Незнам дали сте забелязали тази тенденция на "просветлението"....Всичко което откриваме,е отдавна открито.Отдавна.
Незнам вече полудявам ,няма логика да знаем нещо и да не искаме да го ползваме.Цялата конспирация,вече съм си я турил на оная работа(без извинение).
Според мен парадокса е следния.
Ние усъвършенстваме технологията на базата на личните си представи за нас самите.По този начин самите те са проявления на самите нас ,но за съжаление на една наша много минала проекция.
Лично според мен сега се намираме в епогея на технологизма като разбиране за себе си.Следва пост технологизма и съзнателната представа за нас самите.
Доказателството е в стремежа.Технологията така или иначе води до момента на осъзнаването и.
Смятам че така погледната картинката дава отговори за някои неща които не се случват,въпреки че много го желаем.
Извинението ми към тези които гледат сериозно на това,е че въпреки всичко което твърдя,
да разбираш процеса на технологията е нещо много красиво..В този смисъл, съм си малко грозен
Аз отдавна знам ,че този пост е за раздел философия.
Добре де как да си опраа форматирането да не оставам толкова празно поле(знаех си че съм грозен).