История на жена отвличана от извънземни или по-точно от сиви ако не се лъжа...
Всичко започна през 1991година или поне аз така си мислех.Тогава бях на 23 години,разведена с син на 4 години.През една августова вечер се прибрах доста късно от едно приятелско събиране.Би трябвало да уточня,че не употребявам алкохол,наркотични вещества и в този период не съм приемала антибиотици или антидепресанти.Уточнямам го защото някои от тези вещества биха могли да предизвикат халюцинации.
Часът бе около 1 след полунощ.Бързо се съблякох и си легнах.В момента в,който положих глава на възглавницата установих,че тялото ми е обхванато от пълна парализа или поне така го чувствах.Неможех да отворя дори клепачите си.Бях с абсолютно ясно съзнание и това,че неможех нищо да направя ме ужасямаше.В следващият момент осъзнах,че съм седнала на ръба на кревата,а срещу мен стои някакво същество и се гледаме.Осъзнавах,че всичко това не е точно така.Все едно,че беше като проекция в мозъка ми.За подобно изживяване няма конкретно описание.Както и да е.Докато се гледахме ме обхвана невероятно спокойствие и по късно си дадох сметка,че не съм имала нито една мисъл в този момент/?/.ТО ми даде възможност да го разгледам,след което някаква сила която излизаше от него сякаш ме понесе в нещо като тунел.Обхвана ме УЖАС.Исках да крищя,но сякаш нямах нито уста нито гласни струни.Последното,което помня бяха листа на дървета.Нямам представа колко време е изтекло,когато сякаш ня!
каква сила ме изхвърли отново на кревата.Задушавах се от Ужас.
Не разказах на никого за това.На следващата вечер си легнах ,но не смеех за загася лампата и се правех,че чета книга.Не желаех някой да ме попита защо още не съм заспала.Отново бе 1 след полунощ.Точно бях започнала да убеждавам себе си,че нищо няма да се случи,когато в мозъка ми избухна бяла светлина.Стисках клепачите си,но неможех да избягам от нея.Тя не идваше от вън.Всичко продължи няколко секунди и изчезна.
Това са само две от историите,които ме подтикнаха да проверя здравословното си състояние.Отидох на частен психиатър,и след редица тестове ,изследвания и хипноза тя ме увери,че действително нещо се е случило.
Бих могла да ви разказвам още много,но не съм сигурна дали всичко това Ви интересува.Ще бъда истински щастлива,ако прецените,че бихме могли да осъществим един бъдещ контакт.