Автор Тема: Бг мед сестри в Либия  (Прочетена 23710 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Glarusman

• Четящ
  • *
  • Публикации: 120
Re: Бг мед сестри в Либия
« Отговор #15 -: Ноември 20, 2005, 17:29:13 pm »
Хм.. аз се сещам за по яки начини да се убие хлебарка  :) и сега лек офтопик. Знаете ли че хлебарките живеят няколко дена след като им резнат главата и накрая умират от жажда  :) тва е така понеже имат 2ри мозък някъде  :) Не съм сигурен доколко е вярно. Някъде бях чел че в някакъв институт провели изследване за най-ефективният начин за изтребване на хлебарки.Пръскали ги с кво ли не, облъчвали ги отрова им давали.След краят на изследването в заключението пишело , че най -ефективният начин за убиване на хлебарка е : "нанасяне на последователни удари с тежък тъп предмет"  ;D
I'm seeking for the light, but I always move into the shadows.  The destiny of every Guru, is to be a

Morrigan

• Гост
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2005, 20:10:37 pm »
Е това е супер:)))))

Макар, че при Кадафи наличието на втори мозък е възможност граничеща с нулата. Трябва доста да си напрегна въображението, за да се сетя къде може да се намира този орган.

Както и да е той ще си го отнесе, това е сигурно:))))Само дето при тяхната система по-вероятно е да е от изстрел в упор, а не с тъп предмет.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Публикации: 885
  • Атила - бич божи
« Отговор #17 -: Ноември 21, 2005, 01:14:59 am »
верно ли са били осъдени на Гергьовден ?!?!?

не е истина - има толкова синволика че направо не е за вярване. Това не е случайно според мене, както не беше случайно че Президента извози първият убит български войник с неговият самолет.

А относно сестрите - ми ако си виновни си заслужават смъртните присъди. Само си поислете за следният сценарий:
Либийски сестри имунизират 2 училища и няколко стотин деца са болни от СПИН след това. Мислите ли че ще бъдат оправдани и пуснати на свобода под предлога - лоша хигиена и немарливи проверки в болницата? Помислете по тоя въпрос, дайте си един честен отговор и нека продължим дискусията.

Атила, бич божи
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Morrigan

• Гост
« Отговор #18 -: Ноември 21, 2005, 08:58:27 am »
Те НЕ са виновни. И експертите го казват. В Либия има епидемия от СПИН и некадърният им диктатор се опитва да си спаси задника с тях! За всеки нормален човек е ясно, че те са жертви на този гадняр. Целта му е да спаси старо аверче от шотландски затвор. Както и да докаже, че е пълен идиот:))))) Само, че втората му цел е на неосъзнато от него ниво.

Ако те са заразили децата, от къде тогава са останалите към 100 000 болни от СПИН?

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #19 -: Ноември 21, 2005, 09:34:40 am »
Атила, и аз съм на същото мнение, вече писах по въпроса. А това, че скандала се 'раздува' по толкова тъп начин наистина има връзка с 'легализирането' на СПИН-а в Либия, защото тя доскоро не признаваше наличието на такъв, но имайки предвид културата и моралните ценности на БГ населението там /повечето де, има и изключения, но те обикновено не са сред мед. сестрите/, има голяма вероятност да са виновни. Истината е някъде там, т.е. по средата.
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #20 -: Ноември 21, 2005, 10:11:00 am »
Странно ми звучат такива изказвания, че, видите ли, те все пак биха могли и да са виновни.  >:(
А не смятате ли, че ако беше така, то отдавна да не са между живите? Най-малкото е смешно да повтаряте "умопомрачителните" изказвания на др.Иван Костов от близкото минало.
Смятам, че малко по-голям патриотизъм ще ни бъде от полза, вместо да плюем по наши сънародници.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Публикации: 885
  • Атила - бич божи
« Отговор #21 -: Ноември 21, 2005, 11:45:47 am »
Миро, а ти знаеш ли какво точно и как е станало ?!?!
Медийте ни промиват мозъка ама дали това е истината никой не знае.
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2005, 11:56:03 am »
казвам го, защото знам точно при какви /няколко!/ сценарии биха могли да са виновни и какви неща стават там, и повярвай ми сънародниците ни дават прекалено малко причини за патриотизъм, за пръв път почувствах някаква гордост от страната си чак когато се върнах тук, и започна да ми харесва, иначе бях с впечатлението, че е по-добре да не общувам с българи, и не само с тях но това е отделен въпрос, така че мисля, че е най-добре да се избягват крайните изказвания

и за Кадафи истината не е само черна или бяла, изобщо не е толкова просто, 'той ще си плати' и пр. Законите на Кармата действат по малко по-друг начин и не се знае, кой плаща, е плащал или ще плаща.
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #23 -: Ноември 21, 2005, 12:52:33 pm »
Приемам вашите разсъждения-възможните сценарии са много,но истината е една, нали? Аз не я знам, но предпочитам да мисля положително за нашите хора.
И като стана дума за карма-точно в тази посока са и моите мисли.Тези българи са поели огромния товар да изкупят някаква карма-дали само тяхна, дали групова, а защо не и национална. Това отработване всеки не може да го изпълни и дори само заради това са  достойни за уважение.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен zaio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #24 -: Ноември 21, 2005, 19:07:16 pm »
Аз не вярвам умишлено сестрите да са заразили тези деца, дори и да предположим, че са им дали пари за това те не биха били толкова глупави и биха си преценили шансовете ако ги хванат. Моето мнение е, че има две възможности 1.Изобщо няма нищо такова и те са невинни жертви които и до ден днешен теглят. 2.Заразили са децата, но поради лоши хигиенни условия в болницата и понеже те нямат нужните консумативи са го направили без да искат. Но като цяло нито имам представа какво е положението в либийските болници нито нищо така, че това са само предположения.
Най-добрата рецепта за щастие е- да използваш парите си не за да трупаш вещи, а преживявания!

Morrigan

• Гост
« Отговор #25 -: Ноември 21, 2005, 19:23:24 pm »
Истината е, че дипломацията ни в Либия е на ниско ниво. Когато са били арестувани, с тях е имало още доста народ, бързо изведен от техните си дипломати. А посланикът ни там е научил - от вестниците в България.

За какво им е да заразяват някого? Това е нелепо. Моралът им може да е всякакъв, но да не би либийците да са светци?

И пак ми е любопитно кой е заразил останалите бболни в Либия? Някакъв заговор ли? Сигурно е Мосад - те друга работа си нямат:)))))

Севар

• Гост
« Отговор #26 -: Ноември 21, 2005, 23:24:42 pm »
верно ли са били осъдени на Гергьовден ?!?!?

не е истина - има толкова синволика че направо не е за вярване. Това не е случайно според мене, както не беше случайно че Президента извози първият убит български войник с неговият самолет.

Именно! Соломон Паси беше в Либия дни преди присъдата. Някои предполагат, че именно той я е издействал да бъде на Гергьовден. Като включим и предателството на двамата шофьори в Ирак, не е учудващо. Взривовете в Кербала бяха пък за Коледа. Психотронната атака в дискотека Индиго беше също на Коледа. Ритуалното убийство на децата в река Лим беше за Великден.

Morrigan

• Гост
« Отговор #27 -: Ноември 22, 2005, 08:24:28 am »
В река Лим не отидоха ли по погрешка? Ритуално убийство? Може би изкупват някаква карма? ???

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #28 -: Ноември 24, 2005, 03:22:12 am »
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=444.0

Ей за такива работи става въпрос ;)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Отг: Бг мед сестри в Либия
« Отговор #29 -: Декември 18, 2005, 12:03:16 pm »
Либия решава за сестрите на Коледа
Либийският Върховен съд изтегли за 25 декември заседанието, на което ще се произнесе по обжалването на смъртните присъди на петте български медицински сестри. Това съобщи Външно, като се позова на либийския им адвокат Осман Бизанти. Обжалването преди беше насрочено за 31 януари 2006 г. Смъртните присъди бяха произнесени през 2004 г. също на християнски празник - Гергьовден, 6 май.

Тез обаче сякаш нарочно си избират датите  на християнски празници. Направо като масоните и те си избират кога да действат много точно и на определени дати.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27