Автор Тема: Вициве  (Прочетена 421614 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен vesela

• Четящ
  • *
  • Публикации: 50
Re:Вициве
« Отговор #720 -: Април 21, 2010, 18:22:43 pm »
От пресцентъра на вулкана обявиха, че докато хората не се научат да му произнасят правилно името, той няма да спре да изригва. Отново от пресцентъра на вулкана, дойде новината, че от "Ейяфятлайокутл" вече е известен като "Басивулкана". В тази връзка, последното желание на исландската икономика било да разпръснат пепелта й над Европа." Същевременно, Летище София поздрави чакащите си пътници с Dust in the Wind.

;D
"Бъди промяната, която искаш да видиш в света"

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #721 -: Май 10, 2010, 00:10:11 am »
Телефонно обаждане в КАТ:
-Ало, тука блъснах две кокошки...к`во да ги правя?
-Хвърлете ги край пътя, за да не пречат на движението!
-А пежото им к`во да го правя?

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
« Отговор #722 -: Май 10, 2010, 00:35:01 am »
Малко крокодилче пита баща си:
- Тате, а аз кога ще имам пари?
- Когато те направят на портмоне татковото.

-------------------------------
Малко червейче пита майка си:
- Мамо къде е татко?
- Отиде сутринта за риба миличко.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #723 -: Май 13, 2010, 16:20:05 pm »
Случаен минувач се спира пред витрина с часовници. Заинтригуван от конкретен часовник, влиза да попита продавача.

- Добър ден.
- Добър ден. Какво ще обичате?
- Бих искал да погледна този часовник, моля.
- Извинявайте господине, но тук не продаваме часовници. Тук обрязваме!
- А..., ами защо сте изложили на витрината часовници?
- А вие какво искате да изложа?...
« Последна редакция: Май 13, 2010, 16:25:38 pm от sidewinder »

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #724 -: Май 21, 2010, 05:57:57 am »
Двама езотерици минават с колела покрай селска местност:
- Виж, какъв красив кон!
- Това не е кон, а свиня!
- Кон е. Свинете нямат рога!

Говорят си езотерик и езотеричка.
- Бременна съм, и са близнаци. Трябва им измисля две имена. Ще ми помогнеш ли?
- Ами ... освен Нибиру и Анунаки нищо друго не ми е в главата!

Една възрастна езотеричка я хванала болест и била на смъртно легло. Две нейни приятелки езотерички седяли край леглото и, за да и правят компания и си приказвали за преодоляването на егоизма и любовта и за бъдещото 4то измерение.
Единодушно решили, че приятелката им е победила всички егота и ще влиза вече в 4тото измерение.
По едно време от дума на дума както си говорели за душевната любов, така минали и на материалната. Едната казала, брее, пък да знаеш, на бат Пешо езотерика п...са му е колкото тая главня, цели две педи.
Тази, която била на смъртното легло промълвила: "Повдигнете ме, за да видя главнята."

Една врачка, един астролог и един езотерик се дегизирали като метъли и отишли на един рок купон. Решили да просвещават младите и да ги вкарват в правата вяра.
Станало 10 вечерта и металите казали: "А сега, бира-тест", който не може да изпие 10 бири да си ходи. Астролога се опитал да протестира пред другите 2ма, "Ама аз такова, онакова, въздържател съм"
Ааа,♠ да ги нямаме такива. Щом сме дошли, ще играем на хорото докрай. Изпили всеки по 10 бири, а след това се наакали от зор.
Станало 12 полунощ. Главният метъл се обадил: "А сега, лайно тест. Всеки да изяде лайното, дето го изсра."
Езотерикът се обадил "Аа, ама аз такова онакова, вегетарианец съм, ям само растителна храна с енергия."
Ама ще не ще всички яли.
Станало 2 сутринта. Главният метъл казал "А сега любов-тест" Всички ще се обичаме.
И врачката отсякла "абсурд да правя групов секс със вас. Езотериците и астролозите никакви мъже не са" И си отишла.
А главният метъл казал: "Виждам, че някои безверници ни напущат, но ние продължаваме! Сядайте на земята в поза лотос, време е за груповата медитация."
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #725 -: Май 21, 2010, 07:14:21 am »
Пешо езотерика се споминал и на оня свят се явил пред Господ и той го попитал:
- Кажи синко, понеже си мой човек езотерик, ти давам избор. В рая ли искаш да те пратя, при другите езотерици и езотерички, или в Ада.
- Ох, Господи, нека да е в Ада. Там са хубавите жени.

Един ден Пешо езотерика влязъл с гръм и трясък в стаята на шефа, покатерил се на бюрото му е взел да скача.
- Не може повече така! Империалист! Само ни използваш. По 8 часа на ден ти работим.  Не делиш с нас служебния мерцедес и секретарката. Робовладелец! Не те е срам!
Шефа гледа със зяпнала уста. В това време влизат и колегите на Пешо.
- Пешо бе, слез долу, пошегувахме се, не си спечелил джакпота.

Стар белобрад дъновист, хока млад дъновист.
- Как не те е срам бе, погледни се в огледалото какъв си махмурлия.
А младия отговаря:
- Ами махмурлия ще съм, като не ми давате да замезвам с вашите диети.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #726 -: Май 24, 2010, 09:08:26 am »
Бат Пешо Езотерика и главния мастър гуру решили да се надпреварват кой е практикувал повече тантра. Застанали по средата на селото и се разбрали когато мине някоя жена, с която единият от тях е правил тантра да казва "цък". Стояли много време, но резултатът все бил равен. Накрая минали жената и дъщерята на главния гуру и той победоносно казал "цък". А Пешо Езотерика усмихвайки се, казал "цък, цък".

Пешо Езотерика бил овчар. Стоял си по цели месеци сам в планината (за да се извиси духовно). Един ден минал гуруто и гледа - Пешо си го топи в мляко и го ръга на една овца. Попитал гуруто:
- Какво правиш, Пешо?
- Аа, абе тантра правя, гуру, че да се възвиси и тя в новото измерение.
- Абе тя и мойта жена гурувица има нужда от възвисяване, що не дойдеш да направиш тая тантра?
Пешо езотерика грабнал едно менче с мляко и тръгнал с гуруто. Отишли у тях и бат Пешо почнал "тантрата". Гледа гуруто и си вика:
- Ако не беше това мляко, то тая тантра си е живо ебане...

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
« Отговор #727 -: Май 26, 2010, 21:39:27 pm »
Събрали се на среща в Давос българинът Коен, американецът  Cohen и руснакът Коган и започнали да защитават националните си интереси.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #728 -: Май 28, 2010, 04:39:49 am »
   Мъж в мол се обръща към една посетителка:
- Моята жена някъде се изгуби в магазина. Бихте ли ми отделили само минутка?
- Защо пък?
- Знаете ли, когато говоря с красива жена, жена ми винаги внезапно отнякъде се появява.

Жена към съпруга си:
- Е, добре де, не съм права, но можеш да ми поискаш прошка!

Жена се оплаква на приятелка:
- Не мога да го науча мъжа ми на ред... Всеки път си крие портфейла на различно място.

Жена си купува палто от норки и обяснява на продавачката:
- Извинете, че парите са мокри, но мъжът ми много плака, когато ми даваше парите.

Нощ. В апартамента на доктора звъни телефона:
- Ало, докторе, мъжът ми ме обиди.
- Добре де, а защо ми се обаждате?
- Ще му трябват няколко шева...

Съдия към подсъдим:
- Господине, защо не спасихте жена си, когато чухте, че се дави?
- Е, как можех да разбера, тя си викаше както обикновено ...

Жена към мъжа си:
- Във вестника пише, че учените са открили метод, който удължава живота на човека до 150 години.
- Супер, ако бях ерген, задължително бих се възползвал.

- Скъпа, не ти ли се струва, че креватът ни някак е станал по-тесен?
- Не, защо така реши?
- Направо ще падна!
- Не зная, зад мен има още половин метър креват.

- Здравейте, обаждам се от библиотеката. Вашата жена все още не ни е върнала една книга?
- Каква книга?
- Учебно ръководство: "Как да се омъжа за богат и тъп идиот".

- Скъпа, женени сме от 10 години, а си мила и нежна с мен само, когато ти трябват пари...
- И какво, не е ли достатъчно често?

- Мъжът ми спестява за жилище.
- Много ли е спестил?
- Аха, скоро ще си купя палто!

По време на погребение изведнъж се чува тропане и викове:
- Мими, Мими, отвори, аз още съм жив!!!
- Митьо, млъкни, докторите знаят по-добре.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #729 -: Май 29, 2010, 13:14:16 pm »
Събрали се българските политици и си говорят:
- След 50 години България ще е богата страна!
- Ех, жалко че нас няма да ни има тогава...
- Не "жалко", а "защото".
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #730 -: Май 29, 2010, 17:59:24 pm »

По време на погребение изведнъж се чува тропане и викове:
- Мими, Мими, отвори, аз още съм жив!!!
- Митьо, млъкни, докторите знаят по-добре.
:lol: :lol: :lol:

Две жени седят на гости у едната,и по едно време домакинята нервно започва да си поглежда часовника:
-Ох,моят закъснява тази вечер..Дано не ми изневерява с някоя,някъде ..
-Еее,стига де..Ти все най-лошото си мислиш!-скарала и се другата-Ми може пък да е умрял човекът!

Неактивен dushata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #731 -: Май 30, 2010, 15:30:39 pm »
Български катаджия спечелил първо място на състезание за най-добър тореадор по корида. Той не само спрял бика, но го и глобил за превишена скорост и незебелязано го издоил с пет литра мляко.

Най-после отново е пуснат големия адронен колайдер. Учените обещават,
че в края на 2012 година всички ще видят първите резултати от неговата
работа...

Неактивен dragonn

• Малко Писал
  • **
« Отговор #732 -: Юни 03, 2010, 14:44:51 pm »
1. Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация
2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб.
3. Един милилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.
4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.
5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на:
(37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000
сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000
байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда
От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5
терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е
най-добрия в света хардуерен файеруол...
Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месеца.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #733 -: Юни 03, 2010, 22:37:17 pm »
Хубав виц.
Извод-от мъжете изтича най-много информация  ;D ;D

Неактивен pukkod

• Четящ
  • *
  • Публикации: 32
« Отговор #734 -: Юни 04, 2010, 21:18:18 pm »
Един мъж от Тексас, французин и един израелeц сa на самолет, прелитащ над Тихият океан, когато изведнъж двигателите спират да функционират. Приземвайки се на един от тихоокеанските острови и 3- мата незабавно биват заловени от племе канибали и завлечени в тяхното си село. Докарани пред вожда на племето,той им обяснява ,че те канибали са цивилизовани и преди да ги изядът на всеки един ще му се даде възможност за едно последно желание независимо и без значение,какво ще да е то.

"Какво е последното ви желаниe? Първи бива запитан "Тексасеца".
Отговора му: "Искам 2 инча дебела пържола с всички гарнитури, Cajun и една бира Bud." Главатаря на племето веднага праща един от хората си дълбоко в джунглата и след известно време се връща с пържола, картофи и бира. Тексасеца изяжда бавно поръчката си ,след което бива захвърлен в голем казан.
Втори бива запитан"Французина" : "Какво е последното ви желание?"
Той отговорил: "Бих искал една бутилка " Дом Периньон" и една голяма порция скариди приготвени по френски." Главатаря на племето пак изпраща един от хората си дълбоко в джунглата, и след време се завръща с бутилка вино и скариди ..Привършвайки с храната си,Французина веднага бива захвърлен в казaна .
Последен бива запитан израелеца : Какво ти е"последното желание ?
Израелeца поглежда вожда на племето право в очите му и казва: "Аз искам да ме ритнеш по задника ми,колкото се може по–силно " Вожда е объркан и пита още един път израелеца,но получава същият отговор: Аз изкам да-ме ритнеш по задника ми,колкото се може по-силно.Вожда на племето свива рамене и призовава израелеца да се обърне .Ритайки го в същото време израелеца изважда пистолет и убива главатаря на племето заедно с всички канибали
Излизайки от казана тексасеца и французина запитват израелеца: Като имаш пистолет защо него употреби по рано?
Отговара на израелеца:
Какво можех да-направя....нали" ООН-то",ЕС" и Държавният департамент веднага щяха да ме осъдят за провокация.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27