Автор Тема: Нещо забавно - Я хвърлете по едно око  (Прочетена 808019 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Re:Нещо забавно - Я хвърлете по едно око
« Отговор #1635 -: Юни 27, 2010, 18:34:57 pm »
Котка, стояща на два крака.  ;D А пък с Котката на Симеон ще се разбиете от смях :rofl:
« Последна редакция: Юни 28, 2010, 02:44:01 am от sasho90 »
Keep 'em occupied!

Неактивен Guns N' Roses

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
  • Не яжте душите си!
« Отговор #1636 -: Юни 28, 2010, 13:22:41 pm »
Певецът Володя Стоянов твърди, че неведнъж е имал щастието да върне хора от оня свят. Той е убеден, че е представител на извънземна цивилизация, но е приел човешки образ, за да помогне на простосмъртните.
„До определена възраст всяка вечер сънувах от кое съзвездие пристигам. Събуждах се и виках баба си, за да й покажа своята планета на небето“, казва днес изпълнителят на „Пирамиди, фараони“.
Певецът винаги е твърдял, че притежава паранормални способности и има странна дарба още от малък. Той твърди, че е втората Ванга, защото подобно на пророчицата, много пъти е лекувал хора.
От години Володя чувал странни гласове, но благодарение на тази своя дарба, е успял да върне баба си от оня свят:
„През 2002 година баба ми Султана беше много зле – на смъртно легло. Извикаха ме да се сбогувам с нея. Влязох в стаята и я заварих с лице на мъртвец. Клекнах на колене пред нея и мой събрат от извънземната цивилизация ми каза да й изпея „Ай да идем, Яно, ай да идем в долния порой…“. В този момент явно думите са стигнали до тунела, през който е била поела към отвъдното. Тя изведнъж мръдна с пръстите си, а след половин час раздвижи ръка. Още по-странното е, че малко по-късно тя поиска да седне на леглото и ми каза: „Чедо, не е долният порой, а е горният порой!“
Стоянов е щастлив от факта, че е успял да помогне на не един-двама. В зората на демокрацията, когато работел в таверна, при него дошли мъж и жена. Мъжът сънувал, че трябва да доведе болната си жена при него, за да я излекува.
„Изпях й „Таз вечер празнувам разлъка“ и след една седмица двойката се върна да ми благодари, че жената е излекувана. Били на лекар и той им казал, че дамата необяснимо как се излекувала от само себе си“, разказва днес Володя и е убеден, че именно той й помогнал.

http://chudesa.net/volodya-stoyanov-vrasta-hora-ot-onya-svyat/
Очите на мъдростта са очи, които могат да обяснят и видят качество във всичко, за да опознаят себе с

Неактивен Pilota

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
« Отговор #1637 -: Юни 28, 2010, 15:29:46 pm »
Според мен тоя се самозаблуждава ,че има някаква дарба.

Неактивен Guns N' Roses

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
  • Не яжте душите си!
« Отговор #1638 -: Юни 28, 2010, 18:02:45 pm »
А според мен е просто луд...
Очите на мъдростта са очи, които могат да обяснят и видят качество във всичко, за да опознаят себе с

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
« Отговор #1639 -: Юни 29, 2010, 11:40:12 am »

:lol:

Rio

• Гост
« Отговор #1640 -: Юни 29, 2010, 14:49:54 pm »
Жеката се завърна  :drinks: Антикомунистта.
http://vbox7.com/play:ee474f57
« Последна редакция: Юни 29, 2010, 18:42:47 pm от Rio »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #1641 -: Юли 05, 2010, 09:05:54 am »
КАРЪЦИ  ;D ;D

Мик Джагър урочасал Бразилия
04.07.2010 18:42
След като трудно повярва в ранното отстраняване на своя тим от битката за Световната купа по футбол, Бразилия обвини легендата Мик Джагър за ранното си отпадане от финалите
 След като трудно повярва в ранното отстраняване на своя национален тим от битката за Световната купа по футбол, Бразилия обвини легендата Мик Джагър от "Ролинг Стоунс" за отпадането си от финалите на Световното първенство в Република Южна Африка.

Според много медии фронтменът на великата рок група е карък, който подкрепял петкратните световни шампиони при загубата им с 2:1 от Холандия в четвъртфиналния мач.
Преди това подкрепял отборите и на САЩ, и на Англия, които пък отпаднаха още на осминафиналите.
На мача на Бразилия с Холандия Мик Джагър бе на стадиона заедно със сина си Лукас, чиято майка е бразилка.
Засега в САЩ още никой не се е сетил да обвини президента Бил Клинтън, който изгледа загубата на американците от Гана заедно с Джагър
"Кой ще е следващият отбор, който фронтменът на "Ролинг Стоунс" ще подкрепи", питат сега бразилски онлайн медии.
"Проклятието на Мик Джагър продължава", пише спортният всекидневник "Lance" и добавя: "С подкрепата си за САЩ, Англия и Бразилия, лидерът на британската рок банда донесе само загуби на фаворитите си на Световното първенство".
Все пак бразилската преса не щади играчите, а най-много критикува Фелипе Мело, който си вкара автогол, а след това получи червен картон за грубо нарушение.

Източник: VESTI.bg
« Последна редакция: Юли 05, 2010, 09:11:47 am от marhs »

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #1642 -: Юли 05, 2010, 20:08:01 pm »
   8)

Peace.... виж кво е патриотизъм... ;D
А във филмите си е анархист по душа..
« Последна редакция: Юли 05, 2010, 20:56:47 pm от marhs »

Неактивен sunin

• Четящ
  • *
  • Публикации: 236
« Отговор #1643 -: Юли 05, 2010, 21:48:52 pm »
http://vbox7.com/play:9d42fece
Ако Веско Маринов някой сгази,
родната полиция го пази!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Голяма гавра просто нямам думи. Не сме милиционерска държава, а циониските новини на мърдук цяла вечер ми възхваляват мвр. Просто да падне човек от смях, но за жалост е трагично  ???
« Последна редакция: Юли 05, 2010, 21:52:27 pm от sunin »
TRUE OR DEATH

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #1644 -: Юли 05, 2010, 22:18:49 pm »

Неактивен Pilota

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 264
« Отговор #1645 -: Юли 07, 2010, 20:54:01 pm »
А после уоу не била наркотик.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #1646 -: Юли 08, 2010, 21:27:29 pm »
 ;D ;D

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #1647 -: Юли 08, 2010, 21:36:59 pm »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #1648 -: Юли 08, 2010, 22:48:50 pm »
Това ли е пра-пра-пра-дядо ни  :lol: :lol: :lol: . Ми не е лош  :lol: . Даже си е симпатично деденцето ни ;D.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #1649 -: Юли 08, 2010, 22:59:29 pm »
Вече не съм сигурен  дали е пра-пра-дядо ни, но е симпатяга.Но порасне ли-по-далеч. :)
« Последна редакция: Юли 08, 2010, 23:00:54 pm от marhs »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27