Певецът Володя Стоянов твърди, че неведнъж е имал щастието да върне хора от оня свят. Той е убеден, че е представител на извънземна цивилизация, но е приел човешки образ, за да помогне на простосмъртните.
„До определена възраст всяка вечер сънувах от кое съзвездие пристигам. Събуждах се и виках баба си, за да й покажа своята планета на небето“, казва днес изпълнителят на „Пирамиди, фараони“.
Певецът винаги е твърдял, че притежава паранормални способности и има странна дарба още от малък. Той твърди, че е втората Ванга, защото подобно на пророчицата, много пъти е лекувал хора.
От години Володя чувал странни гласове, но благодарение на тази своя дарба, е успял да върне баба си от оня свят:
„През 2002 година баба ми Султана беше много зле – на смъртно легло. Извикаха ме да се сбогувам с нея. Влязох в стаята и я заварих с лице на мъртвец. Клекнах на колене пред нея и мой събрат от извънземната цивилизация ми каза да й изпея „Ай да идем, Яно, ай да идем в долния порой…“. В този момент явно думите са стигнали до тунела, през който е била поела към отвъдното. Тя изведнъж мръдна с пръстите си, а след половин час раздвижи ръка. Още по-странното е, че малко по-късно тя поиска да седне на леглото и ми каза: „Чедо, не е долният порой, а е горният порой!“
Стоянов е щастлив от факта, че е успял да помогне на не един-двама. В зората на демокрацията, когато работел в таверна, при него дошли мъж и жена. Мъжът сънувал, че трябва да доведе болната си жена при него, за да я излекува.
„Изпях й „Таз вечер празнувам разлъка“ и след една седмица двойката се върна да ми благодари, че жената е излекувана. Били на лекар и той им казал, че дамата необяснимо как се излекувала от само себе си“, разказва днес Володя и е убеден, че именно той й помогнал.
http://chudesa.net/volodya-stoyanov-vrasta-hora-ot-onya-svyat/