Споделям доста от казаното от Tangrata(само за карането пиян се надявам,че се шегува,че въобще го разглежда като опция).
Не мисля,че трябва само несъвършенствата да търсим.
Все пак е първи опит,тепърва се надявам да го усъвършенстват,времето ще покаже.
Разхода са писали,че е 1ст.на километър,което е по-изгодно от всеки градски транспорт.
Колкото до скоростта,мисля,че е много разумно решение,особено за България,където знаем какво се случва по пътищата...избиването на комплекси тук е национален спорт,както и безотговорността.
Външния вид е въпрос на вкус,лично на мен не ми изглежда по различно(по-грозно или по-красиво) от така "вървежните" за повечето хора BMW,Mercedes,Audi и т.н.Просто машини,които ни служат за движение от точка А до точка Б(не се заглеждам чак толкова,когато трябва да се кача в някой трамвай,тролей,вагон или автобус).
Сравненията с голф-количка?Защо не?И без това в скоро време броя на голф-игрищата в България ще бъде такъв,че нищо чудно това да бъде най-масовия транспорт ;D .
Ако не ми харесва нещо,то определено е липсата на поне още едно място(второ).
Пише,че има,но на мен нещо ми се губи...от снимките поне оставам с впечатление,че има само място за водача и се чудех къде ли ще е второто...ако е зад водача както пише...то снимките не го показват.
Изглежда,че няма място зад водача,освен багажника.Ако пък е там,където изглежда,че е багажника...то мястото би било достатъчно само за...някой сив

(още повече,че който седи там няма да може да вижда нищо,а и няма да може да бъде видян...което пак е точка за хипотезата за сивия ;D ).
Другата възможност е седалката,която е показана да е за второто място,а седалката за водача да е спусната и да не се вижда на снимките,но това изглежда много тясно и некомфортно и почти е невероятно.
В крайна сметка ще видим какъв ще бъде успеха на това начинание,но мисля доста хора сме съгласни,че това е бъдещето,дано тази и други компании да представят скоро повече алтернативи на мощните бензинови,дизелови и газови автомобили,които тровят дробовете и слуха ни всеки ден.