Автор Тема: Как се държи в подчиниение и робство населението на Земята  (Прочетена 49177 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 406
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Н.Здравей.
Цитат
Бог е наблюдател и няма да те спаси. Ти сам трябва да се спасиш
.Извини ме за мнението ми но като експерт би трябва да даваш по смислени обяснения.Какво значи бог е наблюдател.Ми че бог е направил нужното да ни помогне,а нашата работа е да следваме (да преоткриваме знанията до които е достигнал Той сам)неговия пример.Няма как да ни хване за ръчичките и да ни свърши работата,защото всеки сам,всяко семейство само и всеки народ сам трябва да си събере знанията и да ги претвори в дела с труда си.по труда им ще ги познаете..Всеки знае какъв е пътя сега в реалния живот.Първо е дете после ученик и после претворява наученото в дела,така че от първи клас до завършването на визшето си образование ние учим предмети (уроци)които са изучени от други преди нас (БОГ) а ние учим от готови знания.След като изучим идва ред да работим със знанията които сме придобили в училище (живота).За да си събираме плодовете от труда имаме 7 кошници + още две т.е. 9 кошници които наричаме за по сложно енергийно тяло.Това което смущава много хора е че трябва да си пълним кошниците с труд както са по реда си 1.2.3.4.5.6.7.+2.И тези които нямат търпение или са манипулирани използват медитации ченалинг и от подобен род техники каде от любопитство, каде от незнание и каде умишлено.От това по просто не знам как да  обясня разбирането си за нещата (или както се изразяват нашите деди живота е прост както фасул) ние сами си усложняваме живота.Лозето не ще молитви а иска копане.А и още нещо всички знаем термина прост народ слаба държава моята вметка е да заменим прост с мързелив и да си седнем ма задниците и да поработим здраво.Надявам се мойто мнение да допринесе поне с малко за изясняването на живота ни и това което имаме да правим.Живи и здрави. :hi:
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 18:34:54 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 333

По света и у нас – vol.4 (28.12.2009)

http://www.ivanstamenov.com/?p=803#more-803

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 333

Неактивен Light_Warrior

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
        Има две страни в процеса на държане под робство и контрол - първата страна, това са "ТЕ" или Господарите на планетата, както Те се наричат: Елита, или Градинарите, тези които са я "залесили" (посяли живота върху нея) и сега смятат, че поради това, имат право над сегашния човек. И другата страна, това е човечеството, което е наречено всъщност "стадо", според действията на управление и контролиране, на които то се поддава. Господарите или Елитът и още по-точното наименование "градинарите" смятат, че имат пълното право да се разпореждат с бъдещето на планетата и залесения от тях върху нея вид. Това, че този вид, отдавна е излязъл от лабораторните условия, за тях все още не е достатъчно за оставянето на свобода на порасналото дете. За тях, то все още си остава един обект, върху който те могат да прилагат своите опити и то така, че да го поставят в своята безкрайна част от "хранителни вериги", а по този начин и под своята зависимост.
         И тъй като от това дете, каквото представлява сегашното еволюирало човечество, зависи някаква част от тяхното пребиваване тук на планетата, робството в което те го поддържат, се оказва съвсем не случайно. Да, човекът на планетата, сега е роб на своите Господари. Той е храна за тях, разбира се като излъчване, което се отделя от неговата жизнена деятелност. Колкото повече смучат от него, толкова повече и се увеличава двустранната зависимост. Тези същества, отдавна дегенерирали и оставени на този вид захранване на собствената си природа, чрез придобиване на елементи от излъчването на човешката раса, се оказват много по-зависими от човека, отколкото вече той от тях. Но примката и хомота, с които те го омотават, затова и е станал много по здрав, фин, еластичен и невидим.
         Съвременният човек не може да допусне, че някой го използва като храна и че това на което е приучен, привикнал да консумира и върши, всъщност е заради свойството му да предоставя храна - най-вече емоционална, на тези същества, които контролират почти всяка стъпка от неговия бит.
         Той потребява синтетични храни, пие кола, използва дроги, пие алкохол за разтоварване, пуши цигари, привикнал е на всекидневен секс, участва в различни шоу програми, посещава нощните клубове с развлекателни програми, счита че отделянето на адреналин е нещо, което е нещо обикновено, просто така случващо му се във всекидневието, понякога по негово желание, а всъщност от това емоционално излъчване и отделяне на адреналин се хранят неговите господари. Кои са тези същества, които считат себе си за господари? Как всъщност те смучат от човека тази енергия, ако ли не от съседното на трето - паралелно "Четвърто измерение", т.нар. "нисш астрал" (в някои от окултните трудове през последните десетки години, се е прокрадвало понятието "entities" – същности). От там разбира се, "те" осъществяват своя контрол. И от там, "те" също така измислят всяка една нова идея в съвременния живот, с която сегашния човек би смятал, че препуска напред към бъдещето, а всъщност чрез която той потъва в поредното ново заробване. Тези същества работят в съзвучие с други, които са техни слуги и които са отлични работници в сферата на новите технологии и най-вече биогенетиката. Според множество получени информации, представителите на "Алфа дракон" и т.нар. "сиви" се оказват същите, които извършват операциите и направляват генетическите експерименти.
         И ако понастоящем съвременният човек на разума си зададе въпрос, защо всъщност той пуши, пие, употребява наркотици, защо така се е заробил със свръхексплоатацията на сексуалната функция през 20 век, той би се огледал в отсрещното огледало по време на своите консуматорски излишества, и би видял: - "как тогава се намира обкръжен от тези същности, които смучат от него необходимата им жизнена енергия, използвайки го като гъба..."
         Смисълът на човека тук на земята, е бил съзнателно подменен от същите тези "същности", ненаситни в своя стремеж да поддържат в подчинение възложената им лаборатория.

         Вместо човекът да осъзнава истинския смисъл на своето пребиваване на земята, изразен в развитие на духовна тъкан, пребивавайки в това тяло и с този интелект, правейки добро на своя ближен и служейки на другите развивайки душата и сърцето си, човекът се е впуснал подир неправилно заложената в съзнанието му погрешна философия, че главното е да има повече материални блага, много пари служещи му за доставяне на тези блага, много власт и много слава. Изпадайки в блатото на материалното свръхнатрупване и алчност, плащайки данък на своята гордост в тичане подир власт и слава, човекът затъвал все повече и повече в собствения си егоизъм. Затова разбира се активно спомагали гореспоменатите същности, назначени да го съблюдават, тъй както бавачката и гувернантката е трябвало да наглеждат подрастващото дете.

         Но детето е вече достатъчно пораснало и то вече иска да бъде оставено само на себе си. Истинският му родител, е всъщност този, който то чувствува в своето сърце. Редом с присъщите му тяло и интелект, се е появил и импулса на човешката душа. Да се пречи на повдигане сърдечната честота на детето в този момент, това е като преграждане пътя на отприщилата се енергия чрез изкуствен бент.

ХАРМОНИЯТА МЕЖДУ РАЗУМА И ДУШАТА ОЧАКВА ПОДРАСТВАЩИЯ ЧОВЕК

         Време е Градинарите да напуснат Планетата и да оставят детето - юноша само на себе си, под грижите на Истинския му Родител, Този който го е надарил с уникалната способност, липсваща на самите Градинари - въпреки че са превъзходни биогенетици - способността да носи душа - финна духовна тъкан.

         Според една конвенция, възприета от Представителите на Андромеда, след 12 август 2003 година, всички представители на Извънземния Разум трябва да са напуснали тази Планета.


Цитат и от саита :

„Демиургът знае, че неговите дни са преброени, но Той удължил тези дни като използва ужасяващите ануннаки, които били пратени в няколко системи със способността да рестарират „времето” в системите, за да пътуват в миналото и така виртуалната реалност може да бъде изживявана отново и отново.

Те се надяват да рестартират отново и отново, за да могат да поробят всички същества на Светлината за още една обиколка с въртележката е да ги заставят да управляват безсмислени фалшиви творения тук. Ануннаките знаят, че трябва да рестартират всичко преди 2012-та година, защото това е датата, която имат за иоставена да рестартират часовника.”


Значи имам следният въпрос ,как да го задам сега – значи имам един
приятел...

той твърди че декември миналата година е имало рестарт и събитията
във живота му се повтарят но не са съвсем същите, във смисъл че има
свободната воля да върши различни неща от предишното "минало" и
сегашното му настояще-минало е същото със миналото-настояще само
по повечето повтарящи се външни събития във света, но като че ли
повечето хора около него нямат спомен за това или незабелязват че
хмм малко е сложно да не кажа шантаво за обяснение , не е че времето
е във миналото...аа със около 7г, а е че сегашното му настояще-минало
е същото със миналото-настояще само по повечето повтарящи се външни
събития във света , но във същото време има и различни неща във
него.

Например това което той върши не е същото със миналото-настояще
макар и да има някой еднакви – дребни събития но не и на брой..., и отново
искам да кажа че сегашното  му “настояще-минало” а очевидно и на света
не е съвсем същото със “миналото-настояще.”

Освен това... което, не е никак за завиждане... всички събития във живота
му досега включително и това което пише в момента във прекрасният ви
Форум от които струи толкова Светлина му се струват и ги усеща като
Дежа ву.

и въпроса ми е това значи ли че няма да настъпи Истинската 2012-та
година , ако разбирам правилно нещата - лошите най-накрая ще станат
безсилни след тази дата, или поне ще е началото на края на тяхната
тирания.


Благодаря,
« Последна редакция: Март 09, 2010, 17:33:10 pm от Light_Warrior »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Light_Warrior,  "войната" между "тъмни" и "светли" сили има прекалено много измерения по подобие на матрьошките и дори според някои на още по-голямо ниво те не са нищо повече от "представления". В случая цитираните източници са различни, за да могат автоматично да бъдат обединени.Освен това (поне по мое мнение) няма информация която да е дадена на готово и да отразява обективната истина. Но пък във всяка дезинформация могат да се търсят зрънцата истина от които човек да си направи някакъв модел, който след това да тръгне да изследва лично и сам да установи за себе си, кое как е.И пак да спомена че нещата стават невероятно объркващи ако почнат да се смесват "факти" от едната матрьошка с такива от другата дори да са 100% истина.Освен това всички анализи обикновенно се правят при възприет вече модел на реалността, който може да е грешен дори за ниските нива.Някои източници се опитват да дават перспектива от прекалено висока гледна точка правейки всичко останало да изглежда нищожно на този фон.От друга страна хората не ходят да дават указния на мравките как да живеят и как да се борят с "техните си врагове", от което следва логичното предположение че информацията всъщност не идва от мястото от което е представена че идва.

В случая обаче са важни и конкретните преживявания на човека и неговото субективно усещане за реалността. Въпроса е дали наистина има само една обективна реалност  или може да се превключва и на друга? Даже дори да не говорим за скрити реалности ако 1000 човека излязат на улицата и проследят едно и също значително събитие всеки ще го изживее по коренно различен начин и ще има различно значение за него съобразно модела който си е изградил за реалността.Даже може да се стигне до парадокса събитието да е много радостно за едни и доста тъжно за други.

Колкото това дали живеем във виртуална реалност, холографска вселена, и колко често "админите" променят базата данни -това може да бъде усетено от самия човек а пък ако съвпада с вече конкретно обяснение от "други" той може да го прибави към нещата които да изследва.Аз също имам усещане за конкретни минали периоди, които ми се струват тотално променени като усещане за света (все едно наистина нещо генерално се е променило).

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Чрез капитализъм! Дръжо го гладно и бедно, така че битовизмите да го изядат, после чакай да мисли за нещо повече :)

Неактивен Light_Warrior

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
Light_Warrior,  "войната" между "тъмни" и "светли" сили има прекалено много измерения по подобие на матрьошките и дори според някои на още по-голямо ниво те не са нищо повече от "представления". В случая цитираните източници са различни, за да могат автоматично да бъдат обединени.Освен това (поне по мое мнение) няма информация която да е дадена на готово и да отразява обективната истина. Но пък във всяка дезинформация могат да се търсят зрънцата истина от които човек да си направи някакъв модел, който след това да тръгне да изследва лично и сам да установи за себе си, кое как е.И пак да спомена че нещата стават невероятно объркващи ако почнат да се смесват "факти" от едната матрьошка с такива от другата дори да са 100% истина.Освен това всички анализи обикновенно се правят при възприет вече модел на реалността, който може да е грешен дори за ниските нива.Някои източници се опитват да дават перспектива от прекалено висока гледна точка правейки всичко останало да изглежда нищожно на този фон.От друга страна хората не ходят да дават указния на мравките как да живеят и как да се борят с "техните си врагове", от което следва логичното предположение че информацията всъщност не идва от мястото от което е представена че идва.

В случая обаче са важни и конкретните преживявания на човека и неговото субективно усещане за реалността. Въпроса е дали наистина има само една обективна реалност  или може да се превключва и на друга? Даже дори да не говорим за скрити реалности ако 1000 човека излязат на улицата и проследят едно и също значително събитие всеки ще го изживее по коренно различен начин и ще има различно значение за него съобразно модела който си е изградил за реалността.Даже може да се стигне до парадокса събитието да е много радостно за едни и доста тъжно за други.

Колкото това дали живеем във виртуална реалност, холографска вселена, и колко често "админите" променят базата данни -това може да бъде усетено от самия човек а пък ако съвпада с вече конкретно обяснение от "други" той може да го прибави към нещата които да изследва.Аз също имам усещане за конкретни минали периоди, които ми се струват тотално променени като усещане за света (все едно наистина нещо генерално се е променило).


съгласен бтв, само дето са съвсем същите
събития, знам го защото си ги спомням.

но във същото време има и различни неща
във смисъл други -  различни събития.


това е  :morning2:

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Да, но може и отговора да се крие в съвсем различна материя обясняваща реалността, която не е свързана пряко с тази тема а с паралелни реалности  ;)

Неактивен Light_Warrior

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
Да, но може и отговора да се крие в съвсем различна материя обясняваща реалността, която не е свързана пряко с тази тема а с паралелни реалности  ;)

ами точно със тази тема е свързано - пряко със гадовете
за които говори Хорус.


но дотук. 

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
Чрез капитализъм! Дръжо го гладно и бедно, така че битовизмите да го изядат, после чакай да мисли за нещо повече :)
Peacekeeper,прав си :(
Гладна мечка хоро не играе.Камо ли пък да мисли...

Неактивен remember

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Здравейте! Виждам, че темата е отдавна, но все пак... Обръщам се направо към Light_Warrior - по повод историята която си разказал/а за твоя приятел, или това което ти се случва на теб(извинявай, но не разбрах точно). Интересно ми е дали все още се случват такива неща. На мен също ми се случва нещо подобно. Ще бъде полезно ако споделиш как е положението сега. Аз лично за себе си стигнах до някакво заключение, но по-скоро е само предположение. Ако и някой друг, тук от форума се включи към този въпрос много ще се радвам. Предполагам, че има и други хора на които повтарянето на дните не е чуждо. Благодаря за вниманието!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27