Нищо не съм ти препоръчвал
Препоръча ми сайта и още един блог, на мен и на останалите, в темата за вируса, виж си в първите постове, от там ми се е запечатало.
И цитата го копнах от този сайт, давайки го за пример във връзка с видеото и влиянието на езиците върху съзнанието, по точно (англо-американският майнд контрол), докъде могат да ни доведат. И не случайно е казано и в Библията, в " Началото беше словото, и словото беше Бог". И става нещо, което се опитва в момента да направи Мъск, подменяйки небето и звездите със сателити, по същия начин се опитват да подменят и мисленето ни и духа на базата на англоезичния дух.
Няма как някой да ми вади извадки от библията
на базата на американски източници , при положение че Америка още не е била открита от Христофор Колумб (1492 – 1493), а Константин Кирил философ и Методой са били превели вече писанията, от старогръцки на старобългарски. ( 855 - 869 ) и са били изпратени със специална Мисия във Великоморавия, именно за да ни освободят от влиянието на немско -латинската пропаганда .
Ето за тия неща говоря, защото много малко останаха самостоятелно мислещи и не програмирани съзнания на планетата.