Автор Тема: Възпроизводство на извънземни НЛО  (Прочетена 4024 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stiver

  • Гост
Възпроизводство на извънземни НЛО
« -: Ноември 30, 2006, 01:23:25 am »
По-долу са някои от рисунките на Марк МакКандлиш - технически дизайнер, изследовател и художник. МакКандлиш е изпълнявал поръчки за технически илюстрации към редица проекти на авио-космически компании. За първи път е въвлечен в замислянето на експериментални проекти, когато работи за Lockheed Corporation. Един от тези проекти по-късно се превръща в самолет Аврора.

1. Първата илюстрация е рисунка на самолет TR-3A, създаден от Дъглас МакДонъл, вероятно разработен при летището в Тонопа, Невада около 1990-92 г. Според някои непотвърдени сведения от списанията Aviation Week & Space Technology и Popular Mechanics Magazine, този самолет е използван за обозначаване на цели за лазерно-управляваните бомби изстреляни от F-117A Stealth Fighters по време на войната в Персийския залив. 

2. Втората илюстрация е на самолет, който може да е Аврора, или от второ поколение във фактически съществуващото семейство самолети с код Аврора. Рисунката е направена по наблюденията на няколко свидетели. Снимката отдолу е изпратена анонимно на Кандлиш от доверен источник. Базирайки се на данните от сеизмични сензори, регистриращи вибрациите създавани от свръх-звукови шокови вълни (чиито източник може да се проследи до Зона 51) този самолет, или подобен на него, е в състояние да достигне скорост Mach 5. Mach (произнася се мак) е единица за скорост отнасяща се към скоростта на звука. Скоростта на звука или Маch 1= 343 м/sек. Mach 5 = 1715 m/sek. Искам да припомня, че мистериозната Аврора от снимката, доставена от Ватиканския таен источник, достига вероятно Mach 6. (Ще бъда много благодарна, ако някой ми каже как да превеждам Mach на български.)

3. Третата рисунка е на базовия (mothership) самолет M-151 Copper Canyon, за съществуването на който често се носят слухове. На илюстрацията е показано и вероятното местоположение на паразитния самолет. 

МакКандлиш твърди, че уликите за познаване на извънземни летателни апарати могат да се намерят в моделите на летящи чинии представени като "възпроизводство на чужди космически кораби" в тайните проекти на звеното за експериментални технологии към Lockheed Corporation.

Свидетелските показания на пилот на самолет B-52 водят до изводите, че НЛО вероятно притежават двоен аспект на придвижване - физически три-измерен и пара-пространствен. Пилотът разказва, че по време на полет над океана, той и навигаторът му са наблюдавали огромен летатящ диск с диаметър около 800 метра. Обектът имал добре осветен купол, в който са успели да преброят ясно открояващи се 27 етажа, по които дори се виждали движещи се фигури, приличащи на хора. Обектът внезапно изчезнал, за 3-4 секунди, като оставил след себе си трептяща тръба, приличаща на тунел, в дъното на който се виждало ясно синьо небе с бели купести облаци. Небето над пилотите било мрачно сиво и облачно, което навежда на мисълта, че корабът е излетял в друга част на света, където е било ясно и слънчево.
« Последна редакция: Декември 02, 2006, 14:11:03 pm от Horus »

Antonium

  • Гост
Re: Възпроизводство на извънземни НЛО
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2006, 09:05:56 am »
В специалните издания Еон е публикувал невероятна статия за системите на придвижване на НЛО :)

stiver

  • Гост
Re: Възпроизводство на извънземни НЛО
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2006, 17:24:10 pm »
В специалните издания Еон е публикувал невероятна статия за системите на придвижване на НЛО :)

Да, статията на Еон е супер, нали  :) Не разбирам всичко в нея, но напредвам. Някой ден може и да се возим на еоНЛО  :)

В този ред на мисли - Вчера попаднах на една интересна статия, в която пишеше, че учени са левитирали дребни животни с помощта на ултразвук. Отдавна имали успех с по-едри предмети, но за първи път опитали с калинки, мравки, рибки др. Калинката успяла да излети от "клопката", а мравката дори започнала да се "катери" нагоре по звука. Само при рибката не се получило добре, защото не успели да левитират и водата заедно с нея  ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27