Да, би трябвало да ви говорят на всички и какво прикриваха тези евтини трикчета - едни по-едри и скъпи пропагандни трикове... >
Ако ти си на мястото на зъл тираничен БСП-отговорник по "задушаване на свободното слово", примерно генетично подобрен от сивите, и поне на триста години (хаха не можах да се стърпя, сори

), и знаеш какъв вой ще настане ако спреш вражеската телвизия, дали ще си толкова глупав че да направиш точно това?
Изявленията на разните там скатски шефове че не коментират и запазват мълчание по темата още повече подсилват конспирацията в очите на лековерните като вас, които ако видят някъде листенце да помръдне, решават че това е плод на поредната конспирация, а не че примерно вятърът го е духнал ...
Не че ми пука какво става със СКАТ де - колкото пъти превъртам каналите и попадна на нея, там все някакъв чичко седи, гледа страшно и се кара от екрана. Нито обичам да ми се карат, нито пък да ме поучават като овца хора с очевидни липси на най-обикновено възпитание и грамотност, повтарящи едни и същи тези и преразказани по десет пъти в рамките на един час. Не че и бТВ гледам, по подобни, но и други причини, ама любимата ви телевизия не ви ли прилича и тя на яко зомбираща и пропагандна - ами я си представете че Антихристът е решил точно с нея да ви влезе в душите?