Автор Тема: Барбара Марчиняк - Вестителите на Зората  (Прочетена 9987 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен neven

  • Пишещ
  • ***
  • Публикации: 699
Re: Барбара Марчиняк - Вестителите на Зората
« Отговор #15 -: Октомври 18, 2006, 12:12:01 pm »
До края на годината ще излязат още две, но това под секрет ;)
Секрет? Попа, кмета и цялото село ;)
Радвам се, че ще има още, но слид това цунами "Вестителите на зората" едва ли ще има нещо, което да ме разтърси яко :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен ultrafutur

  • Много Писал
  • *****
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Re: Барбара Марчиняк - Вестителите на Зората
« Отговор #16 -: Ноември 02, 2006, 21:19:59 pm »


 :D :) :D :) :D :)

Семейството на светлината идва от едно централно място на действие - източник в тази вселена, който функционира като излъчвателна станция. Има различни централни слънца във вашата галактическа система и едно централно слънце в тази вселена. Маите са нарекли това централно слънце Алсион. Други народи го познават под различни имена. Слънцето носи светлина, а светлината носи информация. По-просто казано, членовете на Семейството на светлината идват от едно място, което представлява централния склад за информация на вселената.

Вие се отделяте с кръгови или спирални движения от това централно слънце и носите информацията от него чрез най-различните системи в тази вселена; вие замисляте, правите планове и пътувате. Вие сте единствени по рода си в това отношение и го знаете. Знаете, когато се вгледате в хората, че сте много различни. Вие обичате да разбунвате тълпите и да разбивате системите. Когато някъде пише: "Не влизай", това важи за всички други, но не и за вас. Отивате навсякъде, където нещо е затворено, за да го отворите. Действате като разделяте себе си на много различни, многоизмерни същности и след това влизате в системите, за да ги промените.
Ние ви напомняме, че Първосъздателят сътворява всичко и надарява всички неща със себе си. Така както вие търсите себепознание, Първосъздателят също овладява този процес. Той се опитва да опознае себе си във всички неща и да надари нещата в които е със съзнанието, че е в тях и знае за своето съществуване. Познанието е като огледало, което връща образа между Първосъздателя и всичко създадено от него, като се стигне и до най-нищожната буболечка или мравка, която пълзи по земята. Така както Първосъздателят е в светлината Той е и в така нареченото зло и знае, че "злото" също носи божествен замисъл.

Голямото шоу се провежда на много нива, не само в триизмерното пространство. Верижна реакция преминава през всички измерения на съществуване и през цялото съзнание. Някои същества се телепортират на Земята под формата на хора или влизат в човешки тела, като по този начин имат възможността да получат билет за тази действителност, за да могат да присъстват на събитието. Може би някои от тези, за които усещате, че не са от тази планета и не са тук като разбивачи на системи, са тук за да наблюдават, да участват и да разберат, за да могат да се върнат с информация в собствените си системи, които непрекъснато се развиват.

Има разумни същества, които могат да се изявяват като хора и да изпълняват ролята до съвършенство; понякога техните спомени са налице, а понякога булото е спуснато. Не винаги е лесно за тези същества да дойдат тук с пълното съзнание за това кои са другаде и причина за това е честотният контрол. В следващите няколко години ще израснете съзнателно като членове на Семейството на светлината, които са в човешки облик. Част от замислената еволюция на човешкия род и замислената промяна на човешкото ДНК се състои в това всеки човек да започне да отваря хранилището на спомените си и да си спомня кой е
.
« Последна редакция: Ноември 02, 2006, 21:20:43 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Hacko

  • Доста Писал
  • ****
  • Публикации: 1 011
Re:Барбара Марчиняк - Вестителите на Зората
« Отговор #17 -: Декември 28, 2010, 13:28:59 pm »
Ученията на Плеядианците - 18 части (177 минути) с бг субтитри тук или тук

Книгата на  Барбара Марчиняк "Вестителите на Зората" 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27