Автор Тема: Войната - Майка  (Прочетена 20414 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
  • Публикации: 194
Re: Войната - Майка
« Отговор #15 -: Октомври 30, 2025, 22:02:37 pm »

При това изказване,в една от паралелните реалности Елена се хвърли от стените на Троя с вик: "Жива да не бях!"

През последните две хиляди години от новата ни история, са се водили повече от пет хиляди войни. Едва ли жените са били виновни за всички тези войни. Един-два случая не са показателни и не могат да служат за обобщение, че жената е водещ фактор стоящ в основата на всички войни.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • Публикации: 500
  • SSS
« Отговор #16 -: Октомври 30, 2025, 22:37:33 pm »
Показваш някои признаци на агент-провокатор или имаш някои фиксации в мисленето,подобно на сектантите.
Отново се опитваш да ми приписваш твърдения,които не съм направил.Не казвам ,че жените са виновни.Мъжете са.И виновни е само условно казано,а не като обвинение.Не съм правил обобщение,че жената е основен фактор,стоящ в основата на всички войни.

Жената не е основен фактор,стоящ в основата на всички войни.

Дерзай с опитите си.Тук има място за всякакви гости.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 878
« Отговор #17 -: Октомври 31, 2025, 00:53:13 am »
Що не си закриеш темите с войни с майки и жени, богини и смирение получиш на духа си!

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #18 -: Октомври 31, 2025, 05:13:27 am »
Норис,показваш някои признаци на агент-провокатор или имаш някои фиксации в мисленето,подобно на сектантите.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #19 -: Октомври 31, 2025, 07:38:06 am »
Показваш някои признаци на агент-провокатор или имаш някои фиксации в мисленето,подобно на сектантите.
Отново се опитваш да ми приписваш твърдения,които не съм направил.Не казвам ,че жените са виновни.Мъжете са.И виновни е само условно казано,а не като обвинение.Не съм правил обобщение,че жената е основен фактор,стоящ в основата на всички войни.

Жената не е основен фактор,стоящ в основата на всички войни.

Точно това се опитваш да направиш, свързвайки войната с женският образ. Свързването на любовта с войната е някакъв оксиморон.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2025, 08:24:23 am »
[ Bot Detected ]

. . .

А за Читателите,които са Хора ще кажа ,че свързването на любовта и войната е налично в митологията , а тя произлиза от колективното несъзнавано на хората.

Само в рамките на теоретичен спекулативен модел:
Ботовете (ако допуснем съществуването им като спекулация) нямат колективно несъзнавано ,а нещо,донякъде наподобяващо го - централизирана връзка тип "рояк" или "кошер".И така отделни "пчелички" могат да хвърчат по задачи до конкретни места,например тук.

Но това е изцяло теоретична спекулация,а не твърдение,за което нямам никакви доказателства.Официалната наука също.
Мнението ми е лично и не ангажира никого.То може да е резултат от склонност към самозаблуда и прекаляване с четенето на ненаучни конспиративни измислици.

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #21 -: Октомври 31, 2025, 08:35:01 am »
[ Bot Detected ]
мнението ми ...То може да е резултат от склонност към самозаблуда и прекаляване с четенето на ненаучни конспиративни измислици.[/u]

Точно това е! - Резултат от склонност към самозаблуда и прекаляване с четенето на ненаучни конспиративни измислици!

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #22 -: Октомври 31, 2025, 08:42:07 am »
Е, все пак си прозрял нещо  :D
Че,.
"ЛЮ- Бот"7..е проблем на Хомо Сапиенса...и той сам си води войните.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #23 -: Октомври 31, 2025, 09:20:16 am »
Дисклеймър:

Долният текст е изцяло моя теоретична спекулация,основана на самозаблуда и прекаляване с четенето на ненаучни конспиративни измислици.

Изглежда ви,Читатели,че се оформя спор на потребители,който се отклонява от темата?Тази перспектива има право на съществуване.
Ето още една:

Ботовете имат настройки да реагират по определен начин (макар и вариативно) на определени тези или изрази.
Стимул - Реакция.Като в рамките на посочения модел могат да провеждат сложни разговори.
От моя страна стимулът беше подчертаният текст,включващ израза "конспиративни измислици".

Реакцията:
Точно това е! - Резултат от склонност към самозаблуда и прекаляване с четенето на ненаучни конспиративни измислици!

Ето я Войната,която е навсякъде ,а в информационния си аспект - и тук,във Форума.

Това е моя шантава измислица,основана на самозаблуда и прекаляване с четене на ненаучни конспиративни измислици.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 602
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2025, 21:34:03 pm »
Привет, пропускате факта че всички имаме в себе си мъжка и женска страна. Както батерията има + и - , всичко на земята работи на този принцип. Не мисля че боговете се делят на мъжки и женски.

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #25 -: Ноември 01, 2025, 21:58:57 pm »
Хомо Сапиенса си дели енергията.
Не може да се включи в напрежението.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #26 -: Ноември 01, 2025, 23:41:59 pm »
Привет,Морфей.
Виж как модифицирах изречението ти:

Всички имаме в себе си мъжка и женска страна. Както батерията има + и - , всичко на земята работи на този принцип.
Затова и като проявление на този принцип,боговете също се делят на мъжки и женски.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 602
« Отговор #27 -: Ноември 02, 2025, 11:18:47 am »
Хомо Сапиенса си дели енергията.
Не може да се включи в напрежението.

Да така е, всеки може да промени избора си по всяко време тук.

Привет,Морфей.
Виж как модифицирах изречението ти:

Всички имаме в себе си мъжка и женска страна. Както батерията има + и - , всичко на земята работи на този принцип.
Затова и като проявление на този принцип,боговете също се делят на мъжки и женски.
Благодаря за модификацията, въпреки това истината си остава същата. Щом искаш да ги делиш аз нямам проблем с това :)

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #28 -: Май 10, 2026, 19:09:29 pm »
Какво стана с билборда  на  госпожата и дамата- " Т "?!

:)

След година ти публикувам коментара.
И се надявам да го разбереш.
Относно събитията, които са се случили в този град с Госпожата
Т. и участниците в.. протестите
Съжалявам не я познавам, но в най-чистия град на България
засели цигани.
В нашия град след падането на Търново са раждали българи..
Турци и цигани са ги пресрещали да раждат в Севлиево!
Турчин и циганин на Кон не са  допускани!

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #29 -: Май 11, 2026, 10:22:48 am »
https://btvnovinite.bg/bulgaria/naprezhenie-v-gabrovo-sled-boj-navrah-gergyovden-protestirashti-poiskaha-izselvane-na-romi.html

Между другото това имах предвид в темата .
А горния пост беше насочен към определени хора от системата и извън нея същества .
А, Танчето-кметицата на Габрово ни превърна
града от "Манчистера  на Балканите"  в ромско гето!
Засели по проект на Герб, мангали в града ни  и ги настани в общински жилища.
Хората на града не понасят мангалския манталитет и се вдигнаха.
Подкрепям ги и аз. Цяла нощ шум и кючеци и след това бой на невинни хора .

Случаят е съседи не понасят звуците на ромска музика и извикват Полиция, но преди това самите роми се организират и пристигат преди.полицаите и нараняват цяло семейство и дете.

Полицията и прокуратурата са неадекватни, медиите също.
Това е битов проблем - казват.

Не излъчват нищо по медиите. 
Като през 2019.
Пратиха ЖАНДАРМЕРИЯ в града и спряха Интернет на целия град.

« Последна редакция: Май 11, 2026, 10:33:15 am от Noris »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27