Автор Тема: Живи срещи  (Прочетена 1704 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Светлина

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
Живи срещи
« -: Юли 05, 2024, 09:49:11 am »
Здравейте!

Преди няколко години се регистрирах в този форум. Не знам какво ме доведе до него. Мисля, че прочетох за човек, отворил пространство за споделяне на друга нуждаеща се душа.
 Избягвам интернет пространството за споделяне на информация, различна от необходимата РАБОТА. Занимавам се с деца - все повече с цел лечение вместо образование. Естествено, неформално.

Чудя се дали се случват живи срещи на хората от форума.

От 2019, когато процъфтя дигиталното робство, пардон номадство, тънко прокарано като план - де ми-я, съм в един много реален, жив експеримент.
Имам нужда да си поговоря с някой, който поне малко е в същността на езотериката и не го е страх да чуе историята ми.

В момента се намирам в пловдивска област, ако това е от значение.

Мъдър ден!

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 567
Re: Живи срещи
« Отговор #1 -: Юли 05, 2024, 23:30:50 pm »
Здравей, разбирам жаждата ти за близка среща с някой посветен, но тука сме останали само анонимни езотерици от патологията :D Искам да то пожелая всичко добро и успех и все пак ми стана любопитно за страшната ти история, ако искаш да я споделиш  8)

Неактивен Светлина

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: Юли 06, 2024, 00:30:04 am »
Привет!

И вас ви стреснах.
Лека корекция- не жажда, а нужда и не с посветен, а със слушател. Тъй като аз самата съм в тази роля доживот, колкото и да се противя и знам чудесно какво е някой тотално непознат да те затрупва с лични истории и проблеми,(които преживяваш като твои) за познатите да не говорим, затова ми се струва учтиво и възпитано да попитам. Интересното е, че хоровият отговор е "не". :)
Да уточня, че не става въпрос за сладка раздумка.
Имам нужда от подкрепа- всякаква и то от човек, който е преживял нещо подобно и е успял сам да се надигне. Без и/или въпреки роднини и "приятели".
Голяма част от псевдо-духовните хора и кръгове ги знам, и те ме знаят и "следят" - цитирам. Ако изобщо има някакво значение.

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 625
« Отговор #3 -: Юли 06, 2024, 13:11:26 pm »
Здравей, разбирам жаждата ти за близка среща с някой посветен, но тука сме останали само анонимни езотерици от патологията 8)

Я обясни думата, която си използвал  """паталогия $_" на български кво значи.
Ако може без Уикипедия!

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #4 -: Юли 07, 2024, 13:35:42 pm »
Ще трябва да си отговоря явно сама  :D

Морфей (от старогръцки: μορφη – форма, фигура) е Тракийски бог на сънищата. Син е на Хипнос, Морфей (на латински: Morpheus) е споменат в „Метаморфози“ на Овидий. Той спи в абаносово легло, заобиколен от макове. Овидий предполага, че Морфей има дарбата да се явява в човешки образ в сънищата на хората.

Предполагам, че Уикипедия се ползва и за сънищата и за реалността  8)

Корените на патологията, като наука, се губят далеч в Античността. В Древен Египет и Древна Гърция се извършват първите патологични анализи на човешки организъм.[1] Флорентинският физик Антонио Бенивиени прави първите аутопсии на човешки тела, за да разучи вероятни причини за човешка смърт. Немският физик Рудолф Вирхов, наричан още „Бащата на клетъчната патология", е един от най-добрите учени в тази област.[2]

« Последна редакция: Юли 07, 2024, 13:38:44 pm от Noris »

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #5 -: Юли 07, 2024, 14:13:02 pm »
И като се замисля за този
цитат се питам дали паталозите не са изкривили човекът от изследвания и анализи. Нищо не знае един паталогоанатом за смъртта, но изследва мъртво тяло...Дава предположения..

Битие 1:27
И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.
« Последна редакция: Юли 07, 2024, 14:27:03 pm от Noris »

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #6 -: Юли 11, 2024, 20:53:16 pm »
Привет!

И вас ви стреснах.
Лека корекция- не жажда, а нужда и не с посветен, а със слушател. Тъй като аз самата съм в тази роля доживот, колкото и да се противя и знам чудесно какво е някой тотално непознат да те затрупва с лични истории и проблеми,(които преживяваш като твои) за познатите да не говорим, затова ми се струва учтиво и възпитано да попитам. Интересното е, че хоровият отговор е "не". :)
Да уточня, че не става въпрос за сладка раздумка.
Имам нужда от подкрепа- всякаква и то от човек, който е преживял нещо подобно и е успял сам да се надигне. Без и/или въпреки роднини и "приятели".
Голяма част от псевдо-духовните хора и кръгове ги знам, и те ме знаят и "следят" - цитирам. Ако изобщо има някакво значение.

Здравей, Светлина !
И на мен би ми било интересно да изслушам тази история. Дори да не отговарям и не случайно днес ти отговарям.
Ако искаш я сподели в темата си!
Ще я прочетат много хора.

И този ти цитат ме впечатли:

Цитат
Голяма част от псевдо-духовните хора и кръгове ги знам, и те ме знаят и "следят"

Би ли могла да назовеш с имена тук тези кръгове, които смяташ, че те следят тук и са посветени?!
« Последна редакция: Юли 11, 2024, 21:07:22 pm от Noris »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27