Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 724937 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2580 -: Ноември 16, 2012, 18:26:38 pm »
Искам да ми покажеш кой и къде твърди, че всеки самолет преминаващ във въздушното ни пространство е военен. Не можеш. Никой не го твърди. Както и никой не твърди, че всеки самолет пръска. Аргументът ти е абсолютно неточен.
Твърдиш,че операцията се извършва от Американските военни,после ме питаш кой къде твърди,че става въпрос за военни самолети! Гражданската авиация, няма нищо общо със военната авиация! Според теб,кои самолети "пръскат"?Военните или гражданските? И,как правиш разликата кой самолет какъв е ? На ден ,преминават близо 2 000 самолета над България !Военни самолети,летят над страната единствено при съвместни учения със Българското ВВС в противен случай е строго забранено!

Неактивен m2f

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 581
 • Животът е изумително приключение
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2581 -: Ноември 16, 2012, 18:58:05 pm »
Точно такива като теб са платените душици, които развиват тази идиотска теория въпреки очевидните опровержения, за да кондентрират вниманието и енергията на хората в различна посока от реалните проблеми.
И като как се определя от земята, че самолетите летят на една височина? Дори само по това си личи колко наизуст говориш. Естествено, че никой няма да ти обръща внимание.
И теб ще те сложа при рибата, за да ви прескачам по-лесно писаниците. Отговарям ти за пръв и последен път /защото от тук нататък просто няма да те чета и тебе, както не чета и нея/:
1/Как определям , че самолетите летят на една и съща височина ли? Не с шивашки метър, естествено, а по големината им и по скоростта им. Нееднократно съм наблюдавала самолети , летящи буквално един до друг от гледната ми точка на земята. Единият пръскат - другият - не. В еднакви други условия. Така, че...Не ми ги разправяй на мен какво виждат очите ми...Нито какво да мисля. Защото слушам само себе си.
2/Относно платените душици: мисля, че е повече от ясно кой брани стръвнишки статуквото и официалната позиция тук. В този форум хората ги е довело именно неприемането на официалната позиция по повечето теми. Не мислиш ли, че си сбъркал мястото, където да пропагандираш медийни и политически официални позиции? Объркал си форума, приятелю.
Слагам те при рибата и не чакай повече внимание от мен, ако ще да се съсипеш от писане. ;) За мен не е никакъв проблем истински да те игнорирам.
 :hi:
За моя радост хората, с които лично контактувам, разбират за какво става въпрос. И се събуждат! И както каза и Божинката, това е полезния ход.
 :good:


Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен teoriq

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Хаарп във Варна
« Отговор #2582 -: Декември 04, 2012, 17:24:33 pm »
Това за което искам да ви кажа е хаарп във Варна много често по небето има следи от тези самолети в някои дни са само по няколко черти които остават по небето и стоят околко час и половина два после стават нещо кото облаци. Някой дни са много повече не спират постоянно има. Виждал съм обикновен самолет който оставя диря от горивото и тя се маха за по малко от 5 мин. а тези другите остават за 2 часа ( направил съм лично мое видео което показва дните през които интензивно ни "обгазяват"   http://www.vbox7.com/play:90bb9f8a60 ). Който ги е виждал моля да сподели мнение.

Неактивен Schicksal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 97
 • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Нещо за кемтрейлс
« Отговор #2583 -: Май 30, 2013, 19:27:30 pm »
Всички сте виждали, предполагам, огромните следи от самолети, които не изчезват с часове. Вие, просветените :), ги наричате"химически" и ги определяте като нещо много токсично, отличавайки ги от останалите самолетни следи. Разбира се, тази теория, като различна, среща своите опоненти сред "трезвомислещите" :o .
Виждал съм снимки на самолети, които бълват огромно количество пушек от двигателите, и това е свръхсериозно!? доказателство, че тези пръскания са просто мит. Работата е там, че става въпрос за нещо по-различно и съвсем нормално (може би и малко по-малко отровно...). Самолетните дири (особено на високолетящи самолети), макар и да изглеждат малки, всъщност продължават километри (съпоставям горе-долу с дължината на самолета) и е логично на увеличена снимка да личат огромните струи, широки колкото самолета.
Колкото до кемтрейлс: чували ли сте за борба с градушките? Там ясно си казват, че пръскат от самолети вещества (СО2 и AgI), за да преразпределят около повече "зародиши" водните молекули (разделяй и владей :)). Това до голяма степен обяснява и решетките от дири, и облаците по хоризонта (пръскат при влажно време).
Следователно, или имат прекрасен претекст да ни изсипват боклуци по главите, или сте в заблуда (дано да е второто).
И така, драги съфорумци, успех (Erfolg) в откриването на истината!
П. С. Да не говорим, че не е редно да се меси човек (или не  ;)) в работата на природата.
 Отново: успех!
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27