Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 19133 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен stefan4o

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #165 -: Април 03, 2020, 21:28:10 pm »
Не е за комари. В Стара Загора днес пред мен мина човек с пръскачката - дезинфекцира се пред всеки вход на жилищна сграда.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #166 -: Април 03, 2020, 21:36:53 pm »
Абе при тази липса на дезинфектанти (брат ми работи в поликлиника и знам че просто НЯМА, мият с вода и веро!), на никого ли не му идва на ум да се запита с какво всъщност пръскат? Затова питах на какво мирише, по миризмата може да се установи основната съставка...

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #167 -: Април 03, 2020, 21:42:21 pm »
Аз пък гледам слагат " ленти " ..в Германиия от тиксо-банд, да спрат вируса

 :lol:

И в Стара Загора обградилили градинкити с
ленти от тиксо за вируса в градинките....

Неактивен stefan4o

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #168 -: Април 03, 2020, 22:15:07 pm »
В Стара Загора всичко е тип-топ. Лоша дума да не чувам за родния си град   :hi:
Относно миризмата - не мога да я определя. Но беше хубава. На чисто.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #169 -: Април 03, 2020, 22:29:31 pm »
Аз карах казармата (година и половина) в Стара Загора. Сега разбирам че моето поделение е станало на парк. И вероятно сега е забранено да се разхождаш в него. Абсурди... Тъкмо мислех тази година да прескоча да видя какво е останало. Поне от кръчмата на "трети пост", от която сервираха на постовите бира.
Леле, как се осраха нещата...

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #170 -: Април 04, 2020, 11:26:29 am »
Друг е въпросът, че аз вътрешно чувствам съпротива към включване в подобен род кошерно съзнание, затова бягам от теми за групови медитации, дори и картинките ги скролвам, за да не ги гледам, усещам енергия, която е в дисонанс с вътрешното ми състояние. От друга страна са ми попадали произведения на изкуството, като картини, графики, музика, части от литературни произведения, фрази от диалози в някой филм и каквото там се сетите от арт-а, които без нарочно да е търсено, предизвикват верижна реакция и отключват, да ги наречем асоциации, състояние подобно на нирвана, където плуваш сливайки се с мирозданието и усещането за цялостност и хармония се лее като космически лъчи. Един вид пълно равновесие.

Ето това е синхроничността в действие. Действай съобразно нея и виж на какво вълшебно място ще те изведе...

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #171 -: Април 04, 2020, 18:00:16 pm »
Има нещо, което забелязвам около тази пандемия, а  и въобще около изнасянето на информация, когато нещата се оплетат.
Случвало ли ви се е, когато четете блогове, форуми и сайтове с конспиративна/ духовна/ спиритуална и др.под. насоченост, в общи линии всичко, което е във кръга на интересите ви и ви хване окото, четете без предразсъдъци и след това всичката тази информация смейсвайки се по някакъв неин механизъм, да се излъчи обратно от вас навън, но вече разкриваща друго съдържание?
Понякога в подобни моменти усещам, че има, нека да ги наречем "хора", които са ръководени от т.нар. система за контролирано разкриване /съзнателно или несъзнателно/, целящо да заблуди други хора, търсещи истината, така че статуквото да запази своя контрол. Има доста известни публични "гурута", които се вижда , че правят точно това, а отделно има и да ги наречем условно "ехо-та" анонимно пишещи по форуми, които също движат в тази посока.
 
Преди време попаднах на статия в интернет за предстоящите събития и епидемията в Китай /на този етап, още не беше обявена пандемия и ситуацията изглеждаше с възможност за овладяване и прекратяване/, която коментирах с приятели и станах обект на подигравка, защото всеки искаше доказателства, всеки задаваше въпроси и искаше достоверни линкове, които няма как да има, при положение, че анонимността в интернет е условна. Та, човек, който ракрива информация, в контраст на "mainstream"-а може доста да си изпати. Сега, няколко месеци по-късно, осъзнавам, че се върви точка по точка, с изложените материали там.

Днес прочетох статия, в която се подлага на съмнение достоверността на статистиката до момента в Китай,  "жертвите на епидемията от коронавирус в Китай може да са 2 милиона, ако се съди по броя на закритите телефони, съобщава опозиционната организация „Фалун Дафа“. През последните три месеца са закрити 21 милиона мобилни абонати и 840 000 стационарни телефонни номера, според официални данни на Пекин, огласени на 19 март 2020 г.Това представлява рязък скок в закриването на абонати и може да се дължи на смъртни случаи в резултат от коронавируса, посочват от организацията. Множество експерти по света изразяват съмнение, че статистиката за протичането на епидемията от COVID-19 в Китай е достоверна, но поради налаганата от властите цензура, не е възможно да бъдат събрани данни от независими източници. Това фоксусира вниманието върху косвени признаци, които биха могли да са индикатор за смъртността." http://svetovnizagadki.com/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8-21-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-2-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%B2/?fbclid=IwAR1CGzNg-EvMUYYojHdHbz_nurpUmK1zHViNE64NytbxMgDtT3WkMtrgu-g
Гледах клипчета в интернет, където действително се показва как багери ринат мобилни телефони, но това може да се види почти на всяко депо за рециклиране на стара техника.

Всъщност хората са подложени на значителен умствен контрол, чрез манипулативна дезинформация.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #172 -: Април 04, 2020, 18:38:28 pm »
Винаги е имало дезинформация. Следвайки собствения си поток, няма как да не стигнете до същността преди тя да бъде изложена публично. Ето един пример от стар мой пост тук:

И на статистиката на Китай въобще не трябва да се вярва - това е тоталитарна комунистическа държава, а и част от умрелите от "вируса" са премахнати дисиденти.
и още:
В него Джеф в началото казва че от началото на кризата досега в Китай абонатите на клетъчни телефони са намалели с 21 милиона. Няма как да го проверя. В друга статия, която четох, свързват голямата смъртност в Италия и Испания с миналогодишната масова ваксинация против грип. Това също няма как да проверя. Версиите са много, всичко става много бързо и никой не може да каже накъде ще се извъртят нещата.

Доверете се на себе си и разберете с какво резонирате. Истината Е публично изложена, такива са правилата. Ще я откриете ли сами?

Неактивен batman123

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #173 -: Април 05, 2020, 09:03:09 am »
Искат да си намерят повод за въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ кръвни тестове, плюс "ваксина" и нанасяне на невидима татуировка за проследяване.
Точно както след 9/11 въведоха пръстови отпечатъци и така наречената "биометрия".
Единственият начин за налагане на такива мерки е всяване на истерия и страх - fear based decision.
Всичко това са планирани "кризи" - за да се постигнат по-лесно целите на глобалното правителство.
Като гледам Боко има мнозинство и народното събрание ще му гласува каквото той нареди.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #174 -: Април 05, 2020, 09:32:35 am »
Задължителни кръвни тестове има и сега. Всяка година всеки е длъжен да ходи на профилактичен преглед и му вземат кръв. Друг е въпроса че здравно неосигурените не го правят.

А от понеделник правителството е разработило ново мобилно приложение:
Борисов представи мобилно приложение за коронавируса
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/borisov-sled-2-3-sedmici-mozhe-bi-veche-shte-sme-v-ada-6107832

Сравнете тази статия с извадка от статията, която Arktur сподели за Китай:

"„Пенсии, социални осигуровки, билети за влак, покупки… каквото и да правят, хората се нуждаят от мобилен телефон. Китайският режим изисква всички китайски граждани да използват мобилен телефон, за да генерират здравен код. Без зелен здравен код човек не може да се придвижва из Китай. Невъзможно е човек да закрие мобилния си номер.“ – подчертава експертът.
Китай въведе задължително лицево сканиране на 1 декември 2019 г. с цел потвърждаване самоличността на човека, на чието име е регистриран телефонът. От 1 септември 2010 г. насам, Китай изисква всички ползватели на мобилни телефони да регистрират телефона със своя истински идентификационен номер. Така държавата може да контролира разговорите посредством всеобхватна система за наблюдение.
Нещо повече, китайските граждани трябва да свържат своите банкови сметки и номер за социално осигуряване с мобилния си телефон, защото приложенията за всички тези услуги засичат SIM картата на телефона и след това проверяват в държавната база данни, за да са сигурни, че номерът принадлежи на съответния човек.
Пекин въведе обвързани с мобилните телефони здравни кодове на 10 март. Всички в Китай трябва да инсталират приложение на мобилния си телефон и да регистрират там информация за здравословното си състояние. Приложението тогава генерира QR код (специфичен матричен баркод) в три възможни цвята, класифицирайки здравния статус на хората. Червеният цвят означава, че човекът страда от заразна болест, жълтият – че може да страда от такава болест, зеленият – че човекът не страда от заразно заболяване."


Вижте колко от нещата в нея вече са въведени (ще се въведат) в България. Например следенето на местоположение, което вкараха в Закона за извънредното положение. Невъзможността да си купиш нерегистрирана СИМ карта (това е чип) също липсва. Затова толерираха толкова дълго телефонните измамници, за да може зад всеки номер да стои ЕГН.

Само дето в България не всеки има смартфон. И не всеки има банкова сметка...
А за лицевото сканиране - не се ли зачудихте защо премахнаха задължителните маски? Така стадото ще носи маски, а останалите все още свободни хора - не. И ще могат да бъдат лицево разпознавани. Тези, които НЕ инсталират мобилното приложение, също ще могат да бъдат идентифицирани по метода на изключването.

Виждате че цялата информация за това, което се опитват да направят, винаги е била налична...
А някой сетил ли се е, че съкращението на Националния Оперативен Щаб е НОЩ?
« Последна редакция: Април 05, 2020, 09:45:43 am от dhdido »

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #175 -: Април 05, 2020, 10:05:11 am »
 :D
/>
Какво се случва в действителност? Има ли някой да е наясно с това?
По принцип имам идея/се досещам какво става, но дефакто информационното затъмнение е в ход, и не виждам "симптоми", които да ми обърнат погледа в правилната посока/Истината. Основните хипотези са може би две: В ход е налагане на нов ред(който според мен е в ход от хилядолетия, и в момента губи влияние поради някакви "особени" обстоятелства), и другата е, че в ход са тъй наречените крайни времена/апокалипсис/видов ден и пр.
Понеже в момента масово се тиражира първата версия, а тиражирането знаете защо се прави, съм "склонен" да обърна внимание на втората. Мисълта/мнението ни се чува на "небето", е факт в който нееднократно съм се убедил че работи. Използването обаче на подобни "дарби" според мен би следвало да се прилага след обстойно изследване на причино - следствените връзки. С две думи, преди да си помислиш/пожелаеш нещо, е нужно преди това да си напълно наясно какво наистина желаеш(точна и ясна формулировка), или с какво точно не си съгласен. Щото да не стане "грешка", която после трудно се оправя.
Има и друго, което ми прави впечатление, и то е случващото се на енергийно ниво(Миланов споделя според мен случките имено там)и случващото се тук на материално ниво.
Приказките за космически конфликти/атаки с армии от кораби, флотилии, според мен на физически план се проявяват във форма на икономически конфликти, кибер атаки и пр. и е причината поради която не можем да схванем какво всъщност се случва.
Преди време открих някакъв ченълинг, в който се казваше че лаболатории, бази и подобните им в енергийното, на физически план са всъщност болниците ни. Лекарите ни кои са всъщност?
Сега за мислите - наши ли са наистина, или са ни вменени отвън, понеже всяка чужда мисъл се явява енергийно замърсяване и е дефакто намеса в личния живот. Как да разберем коя е наша, и коя е чужда?
Вероятно ако се познаваме достатъчно добре, ако щете дори и филтриране през личния морал. Засичам ги когато ми се ровят в главата, и ги държа настрана с несъгласие, а и често им споменавам и роднините.
Човекът на физически план/физическото тяло е проводник на енергията Дух към Земята, и който е замърсен с чужда енергия/мисли/същности/чужди азове става непроводим. Справка жичката на една крушка. И се "разболява" с корона вирус.


Неактивен batman123

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #176 -: Април 05, 2020, 10:24:01 am »
dhdido
е абсолютно прав за глобалното следене.
Целта на глобалното правителство е да разполагат с пълна информация за теломерите на ДНК на всики хора.
Това става с кръвни тестове.
Сега ще се опитат да го въведат и в България.
Затова искат електронно здравно досие.
Така ще има информация за всеки - какви са му хормоните, колко са им дълги теломерите на ДНК.
Тази информация е безценна и може да се използва по много начини.
Проверете технологията на компанията на Елизбет Холмс.
*****
Предстои да се въведат невидими татуировки, с които ще може да се проследява кой къде се намира. Дори и банковите сметки ще се обвържат с тези татуировки.

******
тази криза с корона вируса има за цел отнемането на още права на хората.
както след 9/11 се въведоха пръстови отпечатъци, рентгени по летищата и глобално следене в нета.
Уж против тероризма.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #177 -: Април 05, 2020, 10:59:59 am »
В момента текат няколко едновременни процеса и никой не може да каже със сигурност как ще се извъртят нещата. Ако аз например отсека "Това и това ще се случи", то така отварям "енергиен" коридор точно това да се случи с мен. Както и Паци пише за мислите...

Аз излагам различни гледни точки за различните процеси, които се случват в момента. Аз например и да искам, не мога да инсталирам новата програма за следене на старата ми нокия. От години не ходя на профилактични прегледи, защото аз знам как се чувствам, не ми е необходим някой отвън да ми казва какво да правя.

Нито един от лансираните варианти не ми харесва и устройва, нито пък ме устройваше положението преди кризата. Защото всички варианти са различна версия на заробване на цялото човечество. Защото е факт че това е планетарна "криза" и резултата от нея ще е за цялото останало тук население. Но каквато и версия да се случи, хората ще се включат в нея доброволно. А след като цялата информация винаги е била налична, това ще е информирано съгласие, защото невежеството също е по избор.

Неактивен batman123

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #178 -: Април 05, 2020, 13:24:44 pm »
В момента текат няколко едновременни процеса и никой не може да каже със сигурност как ще се извъртят нещата. Ако аз например отсека "Това и това ще се случи", то така отварям "енергиен" коридор точно това да се случи с мен. Както и Паци пише за мислите...

Аз излагам различни гледни точки за различните процеси, които се случват в момента. Аз например и да искам, не мога да инсталирам новата програма за следене на старата ми нокия. От години не ходя на профилактични прегледи, защото аз знам как се чувствам, не ми е необходим някой отвън да ми казва какво да правя.

Нито един от лансираните варианти не ми харесва и устройва, нито пък ме устройваше положението преди кризата. Защото всички варианти са различна версия на заробване на цялото човечество. Защото е факт че това е планетарна "криза" и резултата от нея ще е за цялото останало тук население. Но каквато и версия да се случи, хората ще се включат в нея доброволно. А след като цялата информация винаги е била налична, това ще е информирано съгласие, защото невежеството също е по избор.

Именно!
Така нареченото "ходене на профилактични прегледеи" има за цел да те шашне и разболее.
Повечето "болести" преминават отсамо себе си. Ракът е просто гъбичка, която се лекува със сода.
Жалко е че хората разрешават да им премахват органи и да ги облъчват.
Конкретно за корона вируса - наистина текат няколко процеса едновременно.
Бил Гейтс има изказване че населението трябва да се намали.
Още през 2019 се е провела симулация как ще се заразят % от населението, как ще се предизвика паника и как ще се въведе задължителна ваксина плюс маркировка.


Моля те, ако знаеш руски гледай този клип.
/>
БОКО и Муфтаджийски правят престъпление като въвеждат масова психоза и паника.
Имай предвид, че знаят за истерията от 10-тина месеца.
Затова арестуваха влиятелни хора. За да не може да се даде отпор на истерията.
« Последна редакция: Април 05, 2020, 13:27:54 pm от batman123 »

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #179 -: Април 05, 2020, 13:48:37 pm »
 :D
Цитат
  Бил Гейтс има изказване че населението трябва да се намали.   

Бил гейтс "завърта" главите на хората към първата хипотеза(писах за двете хипотези по-горе). Поредния кукловод.
Защо ще позволяват населението да нарастне на 7 милиарда, че после да си правят "труда" да го редуцират? Нещо светва ли някаква лампичка? Смешен опит да си приписват определени заслуги за определени процеси в момента.
Но който се върже. Колко са наясно за какво се ползват милиардите тела на Земята?
« Последна редакция: Април 05, 2020, 14:09:14 pm от paci1 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27