Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 200 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен arktur

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 131
Коронавирус 2019nCoV
« -: Февруари 11, 2020, 13:51:04 pm »
Как започна всичко? От къде се появи този вирус? Защо точно в Китай, където населението е толкова много и има всички условия да се стигне до пандемия. Не може човек да не се усъмни в случващото се, особено, когато постоянно се тръби по медиите как трябва да се намали човечеството и Земята нямала ресурси да поеме повече хора...
На този линк може да се следи разпространението на вируса, броят на заразените/излекувани/умряли, по държави и дати.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Военен екперимент за ново биологично оръжие или истински нов вирус, който е мутирал и се е самосъздал по някакъв еволюционен механизъм?

Неактивен paci1

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 125
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2020, 10:16:23 am »
 :D
С тоя китайски глист нещо не е както трябва. Прилича на някаква дърта измама цялата работа. :---
Има очевидни промени във властта, и май новите чорбаджии са решили да си поиграят с подмяна на "личните карти" от съскащи такива, на лаещи. Ставащото в момента ми мяза на генерална репетиция за нещо, което ако ни навият/излъжат, да завърши с боц. Само да не стане от играчка - плачка, или както нашите бебоци викат - КЪХ! :unknown:

Неактивен paci1

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 125
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2020, 12:18:29 pm »
 :D
Сега малко по-сериозно.
Ще се пробвам да направя едно уточнение, свързано с т.н. вируси. Както е казал шопа: те такова животно нема!
И е прав, няма такова животно за разлика от бактерията. Вирусът е вид програма, подобна на компютърна такава, и като такава е виртуална, тоест не е материална жива субстанция. Може да се разглежда и като вид мисъл - форма, подобна на тези, които постоянно се "раждат" от нашите мисли на енергийно ниво, финият план или ако щете на астрално ниво. Съществуват основно два вида "вируси", ваши(мисъл-форми) и чужди. Вашите си ги създавате сами на базата на лични убеждения или вярвания. Примерно ако вярвате или си представяте, че съществува такова животно като вирус на грип да речем, във вашето енергийно поле се създава мисъл-форма на вирус на грип, който не след дълго време се "материализира" в мозъка във вид на невронна връзка/програма. Чуждите са, ако някой се опитва да ви убеди че съществува такова животно като грипен вирус. Материализацията му се извършва по същият начин. Не съм сигурен, че успях да обясня разликата, но както и да е. Да продължа.
Мозъкът е един компютър с "операционна система", една от главните задачи на който е да управлява правилното функциониране на органите в тялото посредством "дравери" и "приложения",подобни на компютърните.
Какво прави "грипният вирус", създал невронна връзка? Хаква драйверите, и някой орган започва да работи "неправилно" Получава се нещо подобно на бъг в системата. И човек се "разболява" от "грип". С другите "заболявания" процесът е сходен. Имаме една много хубава поговорка: От главата си патим. И е вярно.
Тъй че, умната!
 :hi:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27