Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 35366 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 293
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #450 -: Януари 03, 2022, 12:46:29 pm »
Качил съм още статии в споделената папка, и ако намеря нещо интересно впоследствие, ще го кача и него.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #451 -: Януари 03, 2022, 19:07:26 pm »
Ако трябва да се занимаваш с портали, вариантите никога не биха те отвели да се занимаваш с НЛО в Невада, или Украйна .

Виж Бузлуджа  :D

И околностите.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #452 -: Януари 03, 2022, 19:11:29 pm »
Трите Камъка какво ти говорят?
Плеядите?
Връзката им с трите камъка?

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 536
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #453 -: Януари 05, 2022, 10:58:28 am »

Говори се упорито и за "огледало", връщащо мисълта на човек във вид на материално проявление(това, което мислиш ти идва на главата)Болести, случки, перипетии и прочее.
Всичко наоколо се разпада неумолимо, включително и телата ни(физическите)
 :hi:


Добре де, тогава от къде иде у българите приказката: "Каква я мислих, каква стана тя"?! Само Българите ли отразяват на чорик? Да се чуди човек къде е повредата :)
Разпада отдавна е видим - oт двойка (Той Тя) се докарахме на четворка (Тя-Тя; Той-Той) и така по целия наличен към момента списък...
 
 Има два изхода - Метавърс и Майвърс:) Който си няма куче водач и коте - хипнотизатор на гадове, да му мисли!
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 536
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #454 -: Януари 05, 2022, 11:47:04 am »


Твърди се също, че Земята е най – тежкото и неприятно място във вселената.

И как няма да е, като е скрита в черна дупка, чието ядро е бясно въртящ се куб(черно слънце), чиито ръбове достигат до подрязаните облаци. Тоест ръбовете "рисуват" хоризонта на събитията, по-познати от нас като физическа реалност.

 :hi:


Така значи... Черното слънце на Земята е Куб, а на някои Юнаци с Калпаци черното слънце - Четворка (10 - ка). Хубавата новина е, че сме в Черна дупка, без нея нямаме никакъв шанс. Сърце или Пирамида (в тези пирамиди само трупове намират; доста запазени изглеждат - да не са ваксинирани?!)

 На някой Нео (4)  да му прилича на Черно Слънце в Черна Дупка?

 Абе, казах аз преди 10 години как ще свърши тази история, но никой не ме взе на сериозно  :D Обаче аз не се отказвам - минавам да (ви) проверявам!

На двамата братя, откакто станаха две сестри, им дойде акъла.

- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 235
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #455 -: Януари 05, 2022, 20:23:52 pm »
Няма да прикачвам линкове тъй като поста, които ще постна го има вече в най-различни медии. Става въброс за разсъждението на Емил Йотовски озаглавено:

Теория на конспирацията.

Добре дошли в теория на конспирацията. За да се ориентирате по-лесно ще се опитам да ви припомня разни твърдения от вече миналата година, които бяха заклеймени като конспиративни, но, уви, се оказаха истина:

        Зеления сертификат и въобще разделянето на обществото на някакъв принцип, обоснован на свободна воля е недопустимо и невъзможно. Да… Само година след това ние живеем с тази истина. Нямаше нито една държава и нито една конституция, (с изключение на няколко африкански държави, чиито президенти умряха в рамките на половин година) която да устиска пред този глобалистки натиск. Вече всички сме сертифицирани. Не по-здрави! По-сертифицирани!

 Ваксината предпазва от разболяване. Всички знаете колко е вярно. Това твърдение претърпя модификации. Първо се твърдеше, че ваксината е панацея и предпазва от заболяване, после твърдението премина в това, че ваксината предпазва от тежко протичане, а в момента живеем с тезата, че не ваксината, а само бустерната доза предпазва от тежко протичане. Да. До колко можете да броите?

        Ваксинацията  ще е доброволна и няма да се ползва като инструмент за отнемане на човешки права. Ехо? В Австралия вече има концлагери за неваксинирани! Ехо? Наистина ли не знаехте?

        Няма да се ваксинират деца! Да, но само бе пропуснато да се отбележи децата на кой точно няма да се ваксинират. Всичко сочи, че следващият натиск ще бъде насочен именно към децата ни. Това още е теория на конспирацията, но ще си говорим след половин година.

А глобалистките опити да се даде свобода на децата да могат да взимат решения за своята ваксинация без съгласието на родителите си? Подло.

        Сенилната Европа се успива с мисълта, че против безогледното налагане на ваксините са само крайни десни. Не знам кои са крайни десни. В случая крайно десни звучи както едно време се използваше „враг на народа“. Когато някой е неудобен, значи е враг на народа. Когато някой не е съгласен с ТКЗС-то, е враг на народа. Когато някой иска да носи дънки, е враг на народа. Така де… За да не си враг на народа, беше необходимо само да нямаш мнение, критичност и воля. Какво толкова?

Забелязали ли сте, че в момента не съществува разнообразие от ваксини. В по изперкалите демокрации забраниха аденовирусните ваксини. При нас се очаква подобно нещо, защото ние чинно взимаме пример от европейското малоумие. Да не говорим, че за пептидни ваксини и дума не се казва. Вече има такива. Всичко живо трябва да се нахака с вирусно РНК. И никой не задава простия въпрос: защо?

        Набързо споменавам още няколко факта, обявени като конспиративни теории:

        Няма да може да ходите на работа без ваксина.

        Няма да можете да изпиете едно кафе без ваксина.

        Няма да можете да се изпикаете без ваксина.

        Скоро няма да можете и да се ожените без такава.

 Няма да може да си пратите детето в детска градина без: първи етап – родителите му да са ваксинирани и втори етап – без самото то да е ваксинирано.

        Ако това не е достатъчно, ще се вкара и допълнителен данък за неваксинирани. В момента е теория на конспирацията, но не и прецедент в човешката история.

        А за всички, които вече са ваксинирани веселбата продължава с втора трета и не знам коя си доза, което също беше теория на конспирацията преди година.

        Честита нова конспиративна година!
TRUE OR DEATH

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #456 -: Януари 08, 2022, 18:32:58 pm »
Цитат
Нямаше нито една държава и нито една конституция, (с изключение на няколко африкански държави, чиито президенти умряха в рамките на половин година) която да устиска пред този глобалистки натиск

Абсолютно вярно!
Няколко човека вече ми го казаха
Те не искат да приемат сатанизма на световната здравна организация, на глобалистите  .
Защото, сами са си по вещи по  въпроси отнасящи се до познанието  за духа и тялото, здравето  на човека роден в Африка примерно.
 От този в Европа...
Разликата е че единия разчита на собствените си познания предадени от дедите му и на Бога,..религията му за оцеляването в природата,
а Западния цивилизован човек разчита и се доверява само на домашния си лекар и правителството.


Има в момента една огромна злоба насочена от Германци, Французи, Нидерландци....т.е. западния цивилизован човек, които не се чувства свободен вътрешно в себе си и са се насочили срещу Източния Блок.
( чехи, руснаци, поляци, словаци ..и т.н.).
Не знам дали в България се забелязва? Но на мен лично ми писна вече от Западния Сатанизъм!
Преживях, го само преди дни когато "схванати' германци, швейцарци и французи с маски на лица ...ревяха защо в Египет, руснаците и поляците,  чехите не носили маски? Защо са свободни?
Защо хората там не спазвали дистанция и правила?
Ужасно е да срещнеш подобни "чудовища", тръгнали уж да си отдъхнат от мерките на сатанистите в родината им и същевременно да ги поддържат отвъд
И се чудя защо не си стоят кротко и мирно в къщите си в Германия, Нидерландия...Швейцария,  примерно под карантина на  минусови температури, а са решили да правят разходки с преврат и акъли да дават в Африка?
Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #457 -: Януари 08, 2022, 19:24:07 pm »
В момента в Сатанинска Германия се въвеждат правилата

2G +

Тоест, две ваксини + преболедувал + PCR тест или 3-та  Бустер. ...за да седнеш някъде.....

Р, Африка я пазим
от тази епидемия

За сега!!!

 :D :D  :D

 :---

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #458 -: Януари 18, 2022, 19:17:55 pm »
Всъщност пропуснах нещо ново /старо да ви споделя за новата столица на Египет,която се строи на 45 км от Кайро.

Завладяване на Африка, чрез китайски методи.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Neue_Hauptstadt_%C3%84gyptens

Цитат
В январе 2016 года было объявлено о заключении контракта на сумму 2,7 миллиарда долларов между китайской государственной инженерно-строительной корпорацией China State Construction Engineering Corporation (CSCEC) и Египтом на строительство объектов инфраструктуры. Согласно соглашению, в течение трёх лет, CSCEC в новой египетской столице построит здание парламента, национальный центр для проведения конференций, административные здания для 12 правительственных департаментов и выставочный городок[14].


Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #459 -: Януари 18, 2022, 19:37:33 pm »
Цитат
2036 will Ägypten als erstes afrikanisches Land die Olympischen Spiele

цитат:
През 2036 г. , Египет възнамерявал да се кандидатира за първата Африканска страна, която ще участва в Олимпийските Игри.

 P s.Това би било ужасно само, като помисъл, когато човек се замисли от къде му тръгват проблемите и помислите за състезания.Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #460 -: Януари 21, 2022, 18:38:49 pm »
https://www.google.com/amp/s/www.sportlive.bg/amp/olympic-games/olympic-games-news/novak-djokovich-bolezneno-iskren-sled-ujasjavashtija-den-na-olimpijskite-igri-1625991.html

Не харесвам обвързаности на Тялото и Духа със спортни организации и платения спорт...
 
Тялото и Духът ни принадлежи!
Нямаме нужда от дигитални спортове, за да живеем.

 

Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 235
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #461 -: Януари 24, 2022, 17:35:33 pm »
Отново протести по света, а ги отразиха, така между другото. Белгия, Германия десетки хиляди палежи сталкновения с покорните слуги на nwo. Там наистина страдат от мерките. Ние тук сме направо за завиждане, за първи път.
TRUE OR DEATH

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 536
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #462 -: Март 16, 2022, 04:58:14 am »
https://www.consilium.europa.eu/en/infographics/towards-an-international-treaty-on-pandemics/


На който му стиска нека превежда и прави изводи. Мен ме е страх... Само някой да е посмял да кихне!
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 325
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #463 -: Март 16, 2022, 09:46:49 am »
Горе вдясно на лентата,бутончето за смяна на езика ми спести превода:

https://www.consilium.europa.eu/bg/infographics/towards-an-international-treaty-on-pandemics/

"Международен договор",това значи между народите,а дали правителствата ще питат народите съгласни ли са,,когато правителствата решават вместо тях?

Intergovernmental - това е думата,която се крие зад "International".
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27