Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 20481 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Observer11

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #375 -: Декември 24, 2020, 11:16:52 am »
Е как пък реши, че добрите, светли и чисти мисли па са "Правилния" начин на живот.... :)

Очевидно ще се разминем концептуално, така че - весел ти фирмен празник на Кока Кола и хохохо, дано бай ти Коледа остави нещо под елхата или барем отдаде Снежанка за една нощ поне :)

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #376 -: Декември 26, 2020, 15:51:33 pm »
Цитат
Привет Норис, никъде не съм споменавал нищо за празници и ядене и пиене. Говорех за Великденски и Коледни ПОСТИ, в контекста на въздържание и пречистване, тоест точно обратното на това, за което говориш.

Привет  Sinair, задавал ли си някога въпроса, защо е нужно точно на тези дати с пости да пречистваш?
Звучи ми, че народа / човека си разиграва през годината коня, както си иска и в края на годината  и великденските пости търси изчистване/.
А, защо не се приеме " Опция", през цялата година и ЕОН, човек  да е чист...вместо да разчита на тези празници, съвкупност от " различни религии, които имат пречистване в различни календари и време "?


Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #377 -: Декември 28, 2020, 10:37:15 am »
Задавал съм си го разбира се. Отговора за мен се корени в дуализма на човешката природа - черно и бяло, горе и долу, ниски и високи вибрации.  В идеалния вариант човек цялата година е чист, и е постоянно с високи вибрации. Обаче знаем, че на практика това се отдава само на единици. И за да не стигнем пък в другата крайност, постоянно да сме му отпуснали края са и тези цикли за постене, в които да се пречистим и вдигнем. Те са като еталон, към който да се стремим, към състояние в което сме по-добри и по-възвишени. Все пак сме на земята, и още с раждането се предполага че ще сме грешни, щото сме плътни. По презумпция се предполага че сме по-склонни да възприемем бързо и лесно начина на живот, свързан с ниските вибрации. Докато за другото е нужна мъдрост. Минават много години, докато разберем какво сме, защо сме, и успеем да отделим понятията - от една страна морал и духовни ценности, от друга тяло, дух, душа, астрал и т.н. И никога не знаем всичко, винаги има нови неща отвъд. А колко стигат до тях? Малко. И колко си задават въпроса за смисъла на живота, а колко успяват да достигнат до отговора? Още по-малко. Но чрез тези цикли на постене и чрез добродетелите, които изначалната религия възпитава, се доближаваме до този еталон.(не казвам че само религията е начина, още повече че масата хора я разбират за съжаление грешно) А именно, не сме дошли тук да си правим кефа, земята не е рай. Тук сме да се мъчим, да се развиваме, да каляваме волята си, чрез която да успеем да устоим и да се доближим до по-високи вибрации, да бъдем по-добри и човечни. Обаче аз съм стигнал само дотук. Нямам идея какво ще стане ако и когато всички или пък само някои повишим вибрациите си. Ако трябва да се изразя жаргонно, кое е следващото ниво на играта? Много често свалям вибрациите си от скука буквално. Успял съм да ги повиша в дългосрочен план, добре се чувствам, обаче нещо не е наред. Не знам какво чакам. Не съм достигнал до момента, в който самия факт че съм с високи вибрации да ми е самодостатъчен. Или както се казва, в който да изпитвам любов към всички и всичко. Ще се радвам и други да споделят виждането си по тези въпроси и опита си.
« Последна редакция: Декември 28, 2020, 11:11:41 am от Sinair »

Неактивен Sinair

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #378 -: Декември 28, 2020, 11:27:28 am »
За да е чист човек през цялата година по презумпция, този начин на живот трябва да се възпитава от най-ранна детска възраст. Тоест, трябва да живеем по друг начин живота си (всички, масово!) и да даваме точния пример на следващото поколение.А когато това не е така, както в случая нашата действителност, детето придобива навици, които после е доста трудно да преодолее, и е трудно да започне да живее по друг начин и да уважава други ценности. Отвсякъде реклама на плътско и първично - секс, агресия, храна.Отвсякъде лъжи, тарикатлъци и простотии. Ниските вибрации буквално са пропили всичко. Е как да стане. И нещата са още по-лоши в България и страни като България. Имам приятел, замина за Канада, върна се след 3 години и каза, че тук е тотална мътилка всичко. Каза тръгвам си обратно, защото тук си връщам лошите навици. Не че там е идеално, консуматорското общество е навсякъде, но хората са по-спокойни и по-вежливи един с друг, има ниво на обществен морал. Тук е пълен абсурд. Всеки е единак, и егото е водещо. Имам чувството че хората са полудели вече от първично, от чернилка и ниски вибрации. Разбира се не всички, но общата картина е отчайваща. Та затова ни трябват постите, да ни връщат към еталона. А че религията била спирала науката през вековете и хората са били прости и държани в подчинение, това е "заслуга" на други хора и техните разбирания за нещата, най-честно користни, а не на изначалните й идеи.
« Последна редакция: Декември 28, 2020, 11:35:27 am от Sinair »

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #379 -: Януари 07, 2021, 21:12:37 pm »
https://www.tagesschau.de/ausland/kirche-griechenland-rebellion-corona-101.html

Вижте, тази тема от официалните медии в Германия, които се отвращават публично от неспазването на закони издадени от правителства   :D

В темата се говори за гръцката, ортодоксална църква, която не се подчинила на Правителството, а на църквата.

Тоест " Правителства, срещу религия " .. Става въпрос, че НЕМСКИТЕ, медии не могат да си обяснят, защо  гръцки патриарси  и владики са решили да не спазват, правилата на правителствата, а на обичаите и традициите са се отдали в православието.

Тоест, 06.01......за нас е празник, православен,  посветен на кръщенето на " Свети Йоан ", на Христос във  водите на Йордан.

А, за католиците се отчита, празника на " Трите влъхви"


И тук ще споделя, нещо от Калофер, което ми хареса във връзка с режима на Меркел и Гестапо в Германия, от  Йорданов  Ден

 :Dп.п.
Sinair, прав си за нещата, които говориш!


Неактивен HomerCat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 223
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #380 -: Януари 08, 2021, 11:04:30 am »
Темата за религията изобщо не е неуместна в темата за пландемията,даже напротив.
Защото „вирусната“ тема е нещо като „събирателна точка“,която действа като проявител(фотографска аналогия) или като „лакмус“ за диагностика  на всички сфери на обществения живот.
Тест за антитела срещу злото,бих казал.

Не съм ортодоксално религиозен,но не съм и атеист;някакво междинно положение,което,мисля е познато не само на мен.
...Псалм 22...въздейства ми емоционално;мислел съм да му обърна внимание в някоя тема и тази за Всевиждащото око ми се струва подходяща.
Тук ще ви предложа само част - 22.4. и моето субективно тълкувание.
Това ми се струва подходящ контекст:


https://www.tagesschau.de/ausland/kirche-griechenland-rebellion-corona-101.html
...
В темата се говори за гръцката, ортодоксална църква, която не се подчинила на Правителството, а на църквата.

Тоест " Правителства, срещу религия " .. Става въпрос, че НЕМСКИТЕ, медии не могат да си обяснят, защо  гръцки патриарси  и владики са решили да не спазват, правилата на правителствата, а на обичаите и традициите са се отдали в православието.


Казано и написано е,да се отдава кесаревото кесарю (светската власт),а Божието - Богу.
А също е казано,че човек не може да служи на двама господари наведнъж.
И когато трябва да избира - ето ви тест за лоялност към правдата.
Извадка превод от германската статия по-горе:

Kirche ignoriert Regierung / Църквата игнорира правителството (това е подзаглавие в статията)

Това е правилният избор и никак не е трудно да се види защо,но все пак да обясня.
Денят е Богоявление.Денят,в който трябва да се отдаде Божието Богу.

И ако Кесарят (светската власт) го забранява (ПО КАКВИТО И ДА Е ПРИЧИНИ),тази забрана трбва да бъде отхвърлена,защото в този случай,съгласието със забраната на "Кесаря" е отдаване на Сатаната и падане в мерзост и опущение.

Отново от статията:

"Ich habe überhaupt keine Angst" / „Изобщо не ме е страх“

"Für mich war es sehr wichtig! Ich bin gekommen, weil es meine religiöse und moralische Pflicht ist und um meinen Glauben zu stärken - und das trotz der Verbote."

"За мен беше много важно! Дойдох, защото това е моят религиозен и морален дълг и да укрепя вярата си - въпреки забраните."
Горният ред е предложения от гугъл превод.Моето предложение за превод на частта след тирето е това: "...- и да се противопоставя на забраните."

Маскирани като уж грижа за здравето на хората,забраните на "Кесаря" (правителствата) целят насаждане на подчинение поради страх от смъртта.Защото Кесарят е избрал на кой господар да слугува;и името на господаря му е Сатана,враг человечески.
.....

Псалм 22.
Източник:
https://bg-patriarshia.bg/bible-old-testament-22#22

22.4. 4. Да тръгна и по долината на смъртната сянка, няма да се уплаша от злото, защото Ти си с мене; Твоят жезъл и Твоята палица ме успокояват.
.....

Долината на смъртната сянка сега е споменатото насаждане на подчинение чрез страх от смъртта,а "Кесаря" се опитва да си присвои това,що е дължимо само Богу.
На тия попълзновения всеки трябва да реши може ли да каже своето "Но пасаран!".
Образно казано - жътва е; и отсяване на плявата.
*****

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Observer11

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #381 -: Януари 08, 2021, 11:13:19 am »
Вързани са нещата, при това яко.

Вчера главата на най-голямата православна църква - руския патриарх рече нещо от сорта: "Неверието в пандемията е равно на неверието в Бога".

Шокиращо подчинение на църковните хора на светските дела!!!

Папата вече е в нокдаун, най-голямата православна патриаршия свали гащите, вселенския патриарх още пролетта нареди да се отменят богослуженията.

Бог излиза в пенсия, изглежда... Коронката ще възкачи на светите престоли Унгур, Мунгур, Гейц и прочее пълководци на новото човечество. Легален уиндоус вместо библия, ваксина вместо причастие.
Нищо ново под слънцето, само церемониала се барва леко.

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #382 -: Януари 08, 2021, 21:07:55 pm »
Homer, много добро резюме си направил на нещата.
 :yes:
И се  сещам, че сегашния Министър на Здравеопазването на Германия  ( Йенс Спан ), който в бъдеще и за канцлер на Германия ще се кандидатира, като си отиде Меркел....и масово ще ни ваксинира.....

Не е спазил една от божиите заповеди:

Левит 20:13
Bulgarian Bible


Левит 20:13
Bulgarian Bible
13 Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.

https://www.queer.de/detail.php?article_id=36824

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #383 -: Януари 12, 2021, 01:51:01 am »
https://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/mainz/interview-ugur-sahin-biontech-corona-impfstoff-eu-zulassung-100.html

Производитеят на ваксината Бионтек, не се е ваксинирал, че не му оставало време. За немскоговорящите има и интервю, ако може да го преразкажете, че съвсем малко думи шпрехам на немски. :hi:

Какво смятате, че хората ще направят относно нахлузването на хомота? Дали ще се съпротивляват или ще се адаптират към новите правила?
Имах свободно време и реших да намеря някакви филми за гледане. Нетфликс е голяма грешка. Не се намери нищо по-различно от подготовката за бъдещето, мочурища, катакомби, кървища, банди, насилие, контрол на супербогатите над тънещите в мизерия бунтовници, огради, вечерен час, охрана с дронове, разстрелващи всичко, което е на улицата и няма чип.....просто да изключиш с кеф компютъра и телевизора и да си отвориш библиотеката за някоя стара добра книга от предиковидното време.
Следя и случващото се в Америка, защото имаше надежди за прекратяване на пандемията след изборите им, но не, още по-голямо мазало става. :nea:

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 240
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #384 -: Януари 12, 2021, 09:50:53 am »
Превод с бай гугъл:

Цитат
     Шефът на Biontech Сахин е уверен въпреки вирусната мутация
Европейската комисия одобри коронарна ваксина от базираната в Майнц компания Biontech и нейния американски партньор Pfizer. В интервю за главния редактор на SWR Фриц Фрей, шефът на Biontech Угур Сахин е уверен в ефективността на ваксината, включително по отношение на мутациите на вируса.
SWR: Добре дошли, професор Шахин. Първо, поздравления. Това е първият път след Швейцария, че вашата ваксина вече е одобрена от ЕС след редовна процедура за изпитване. Какво означава това за по-нататъшния ход на пандемията?

Ugur Sahin: Много се радваме, че получихме одобрението на ваксината или предложението за одобрение в тясно сътрудничество с европейския регулаторен орган. Това е много, много важна стъпка. Това е основата, че можем да направим нашата ваксина достъпна във всички страни от ЕС, както и основата, че сега имаме ваксина за първи път в Европа. И съответно аз съм много щастлив. И ние сме фокусирани и вече работим, за да предприемем следващите стъпки, за да можем да доставим ваксината.
SWR: Смеете ли да прогнозирате какво ще означава това за хода на пандемията, ако ваксинацията започне на 27 декември във всички страни от ЕС? Как ще се развие това?
Шахин:Важно е да започнем да ваксинираме. Самата ваксинация преди всичко ще е от полза за хората, които ще бъдат ваксинирани първи. Със сигурност няма да имаме никакво влияние на ваксинацията върху пандемията и броя на инфекциите през първите няколко месеца. Следователно е необходимо всички да продължат да спазват препоръчаните мерки и да се опитаме да преминем добре през зимата и да намалим броя на инфекциите. Вярвам, че ако успеем да доставим достатъчно дози до пролетта, че първите ефекти на ваксинацията върху статистиката за броя на инфекциите също могат да се появят там. Но можем да постигнем правилен контрол само ако всъщност успеем да достигнем поне 60 до 70 процента от населението, за да постигнем тогава ясен контрол върху пандемията.
SWR: Имаше съобщения за мутация на вируса през уикенда. Това не е нищо необичайно за вирусите, но беше обявено, че тази мутация е 70 процента по-заразна от предишните форми. Може ли това да повлияе на ефективността на вашата ваксина? Или това е твърде рано, за да може да се даде сериозен отговор?
Шахин:Така че това е много рано. Разгледахме мутацията на варианта на вируса. Има няколко мутации там на мястото за скачване на вируса. Не знаем какви функционални ефекти ще имат тези мутации. Знаем, че нашата ваксина атакува вируса на много различни места. Сега имаме два механизма: от една страна, има така наречените отговори на антитела, а от друга, така наречените Т-клетъчни отговори. И също така знаем - вече проверихме това - че антителата, които индуцираме, а също и Т-клетките, които индуцираме, могат да се скачат на много други части на вируса, които сега не са мутирали. Съответно, първоначално сме уверени, че имунните реакции, причинени от нашата ваксина, могат да бъдат в състояние също неутрализират този вирус. Това показахме в миналото и за други варианти на вируси. Но ние ще проведем подходящи експерименти и ще съобщим резултатите. Предполагам, че ще можем да докладваме по-подробно за това след две седмици.

SWR: Колко дълго сме защитени от коронавируса, ако сме ваксинирани? От ваксинацията срещу грип знаем, че трябва да се освежава редовно. Като производител трябва ли да приемате, че ваксината ви ще се актуализира редовно?

Шахин: На първо място, ние знаем, че защитата от ваксинация започва относително бързо след ваксинацията. Имаме ранен ефект след около дванадесет дни; пълната защита срещу ваксинация започва едва след около четири седмици след първата имунизация. Знаем, че защитата от ваксинация продължава поне два месеца и половина до три. Просто нямаме по-дълги данни. В момента сме в процес на генериране на нови данни почти през цялото време. Съответно след около един и половина до два месеца ще знаем как изглежда защитата от ваксинация за период до шест месеца. И тогава бихме информирали обществеността за това. Тъй като сме комбинирали ваксинационна защита, предполагам, че ще имаме ясна ваксинационна защита поне за период от дванадесет месеца. Ако тогава е необходимо да се направи повторна ваксинация, това не би било проблем. Тогава това може да стане просто чрез повторна имунизация или с ваксинния антиген, който имаме в момента, или - ако е необходимо - с актуализиран ваксинен антиген.
SWR: Още един въпрос относно възможните нежелани реакции: В САЩ около 300 000 души вече са били ваксинирани до уикенда. Обратната връзка - мисля - е: Шест души реагираха с алергични реакции. 300 000 до 6 души - това ли е процентът, при който казвате: Това е нормално за компания като тази?

Шахин: Има различни ваксини: Има такива, които причиняват много незначителни алергични реакции, а има и други, които причиняват алергии относително често. Например имаме много ваксини, които причиняват алергии в диапазона 1 на 50 000 и които са одобрени от години. И това е приблизително честотата, която е посочена в момента. Сега не мога да потвърдя цифрите, защото непрекъснато актуализираме така наречените дейности по фармакологична бдителност и следователно не можем да сме сигурни дали сега е 1 на 50 000, 1 на 80 000 или 1 на 30 000. Но това е нормално за рекомбинантната ваксина.

SWR: Какво означава този ден за вас лично и за вашата съпруга, с която разработихте проекта заедно?

Шахин: Много сме щастливи и сме облекчени, че сега направихме наистина важна по-нататъшна стъпка. Вече имаме разрешения за спешни случаи в САЩ и други страни. Вчера първото условно одобрение в Швейцария и днес в Европа. Като компания на практика в сърцето на Европа, разбира се, за нас е особено важно да направим нашите ваксини достъпни за населението тук. И разбира се, това е и историческо събитие: никога в историята на медицината не е разработена и одобрена ваксина в официален процес толкова бързо, колкото я виждаме днес. И разбира се сме малко горди и щастливи от това.

SWR: Все още не сте се ваксинирали. Това не би ли бил силен сигнал за онези, които все още се колебаят, които не са съвсем готови да бъдат ваксинирани, ако трябва да се ваксинирате - според мотото: Вижте тук, аз съм разработчикът, аз самият да се ваксинира. Така че всички можете да видите колко много се доверявам на развитието си.

Шахин: Разбира се, бих искал да бъда ваксиниран. Трябва само да видим, че следваме законовото основание. За нас като компания е важно да защитим служителите си. През следващите дванадесет месеца ще трябва да произведем над 1,3 милиарда дози ваксина. Важно е там да не присъстват служители и съответно ние мислим да намерим възможността, която законно ни позволява да защитим служителите си. Но това в момента все още се изяснява.

SWR: Професор Шахин, благодаря ви много за отделеното време в този специален ден, а не само за вас.

Sahin: Благодаря ви много.

Интервюто беше проведено от главния редактор на SWR Фриц Фрей.     

Повечето браузъри имат опция за превод на Български.

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #385 -: Януари 12, 2021, 19:51:10 pm »
На мен лично никак не ми харесват мерките, които се въвеждат напоследък  в Германия и се сещам за думите на  един известен ни на всички писател Ян Ван Хелсинг ( пищещ, под  псевдоним ), че новият Йерусалим , няма да бъде в Америка и Израел, а в Германия.
Или Третата Световна е само продължение на Втората такава.
И всичко това е очевидно вече, всеки ден нови и нови ограничения и забрани. Правителството двуличничи, с изказвания че ваксините няма да са задъжителни, но мои познати вече  са получили писма, че трябва да представят бележки за ваксинация на децата си до март в училищата. Или ако нямаш ваксина, не можеш на училище да ходиш.
Разбира се това става  поетапно. Не е обявено официално от Бундестага, но се прилага по райони...градове, провинции, хитро измислено.
'''
Относно карантинните затвори се говори, че има такива в Китай,  Индия, Непал, в Гърция на остров Лесбос,  САЩ. През март 2020 г. Виетнам  е превърнал 145 хотела в затвори за „заразените“. Често тези лагери са в пусто и обезсърчително състояние.
За сега в Европа и Германия се налага " домашен затвор " - изолация, ако си пътувал или си имал достъп до заразено лице. Без да имаш симптоми.
Налага се дори без PCR-тест. Тези домашни затвори и екипите им от които са организирани ( Здравни министерства, правителства, СЗО...ЕС..), имат притеснения не толкова за здравето на хората, а това как да ги спрат да пътуват ( за да не замърсяват околната среда) и ги ДИГИТАЛИЗИРАТ, по бързо. В една друга тема, която засегнах за " бялата книга " до 2030 г. в ЕС. Или човек трябва да свиква с изолацията и дигитализацията, докато се върже напълно към  ''AI".
'''''
Ето и най- новото решение на баварския министър Markus Söder ...от понеделник влиза в сила в Bavaria, задължителното носене на специалните FFP2 -наморници, маски...не можеш си ходиш с каквато си искаш маска, иначе глоба...ако много се разправяш може и карантинен затвор.

Съвсем, като по филмите  :D

https://www.tagesschau.de/inland/bayern-beschliesst-maskenpflicht-101.html

Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #386 -: Януари 16, 2021, 18:23:16 pm »
И сега какво, пак ще се дигнат на бунт в Германия само, как го казаха: нео-нацистите и езотериците хахахахахха. И аз се присъединявам към Туле и Аненербе тогава.  :D  :drinks:  :rofl2:
TRUE OR DEATH

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #387 -: Януари 17, 2021, 15:38:54 pm »
Току що поразпитах за FFP2
наморниците, които от понеделник ни въвеждат, чия е идеята и патента да ги въведат задължително от Шрьодер, и всички ми отговориха едно и също , че маските са разработка   и внос от China  ... :lol:

( сетих се за едно китайско тролче с черни колани от  един "унищожен форум" дето ме предупреждаваше на времето да си пазя гърлото, когато му казвах истини )

И сега да взема си сложа това изобретение ... :lol:
« Последна редакция: Януари 17, 2021, 15:42:02 pm от Noris »

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #388 -: Януари 30, 2021, 18:39:03 pm »
https://www-actualno-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.actualno.com/amp/jurnalist-pita-zashto-v-tanzanija-ne-se-govori-za-koronavirus-news_1553189.html?amp_gsa=1&amp_js_v=a6&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#amp_tf=%D0%9E%D1%82%20%251%24s&aoh=16120232242253&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.actualno.com%2Fanalysis%2Fjurnalist-pita-zashto-v-tanzanija-ne-se-govori-za-koronavirus-news_1553189.html

Не се говори, защото президента си е президент в тази страна и си е на мястото.. :hi:

Де да имахме и ний такъв президент или премиер, а не лукови глави, заровени в пясъка.

Само може да си мечтаем ..да се появи такъв човек всред народа ни ...

P.s .
 И наскоро прочетох, че  правителството ще пуска подвижни " Урни", за болните , които щели да гласуват...

 :lol:

https://www-manager-bg.cdn.ampproject.org/v/s/www.manager.bg/politika/vsichki-karantinirani-shche-mogat-da-glasuvat-v-podvizhni-urni?amp=&amp_gsa=1&amp_js_v=a6&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#amp_tf=%D0%9E%D1%82%20%251%24s&aoh=16120249015831&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.manager.bg%2Fpolitika%2Fvsichki-karantinirani-shche-mogat-da-glasuvat-v-podvizhni-urni

Само дето не разбрах,тези " Урни",
с чия  прах са пълни?

Амин на праха им!
 :yes:
И никога повече не се инкарнират Тук!
« Последна редакция: Януари 30, 2021, 18:48:10 pm от Noris »

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #389 -: Януари 30, 2021, 20:21:20 pm »
Цитат
Относно предпазните covid-мерки по време на изборите, Димитров уточни: "Ще има възможност да осигурим маска, еднократни ръкавици за всички избиратели. За членовете на ЦИК със сигурност. Ще има и други правила като дезинфекция през определено време в самите секционни избирателни комисии.

 :D,

Вижте на какво ниво е този, Димитров!
С маски, ръкавици, дезифенктантни...да пази народа!

" Разликата"


п.п. Президента на Танзания, призова народа да се моли на БОГ и да вярва в него, и че няма такова нещо като корона.... :hi:

Той единствен запази държавата си, без корона " Тест ", защото бе запознат  с манипулациите на правителствата и СЗО.
 
« Последна редакция: Януари 30, 2021, 20:27:36 pm от Noris »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27