Автор Тема: Коронавирус 2019nCoV  (Прочетена 22819 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #15 -: Март 14, 2020, 11:34:19 am »
Създадената паника с Короната е само прелюдия към истинската ,,чума''която предстои...
TRUE OR DEATH

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #16 -: Март 14, 2020, 13:44:42 pm »
Има един много голям проблем с разнообразното  население  на Земята в момента, че не са запознати с медитавните състояния на съзнание и влизане в " самадхи ", по време на подобни рецесии и катаклизми .
И, че са затворили училищата под картина в момента , почти в целия ЕС, ще се отрази добре на децата, защото нищо съществено не ги обучават .
Видя се че и тази система е неефективна за бъдещето на самия човек.
Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 250
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #17 -: Март 15, 2020, 13:02:15 pm »
 :D
Абе не знам, ама ми се струва че основният им страх е от струпване на бая несъгласни хора на едно място. Справка: шоуто на орешарски и ефекта от мирните протести. С блокиране на икономиката, явно се цели създаване на масови бунтове след около месец, когато спестяванията на населението свършат, понеже не са на работа и нямат доходи, и няма да има какво да ядат. Търсят причина да ни нахлузят голямата каска, и да има кой да им държи небето. Аз съм твърдо против/нье! Не съм съгласен с подобен сценарий! :nea:

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #18 -: Март 16, 2020, 12:42:04 pm »
 :D
Paci
https://kinofen.net/
Метни едно око на бункера.Два бункера са.Може да имаш жълтичко на гащите.Вярно е ако го разбереш.Във втория е короната.Ако не бъркам де.
 :drinks:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #19 -: Март 16, 2020, 18:02:25 pm »
   Бях се отказал да пиша където и да е, но тоталното безхаберие е просто потресаващо!
   Какво всъщност става в момента? Хората се отказват доброволно от своята свобода и я заменят за сигурност. Стоят си вкъщи, насрани от страх (затова и тоалетната хартия изчезна:)) и четат простотии от нета. Защото са избрали да живеят в страх и са позволили да го управляват тези, които всъщност генерират този страх.
   Какво представлява всъщност вируса? Това е един от милионите знайни и незнайни вируси, с които човечеството живее (и ще живее) постоянно. Точно както живее с вируса на грипа. Тук приликата с „войната срещу терора” е умопомрачителна. Но докато войната срещу терористите може да се обяви за спечелена/загубена, войната с вируса е обречена на загуба. И сега, въпреки всичките ваксини, хората продължават да се разболяват и умират от същите вируси, против които са ваксинирани. За огромно щастие всички сме смъртни (с някои изключения).
   От този вирус смъртността е най-висока при старите хора с отслабен имунитет и хронично болните. Сериозно бе хора, наистина ли ще се откажете от свободата си в името на тези хора. Те са станали хронично болни, защото са попаднали в лапите на „здравната” система и ще пият лекарства до края на живота си. Защото така са избрали да преживeят живота си - в служба на Системата/Матрицата, вместо да се осъзнаят и да се погрижат сами за своето здраве.. И вие ще плащате (и сега плащате) за тези лекарства чрез здравната си вноска. А хората имат слаб имунитет защото не се движат и работят. Съседката ми е здрава баба на 80 години и обработва сама един декар двор! Заради тези хора (тотални роби на Системата, без която те ще умрат) ли ще жертвайте всичко постигнато (колкото и незначително да е то) в икономически план? Резултата от тази криза (която никога няма да свърши) ще бъде премахването на книжните пари и постоянно извънредно положение, което никой няма да отмени. Дори и да го отмени на хартия, мерките ще останат до живот, или по-скоро до тоталното заробване на човечеството. Винаги могат да се измислят няколко случая, които да оправдаят не само извънредно, но и военно положение! И тогава дори няма да имате право да излизате от къщи. Както е сега в Испания!
   Положението се използва и за прокарване на трансхуманизмa - нека хората да свикват с роботи в най-хуманния отрасъл - Здравната помощ!
        При такива събития винаги могат да се ползват поне два масови инструмента - картите Таро и И-Цзин. Съответно, 2020 година е годината на Страшния съд, това е картата от големите аркани с номер XX. И ще има още едно събитие, което ще направи тази простотия с вируса забавна игра.  Защото картата на страшния съд се съдържа два пъти в общоприетата от хората година. Вероятно това ще е прословутото учение на НАТО с 30 000 американски войници, които са вече в Европа (явно не могат да се заразят...)
   Вчера реших да се консултирам и с книгата на промените. Падна се хексаграма № 16 - Независимост. Точно това ще постигнат съществата, прокарващи Новия световен ред - независимост за тях от масата от хората, които ще бъдат заробени тотално. А ето и тълкуването на хексаграмата - „Благоприятна е за възкачването на престол на князете и за движението на войските.”. Накратко - това е новия световен ред. Всеки може да види разбитото тълкуване по шестте линии. И-Цзин никога не ме е подвеждала.
   Вие съгласни ли сте с това развитие на нещата? Разбирате ли какво се случва? Както казва Падме от Междузвездни войни „Ето така умира демокрацията - сред гръмки аплодисменти”. От страх...

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 289
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #20 -: Март 16, 2020, 19:31:20 pm »
Цитат
Сериозно бе хора, наистина ли ще се откажете от свободата си в името на тези хора. Те са станали хронично болни, защото са попаднали в лапите на „здравната” система и ще пият лекарства до края на живота си. Защото така са избрали да преживeят живота си - в служба на Системата/Матрицата, вместо да се осъзнаят и да се погрижат сами за своето здраве..

Аз смятам, че този проблем
 на хронично болните хора, е не в матрицата, а в тях самите, като ( агенти такива, да оцеляват чрез матрицата и ни заблуждават  ).
Съжелявам, че го казвам директно и се извинявам.но това е тяхно желание чрез  лекарства да оцеляват и заблуждават.
Аз лично се радвам, че моите родители, баби, дядовци са ми дали нужните знания да оцелея с техните знания, а не с тези от "Матрицата" .

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 250
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #21 -: Март 16, 2020, 19:58:33 pm »
Цитат
    Метни едно око   

Линка, дето си го дал е към главната страница. За кой филм става въпрос? За Валхала/Балхара ли става въпрос?

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #22 -: Март 17, 2020, 16:40:29 pm »
   Това е продължение на предишния ми пост, за да стане ясно на четящите какво всъщност се случва. И се публикува именно сега, защото ще се гласува закон (https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/zakonoproekt-za-izvynrednoto-polozhenie-zatvor-za-falshiva-trevoga-6107000), който ще вкара хората като мен в затвора. Трябва да се изпревари влизането му в действие. И съвсем не е случайно че токът спря, в момента в който започнах да пиша това. Също така не е случайно че след последния ми пост една от напълно здравите ми котки умря. Всъщност нищо не е случайно и всички тези случки са там, за да ви покажат че всичко е код! Код, който всеки от нас има силата да променя, защото го пише той... И когато всеки от нас осъзнае че всъщност без него, код не може да има, всеки ще започне да изразява себе си, независимо от всичките лайна и помия, които Матрицата ще излее върху него.
   Сега за самата ситуация. Има ли мислещ човек на планетата, който да не е разбрал връзката между напускането на Евро съюза от Великобритания и вируса. Как стана така, че именно след напускането , вируса се „разрази”? Защо Великобритания прилага мерки, които ще запазят икономическата и мощ? Има ли идиот, който да не е разбрал, че голяма част от „жертвите” на вируса в Китай са дисиденти? Това е шибана комунистическа държава, разбира се че ще използват ситуацията да премахват вътрешните си врагове! Тази държава се търпи единствено, защото осигурява половината от потреблението на останалия свят на нищожна цена (в пари). А цената е тоталното заробване на цял един народ (китайския). И всички, които използват китайски стоки (включително и аз) трьбва да са наясно със ситуацията. Цялото наше добруване е за сметка на  духовния геноцид над един народ. Народа, родил И-цзин, Дао Дъ Дзин и други, умопомрачителни за обикновения човешки изрод концепции (защото съдържат Истината).
    Най-лошото ще бъде догодина, март месец. Точно три години и половина от събитията от „Откровение” (https://biblia.bg/index.php?k=66&g=12&tr1=1). Това е датата на Смъртта на Свободата... Комбинирайте го с пророчествата на Данаил и ще видите датата.
   
   Тук ще отговоря на евентуалния въпрос „Защо си още тук?” (който ми е задаван многократно). А аз съм тук, защото предприех умишлено сваляне на вибрацията си (което става най-лесно с алкохол и цигари), за да напиша това по-горе. Това е и изхода от тази времева линия - личното повишаване на вибрацията и преминаване към друга времева линия. Защото тази времева линия е „линията на страха”, както я наричам аз. Разбира се че има по- лоша времева линия „Линията на Ужаса”, където нацистите са спечелили ВСВ и обществото Туле е успяло да призове демонските същности „наживо” на планетата. „Нашата” линия е също така линията на личната безотговорност и поемането на отговорност за чужди грешки. Линията на „Аз ще правя каквото си искам, а Исус ще ме спаси.”. Линия, която свършва с руло тоалетна хартия... А за тези, които успеят да изберат друга времева линия (и друго развитие на събитията), ще напиша - не пренебрегвайте принципите, описани в този пост. Вие така или иначе вече сте ги приложили, след като описаното не се случва с вас, остава и да ги разберете. А разберете ли ги - ще можете сами и Съзнателно да генерирате времеви линии за себе си.
   На друг въпрос ще отговоря предварително „Защо не публикува това в своя блог?”. Защото блога ми има съвсем друга функция - това е осъзната магика (не магия) в действие. И то без да се четат материалите на Краули. Всичко това е плод на „вътрешна алхимия”, която единици от населението на Планетата имат възможност да разберат. И е направен така, че да работи за мен, и единствено за мен. За четящите остават идеите/сърцевината, която всеки сам може да приложи за себе си.
   Това ще е последния ми публичен пост където и да е (защото за истината вече ще се влиза в затвора). На Паци1 ще кажа че нещата не се получават чрез пиенето на две ракии и изразяване на несъгласие. Така не се дава несъгласие - така се дава вибрационно съгласие с тази времева линия (алкохолът понижава вибрациите). Тук важи принципа „Няма значение кякво казваш, а какво правиш”. По този начин никога няма да се отървеш „оттук”, това става с действия/бездействия. И това не е атака срещу теб, а приятелски съвет. И следването на Меандър (или на когото и да е, включително и на мен), няма да те изведе до там, докъдето желаеш. Още нещо - това от което ти и Меандър се страхувате (и затова пишете по селски) е Изкуствения Интелект, стоящ зад цялата тази Симулация (Мая, според будистите). Съзнание (всъщност са Три), сляло се с Машина. И всеки споделен изход оттук се затваря от Него. Могат да се споделят само Идеи за Изход, конкретиката се осъществява лично и в тайна от всички останали. Всяко споделяне обезсмисля самата идея за Изход от Играта.
   На Норис. Да вървят на майната си „баби, дядовци и внуци”. Това, което има значение си самата ти. И само ти! Винаги си била ти!
        На Меандър. Ти си „човека”, който генерира страх със всяка своя публикация. Това  ще получат и хората, които те четат и/или прилагат методите ти. Ето метафора за теб от библията „Но горко вам книжници и фарисеи, лицемери! защото затваряте небесното царство пред човеците, понеже сами вие не влизате, нито влизащите оставяте да влязат.”. Ти живееш от лъжата, и затова я повтаряш постоянно, току виж станала истина. И прекрасно знаеш, че всяка атака срещу мен, ще ти се върни хилядократно. Лично от Мен. Без помощта на нищо и никого другиго! Защото аз съм/мога да съм Всичко. Аман от идиоти и „фалшиви пророци”, които въвличат хората след себе си. Вместо да научат хората да вървят Сами!. И енергийното не определя случващото се тук, процеса е и обратен и никой от тях няма приоритет.
За „Черното влечуго” - този пост има силата да затвори насилствено този форум. Просто исках да го знаеш...

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 250
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #23 -: Март 17, 2020, 17:53:02 pm »
 :D
Дидо,
Цитат
   На Паци1 ще кажа че нещата не се получават чрез пиенето на две ракии и изразяване на несъгласие.     

На мен пък ми се струва, че ИМЕНО от несъгласието ги е страх. И то бая.
Даже и ако се налага, ще пийна още две.


Цитат
     На Норис. Да вървят на майната си „баби, дядовци и внуци”. Това, което има значение си самата ти. И само ти! Винаги си била ти!   

Аз съм това, което съм, ИМЕНО благодарение на баби, дядовци и внуци. Да са живи и здрави!

Цитат
   Ти живееш от лъжата, и затова я повтаряш постоянно, току виж станала истина.     

Само да та светна, че ИМЕНО благодарение на този Човек в момента съм без сутиен на устата и носа, нямам кафевичко отзад на гащите след всяко изявление на годжи, а само малко жълтичко отпред, ма от смях.

Цитат
  За „Черното влечуго” - този пост има силата да затвори насилствено този форум. Просто исках да го знаеш...   

И да не ставам банален, ИМЕНО черното влечуго/Админа притежава силата да затваря каквото и да е, поради простата истина, че е Негово/лично.

Цитат
    Защото аз съм/мога да съм Всичко.     

Ако можеше и беше, нямаше да напишеш всичките тия глупости, и да ми се налага да ти обръщам внимание.
Между Аз - носител на Живот и Личен АЗ разликата е бая.
Първо е в енергийното като идея/мисъл форма, после ти идва на главата(материалното) Ама явно не си наясно.
Ма хаирлия да е. Жив и здрав!
 :hi:

п.п И малко смях за "повдигане на вибрациите", или по просто да се посмеем:


« Последна редакция: Март 17, 2020, 18:13:11 pm от paci1 »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #24 -: Март 17, 2020, 18:57:29 pm »
Несъгласието води до "скок" в друга времева линия / паралелна реалност. Само че несъгласието чрез действия. Промяна на вибрацията. Не чрез воплите на хора БЕЗ сутиен на устата. И 50 да изпиеш, все е тая. Пробвай да не изпиеш нито едно. Знам че не можеш...

Ако си това, което са баби дядовци и внуци, чакай същата като тяхната съдба. Ти Идиот ли си?!

За съжаление "Черното влечуго" не притежава сайта. Ако утре (или още днес) му се обадят от (да речем ДАНС) да го затвори с различни заплахи, ще го направи. Това е гадното, дори и да не одобряваш методите на Системата, тя винаги има силата да ти го начука. И в момента го прави за цялото човечество, лишавайки го от Свобода.

Няма разлика между Аз носител на живот и Личен аз. Всичко е едно и Също Нещо. Но защо ли се обяснявам с алкохолик. По добре пий още две...
Наздраве!
« Последна редакция: Март 17, 2020, 19:20:05 pm от dhdido »

Неактивен Black Adder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 789
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #25 -: Март 17, 2020, 19:28:09 pm »

За съжаление "Черното влечуго" не притежава сайта. Ако утре (или още днес) му се обадят от (да речем ДАНС) да го затвори с различни заплахи, ще го направи.
Не съм писал тук от доста време, но тъй като ме замеси (призова), да те информирам, че доста трудно ще ме накарат да сваля сайта.
Фактът, че толкова години го плащам, пазя и поддържам, след като всички други го изоставиха, е очеваден.
Та споделяй си твоите си знания и мнения, но не ми приписвай и не ме замесвай в бъдещи действия, които няма как да се случат. :drinks:
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #26 -: Март 17, 2020, 19:49:43 pm »
Наистина, ще се радвам, ако успееш да застанеш зад твоите принципи с действия. Малко хора разбират в основата на колко неща стоиш, Влечуго :). Най-малкото зад началото на "Паралелна реалност". И на всички разкривания/последствия от нея.
Но представи си, че заплашат най-близките ти хора, работата ти, а сега в това извънредно положение нищо не пречи и аз, и ти да сме поредните умрели от коронавируса. Разбираш ли какво означава това извънредно положение?. Какво би направил...

Собствеността на всичко в мрежата е и за този, който има силата да го разруши. Което е гадно, както писах в горния пост. Чест ти прави, че толкова години поддържаш един напрактика почти мъртъв форум. Но почти, означава и възможност, както и  Homer cat ти спомена преди доста време.
Не знам колко време такава информация може да се толерира от Системата. Във всички случаи ти пожелавам успех...

Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #27 -: Март 17, 2020, 21:20:30 pm »
Пациента от началото на клипа знае тайната формола за борба с 19 и други сродно ОРЗ. :drinks:
TRUE OR DEATH

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 150
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #28 -: Март 17, 2020, 21:38:21 pm »
Абе  sunin, ти сериозно ли смяташ, че ако се напиеш, този вирус ще те подмине?! Всички (които останат живи) ще го изкарат най-малко по един път. Всички хронично болни ще го отнесат (със себе си в гроба/кремацията). Защо се залъгвате с простотии? По-приятно ли ви става да се самозаблуждавате? Вярно е че хумора издига имунната система на друго ниво, обаче трябва да се спомене, че това е хумор. Като новите абитюрентски костюми за 2020 г.

https://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/1693016860935567/photos/a.1939154259655158/2572118916358686/?type=3&theater
« Последна редакция: Март 17, 2020, 21:48:40 pm от dhdido »

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 163
Re: Коронавирус 2019nCoV
« Отговор #29 -: Март 18, 2020, 00:04:10 am »
Много въпроси без отговор за сега.
Защо островитяните бяха избрани да реализират стратегия "Herd immunity"? И дали ще им се получи? Спряха да правят тестове, дори  и на болничния персонал, които имат контакт с такива пациенти, докато СЗО апелира "тест, тест, тест". Всички ходят на работа, маските и предпазните средства са забранени,не официално, но никой не слага, дори и в болниците, персонала не слага маски, за да не плашат пациентите. Училищата са отворени и задължителни "No school should close in response to a suspected (or confirmed) COVID-19 case unless directed to do so by Public Health England". Никакви мерки не се предприемат, хората са оставени на произвола на вируса. Според насоките след срещата на КОБРА,хората ще бъдат изложени на заразата докато 80% го преболедуват, прогнозата е, че между 2-4% ще умрат, останалите се предполага - изобщо не е сигурно, че това ще стане, че ще изградят "стаден имунитет", бързо ще се влеят обратно в икономиката и кралството ще тръгне напред. Пълно информационно затъмнение, единствено се съобщава веднъж на ден промяната в бройката на заразените, без локация или каквото и да било повече, на сляпо за обществото. Интересно защо използват думата "стаден", а не "колективен".
Дали и тези коментари ще попаднат под удара на закона за фалшивите новини...
Участниците в Event 201 явно са имунизирани, за тях няма карантина и това ли събитие наложи разчистването на въздушни и земни коридори за придвижване? Каква технология ще изпробват,че хората трябва да си стоят в къщи? И въобще за какво е всичкото това стопиране, защо трябва да е с такава агресия... :hi:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27