Автор Тема: "Не е невъзможно" , автор - Свали  (Прочетена 1845 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 227
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #15 -: Август 13, 2019, 11:07:00 am »
Меандре, не съм Котю, ма да зема да ги изям преди него.
Навремето и аз ги мъкнех разни такива писаници ако помниш, докато накрая не схванах, че тия неща с мъкненето са опасни не само за мен, но и за другите дето ги четат. Момчето спомена някъде, че се учи по трудния начин. Всяко нещо с времето си, ти си я споменавал често тая сентенция. Различни сме и всеки схваща различно. Нямам намерение да се заяждам, както и да адвокатствам на някого, ако би могло да ти се стори че е така. Кротък съм като пън, въпреки че след последния ти пост леко се издразних на отношението ти спрямо Котю.(Хоумър да ма прощава).
Ся ти където се подвизаваш пъдарин(мястото), ние с Котю нямаме достъп и се осланяме единствено на интуиция, въображение(поне при мен е така)и нещо прочетено/чуто. С две думи - пишман езотерейци - профани.(поне за мен, де). При туй положение що са чепиш по нас? Почти съм сигурен, че няма да отговориш, като знам отношението ти и към мен.
И друго. Откога стана секретарка на Мама и Баба, че ги знаеш какво ще направят? С какво си по - специален от мен и от Котю? Да не би да не сме Българи, да не би да не обичаме Земята. Мен най - големият кеф ми е да се ровя в пръстта още от малък. И сега когато имам възможност ходя да копам, да сея и поливам. (бачкам в града нощни смени по 10 часа и почивам само една нощ в седмицата) Котю доколкото разбирам даже живее на село момчето. Да е близо до Земята. Ми щом времето вече е на кратиш както разправяш, казвай ги нещата в прав текст, белким някой те разбере. Кво ти пука вече?
Айде стига съм писал глупости, че ракията ми се стопли.
Жив и здрав!
 :hi:

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 410
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #16 -: Август 13, 2019, 20:15:00 pm »
 :D
Paci
Не напразно съм те отрязъл.
Ма-
https://kinofen.net/filmi/43111-the-scorpion-king-book-of-souls-kralyat-na-skorpionite-knigata-na-dushite-2018.html
Явно "синхроничност".Ми направо е мезе за топлата ти ракийка.
Иначе информацията,т.е е достъпа е според твоята лична енергия,и няма на кого да се съдиш че имам повече "новини" за ставащото.
Във тоя филм има бая "езотерика",а книгата на живота винаги е била еднА книга.
А за котьо,ми снощи минаха няколко от админите мУ.Ма бая не оцеляха,надявам се той да е добре.
Мммм и не съм пъдар.
А и не съм секретар, а чедо,ако са сяташ какво е.Българите имаме слънчев ген,ба ли мама МУ откъде е?
Ма няма проблем някои да го духат хубу, и то сега.
Наздраве  :drinks:
 :hi: :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен HomerCat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #17 -: Август 14, 2019, 12:45:17 pm »
:D
Котьо-

Груб съм ма така е по добре.Не си правете илюзии за спасение от някъде.Във вашите ръце е докато ги имате.

Занимаваш се с опасни неща а не знаеш най простите правила.Всеки може да прави каквото си иска но си отговаря за деянието,и само той може да го оправи.

Трудно е да си добър човек но не и невъзможно.

 :hi:

Меандър

Това са част от нещата ,с които съм съгласен,а удебеляването е за да наблегна на важността им(според мен).И забележи как с удебеленото в последното цитирано изречение,почти повтаряш заглавието на книгата.Това е и посланието на книгата(или поне,това е посланието ми,захващайки се да публикувам тези,за някои може би тягостни материали).

И не разбрах какви са тези "админи",които са те посетили и които ми приписваш.
Не съм съгласен с такива инсинуации(извинявам се,ако думата ти се сторва груба),затова ми се ще да ти задам някои конкретни въпроси.
Включително и за персоната,която наричаш "Мама",ако не греша.Мога само да предполагам,че столицата ѝ е на планета,орбитираща около звездата Минтака(Орион).Естествено,не мога да знам,затова ще те попитам.
Разбира се,не си длъжен да ми отговаряш,но би ми било интересно,ако решиш.
*****

Паци1

Така,както си го описал - да,и аз бих казал,че съм профан и съм наясно с това.
И съм на село,да.Някои са потомствени аристократи,а аз съм потомствен селянин.
Ако нещо ти се коментира - добре дошъл.

Довечера ще продължа с книгата.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #18 -: Август 14, 2019, 21:30:33 pm »
Програмиране на "Алиса в страната на чудесата"

Повечето членове на окултни международни групи ще имат поне една презентация, която носи името "Алиса" по следната причина: това е стимул за програмиране на Wonderland. На петгодишна възраст, детето ще бъде откарано в голямо имение във Франция (или на други места, в зависимост от групата) за програмиране на "Алиса в страната на чудесата". Това е сложна настройка и се провежда за период от една седмица. Детето влиза в помещения, които подсилват предишното обучение ("контролирай децата": записва се и се проиграва, със снимки на мъртви деца, изложени на стените на стаята, огледала, "помни цветята" и други тригери). След това те влизат в "светът-назад", където всичко е назад (подобно на третото измерение; това подготвя детето за това пътуване). Алиса (представляваща главния контролер на презентацията, който е силно демонизиран) води детето през къщи, където хората вървят и говорят назад (обща причина за детската дислексия е объркването, което това създава).

След това детето се отвежда в улица за настройка, където нещата не са назад, а „изкривени” или леко отклонени, което е още по-дезориентиращо. Детето трябва да ходи с Алиса и Чеширския котарак, водещи го през къщи, където нещата са безумно неправилни, където хората говорят глупости, а подовете и покривите могат да бъдат обърнати с главата надолу, за да научат детето да не вярва на реалността. Тогава Алиса най-сетне връща детето на място, където вижда белия заек (който представлява основния треньор), и го следват „надолу в дупката“ (представляваща амнезия) до стая, където презентацията остава, гледайки филм ( екранни спомени); вътрешните части след това "вземат" тялото на детето през останалата част от инсталацията. Те влизат в градина с анимирани / демонични цветя, които първо говорят любезно с детето, но по-късно се обръщат към него и го атакуват. Оси идват и жилят детето, а голямата гъсеница (пазителят на градината,играна
от друга първична връзка) казва на детето какво да прави и как да избяга.Тогава детето влиза в огромен лабиринт, създаден от живи плетове.Ще бъде преследвано от „Джабъруоки“ (демонично присъствие и наказател на презентацията) и трябва да разчита на своите тета-умения, за да избяга и дори да напусне тялото си и да отлети. Белият заек и Чеширската котка водят детето на безопасно място, но понякога ще се опитат да „подведат“ детето, докато то се научи да разчита на себе си, вместо на тези капризни демонични „помощници“. 

Детето спи на открито, опитвайки се да се измъкне от оградата, и среща кралицата на сърцата (първична двойна връзка, често сестра-близнак) и нейните придворни, играейки крокет (с отрязаните глави на деца, използвани като топки). Кралицата се интересува много от използването на главата на детето (детето непрекъснато се нарича „Алиса“ по време на инсталацията,тъй като Алиса в страната на чудесата е основно програмиране на презентацията, за да остане амнезична и да разчита на демонична помощ за това).
Демоничната “Алиса” и Чеширската котка помагат “да се спаси” детето, което след това минава през “долината на смъртната сянка”. В средата има къща; вече е вечер и умореното дете почуква на вратата, за да бъде посрещнато от любезна жена. Детето се храни, спи и се предупреждава да избягва Джабъруоки, който го търси да го убие.След като програмирането е инсталирано,Джабъруоки действа като наказател, наказващ презентациите за нарушаване на амнезията или неподчинение на култовите директиви.

През нощта любезната жена става. Детето е будно и повръща от въздействието на лека отрова, която му е дадена в храната. Жената вика свои познати (вълци) и се опитва да убие детето, което вика за помощ към „Алиса“ и „Чеширската котка“, за да го спасят. Маг също идва и помага да се спаси детето, което продължава пътуването, среща се с други герои. И накрая, детето се озовава в двореца на Царицата на Сърцата, която изисква жертва ( на детето вече е било казано, че последното дете,което завърши сценариия "Алиса“ ще бъде нейната жертва). Децата, които ще живеят, гледат как последното дете влиза и се жертва в ритуал. Това им напомня, че никога не трябва да се бавят или закъсняват, когато идват на “парти” (ритуал). „Партитата” в книгите на "Алиса в страната на чудесата“ винаги се отнасят до ритуали.
Алиса ще отиде на чаено парти, където се появява нейната „майка” (Немосин, силен контролер на амнезията). С напредването на партито, един по един, хората на партията биват убити по ужасяващ начин.Немосин напомня на „Алиса“, че „всичко е наред”,а после казва: „остави аз да се погрижа за всичко”. Ако Алиса се съгласи, Немосин „отнема” спомените за убийствата и жертвите, а героите се отстраняват един по един по един.Накрая не остава никой и Немосин уверява Алис, че "нищо лошо не се е случило."

Програмиране „Лудата Алиса“

Подмножество на програмирането на Алиса в страната на чудесата е програмирането на "Лудата Алиса“, което има за цел да предупреди контролера на Алиса за презентацията,че никога няма да допусне спомените да се появят, или ще бъде обозначена като "луда" и подложена на екстремни злоупотреби.Това често е коренът на страховете от лудост, когато човек започва да си спомня миналото си.
В тази настройка (също във Франция за някои групи), детето (сега наричано „Алиса“) се отвежда в психиатрична институция, където затворниците са оковани, и които я овикват, буйстват и проклинат. Тя остава там в продължение на дни, като единствената й храна е гранясала вода и гнило зеле. Затворниците й хвърлят изпражнения,вербално я оскърбяват,а попечителите я насилват сексуално, докато тя е прикована към стената заради „безумието“ (помненето).

Тъй като тя е „психично болна“, Алиса се отвежда редовно в мазето за „лечение“, което се състои от електрошокове, удавяне и задържане над яма ,пълна с гладни плъхове, на които се позволява да хапят стъпалата и глезените ѝ. На детето многократно се казва, че „запомнянето“ или „разказването“ ще я обозначат с „луда“ и че ще бъде отведена в институцията (или подобна) за „лечение“. Това е част от развитието на амнезията на презентацията и даване на обет никога да не си спомня(или търси лечение). По време на престоя в болницата екип от лекари в бели палта минават през отделението и остават с Алиса, като казват: „Ето го нашият любим пациент“ (главният лекар е основният програмист на детето). Алиса ще държи при себе си плюшен заек,които през нощта изглежда оживява и сексуално злоупотребява с нея (това се прави с ръчна кукла). Когато на следващия ден Алиса докладва за злоупотребата, лекарите я гледат тъжно и настояват, че тя е „болна“ и „се нуждае от още лечение“.
В „болницата“ има специална зала за религиозни безумци, с изучаване на Библията и църковни събрания,където Алиса е изнасилена и малтретирана от „християните“ в болницата. 

Програмиране на "Черна Алиса"

В друга версия на програмирането,Алиса има „тъмна страна“, която излиза и убива всички около нея в убийствен пристъп. Ужасената презентация се събужда в стая, пълна с кървави тела и ѝ се казва, че ако някога си спомни, „злото“ вътре в нея ще „избяга“ и тя ще убие любимите си хора. Това е особено жестока форма на амнезийно програмиране.

Програмиране "Магьосникът от Оз"

Това програмиране често се прави и първо в предучилищните години, когато детето може най-лесно да интернализира програмата. Тъмното ядро ​​(“Дороти”) е пренесено в друго измерение, като целта ѝ винаги е да се върне в Изумрудения град (представящ възнесението и небесния рай). Програмирането представлява пътуване през измеренията, включващо опасностите и наградите за “възнасянето”.
Това програмиране често се прави и първо в предучилищните години, когато детето може най-лесно да интернализира програмата. Тъмното ядро ​​(“Дороти”) е пренесено в друго измерение, като целта ѝ винаги е да се върне в Изумрудения град (представящ възнесението и небесния рай). Програмирането представлява пътуване през измеренията, включващо опасностите и наградите за “възнасянето”.
Целта на програмирането на Wizard of Oz е да напомня на детето, че винаги трябва да се свързва или да се връща у дома; и за да създаде голям страх от спомнянето (иначе ще бъде поставено в кома и никога няма да се събуди за разлика от Дороти в Оз, които се събужда от „смъртта“ едва след завръщането си у дома).Тя също така представлява необходимостта„ никога да не "напуска пътя“ (програмиране на презентацията да остане на пътя,който ѝ е даден,иначе я очакват бедствия).

Програмиране "Фантазия“

Уолт Дисни е откровен илюминат и неговата цел при създаването на Дисни е да запознае широката общественост с окултното, особено малките деца,и да засили програмирането на отгледаните в окултните среди.
Например,във филмите на Дисни животните често говорят а хората могат да се превърнат в животни, които всъщност са магически заклинания. Изображенията в анимационните филми често са тъмни и демонични и това се засилва през последните години.
Любимият филм на Дисни е "Фантазия", в която той взема класическа музика, използвана за програмиране на малки деца, и развива силно окултни теми в рисунките, които я придружават. За нетренираното око "Фантазия" изглежда малко странно; но индивидът в окултизма разбира темите  (“помощникът на магьосника”), който трябва да се обърне към по-мощния си наставник за помощ, и гръцкият пантеон (в прочутата  сцена  на дъжда), митологията и дори изобразяване на окултен ритуал и след това известните акорди на "ave maria" (обща мелодия за програмиране),които завършват филма.
"Фантазия" е с крещящо окултна образност и е била широко използвана през 50-те до 70-те години за програмиране.През последните години той беше заменен от филми като "Матрицата", която изобразява програмиране на високо ниво, "Лабиринт", а отскоро и "Frozen".

Помощ за оцелелия

Поради ранните и повтарящи се предателства в детството, както и факта, че истинският хост и ядрото, както и "отцепките“ му няма да се появят в началото на терапията, оцелелият ще бъде много несигурен и неспособен да се свърже нормално с всеки, който се опитва да му помогне. Най-често презентацията е „отделена“, тъй като частите, които могат да се привържат към някого,са скрити много дълбоко вътре и са запазени само за основния програмист.
Макар че оцелелият първоначално няма да присъства като „нуждаещ се“, нуждите от привързаност все още са налице и ще задвижват реконтактното програмиране, ако оцелелият не може да се научи да формира здрави, безопасни привързаности. Това ще бъде предизвикателство както за оцелелия, така и за неговите помощници, тъй като ранените, ядосани части в него често ще тестват онези, с които се свързват отново и отново, след като се почувстват сигурни в отношенията.

Тета и духовните атаки трудно могат да бъдат понесени от помощниците, но оцелелият ще бъде напълно ненаясно, че те се случват.Внимателно питане или дори конфронтиране на оцелелия с това, което се случва, може да помогне. Те ще трябва да се научат да се молят и да попитат вътрешно, за да разберат какво се случва с частите, с които все още не са в съ-съзнание.
След като е  установено съ-съзнание и частите се сближат с Христа и демоничното бъде отречено, воюването обикновено намалява,което е голямо облекчение за оцелелия и помощниците му.Ще са нужни всички емоционални ресурси,които оцелелият има,както и външна подкрепа и силно сближаване с Исус, за да се изправи пред първоначалните болки в привързаността, които възникват при спомнянето на ранни детски и пренатални събития. Това е време, когато молитвата в духа, изучаването на писанията, воденето на дневник и разговорите със сигурен подкрепящ могат да помогнат изключително много,тъй като оцелелият тъгува за миналото и започва да изгражда живота си на нова основа. Програмирането на презентацията се основава на желанието да се „защитят“ близките му чрез лоялност или амнезия, или и двете.

Преживелият, който се страхува да се изправи пред своето минало,е някой, който се страхува да предаде онези, които обича; те често са „държани като заложници” чрез контрола на групата или чрез заплаха,че ще бъде навредено на някого, когото обичат, било то дете, наставляван, култов близнак или друга връзка. За да се освободи, на оцелелия трябва да му бъде показано и наистина да вярва, че само Господ може да спаси и запази тези близки.
Оцелелите също така трябва да са склонни да изчислят цената за измъкване от култа,която е много висока: никакъв контакт с бившето семейство, приятели или близки, тъй като всички те ще бъдат програмирани за достъп до оцелелия. Малцина са готови да платят тази цена за свобода и често безсъзнателните (неизвестни за презентацията) любовни връзки теглят оцелелия назад към култа.

(Това е приблизително половината.Останалото още не съм го редактирал.Когато съм готов,ще продължа)
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 227
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #19 -: Август 15, 2019, 15:40:04 pm »
Хоумър, понеже спомена че може да се включвам, и понеже аз споменах че съм си изяснил защо не бива да се публикуват тук/форума нещата, които ти публикуваш в темата си, си позволявам да се включа.
Ето как ги разбирам аз нещата:
Известно е, че в даден текст може да се вмъкне код/програма, както в дадено изображение, видео и прочее. Чедото им казва троянски коне. В настоящият случай става дума за "зловреден" такъв. Има едни хорица, любители на красивите бодливи цветя, и тия хорица споменават че тоя същия код в енергийното/тънкия план/астрал се наблюдава като вид същества, вероятно хуманоидни/антропоморфни. Или нещо подобно на живите програми като в Матрицата - филма. Агентите. Чедото им вика админи/троянци, а са познати и като хендлъри и оператори. Това са те, онзи код в книгата която публикуваш тук. Нямаше да я публикуваш, ако не беше под техен контрол, но обикновено човек не осъзнава че е под контрол, освен ако не се познава достатъчно добре. Сега ще ти обясня как си попаднал под техен контрол, и един вид си се "заразил"/"оцапал". Чрез четене. Нали първо си прочел тая книга, и после си "решил" да публикуваш? Така ли беше?
Така беше. Те те карат да го правиш, а ти си мислиш че си го решил сам.
Проблемът е, че когато четеш, насочваш енергията си по някакви неведоми енергийни пътища към "автора" на книгата. С две думи те доят енергийно и те програмират. Ако четеш сам, кравата е само една - ти. Обаче когато публикуваш някъде това което четеш/книгата, кравите става бая.(Наливаш им в мелницата, ставаш съучастник) И си отговорен лично за млеконадоя. Пострадали са други заради теб. Направил си беля, за която носиш отговорност/последствия.
Чедото се пробва да те предупреди, и така си навлече "гнева" на агентите, които са енергийно свързани с теб.
Както споменах, тия са в енергийната част на света, и по време на сън му идват на гости. Съответно оня има право/причина да ги разгради/убие, щото са навлязли в личната му енергийна зона без позволение и посягат на живота му.п.п.
 Многократното използване на думата "контрол" не е умишлен акт, ако би могло да се стори на някого така, и поради това я "разтоварвам"/блокирам от смисъла който носи в настоящият текст/пост по моя Воля.

 :hi:
Неактивен HomerCat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #20 -: Август 15, 2019, 20:26:36 pm »
Паци1

Благодаря за включването,ако искаш да добавиш още нещо -продължавай,ще ми бъде интересно да продължим по тази тема.Но понеже ми свършиха цигарите,не ми върви с концентрацията,затова ще съм най-вече в ютубето.Междувременно ще поглеждам и насам.Всеки си има стил,аз предпочитам по-ясно и директно,но не бих искал и да съм досаден.Така че първо да се уточним как намираш тия изрази:

Истината не се страхува от изпитания,лъжата си намира оправдания.
Няма неудобни въпроси,за този,който не се страхува от отговорите (си).

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 227
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #21 -: Август 16, 2019, 21:20:26 pm »
Цитат
     ако искаш да добавиш още нещо -продължавай,ще ми бъде интересно да продължим по тази тема.     

Не мисля, че съм твоя човек за тая работа.  Написаното в последния ми пост се дължи по-скоро на дълги размишления, отколкото на "окултна опитност".

Цитат
  Истината не се страхува от изпитания,лъжата си намира оправдания.
Няма неудобни въпроси,за този,който не се страхува от отговорите (си).
   

Това са абстракции, и зависят от личния морал.
 :hi:

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 227
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #22 -: Август 19, 2019, 11:21:37 am »
Хоумър, спомена че надзърташ из ютубето. И аз, обаче според мен инфото вътре е пълен т––ак.
Рових сериозно, и мнението ми е, че 99,9 инфото е нагласено или "аФтора" ич хабер си найн какво пише/приказва. Ако поназнайваш руски, може да фърлиш едно очо на Лиза Ренее, има ги нещата и на руски(текста чете робот/TTS програма). Търпимо е за слушане. Има интересни "съвпадения" с това, което пишем тук.
Ако те заболи глава или получиш сюргюн(разтройство. нар.), спри да слушаш. Това е първият признак, че в текста се "крие" код.
 :hi:
 

п.п.
Тва теософия, антропософия, розенкройцери, всичките са гъчкани. Проверено, като при Блаватска е най- зле положението.
 :-X
« Последна редакция: Август 19, 2019, 11:37:06 am от paci1 »

Неактивен HomerCat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #23 -: Август 26, 2019, 09:50:06 am »

  И си отговорен лично за млеконадоя. Пострадали са други заради теб. Направил си беля, за която носиш отговорност/последствия.


Отговорността е лична,да.Въпросът е : Пред кого?

И има само един верен отговор.Всички други варианти водят към сатанизма.
Интересува ли те верният отговор?
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 227
Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
« Отговор #24 -: Август 26, 2019, 11:26:52 am »
Цитат
  Отговорността е лична,да.Въпросът е : Пред кого? 
Отговорът е "зачервен" в самият въпрос.
Пред себе си. То заради това му викат лична отговорност.  Като се гледаш в зеркалото, някой друг ли виждаш отсреща?
Препиеш - боли те глава, пръднеш - замирисва. Някои се оправдават с кой ми сра в гащите? Щото така им се иска.
 :flag_of_truce:

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
5183 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko
1 Отговора
3643 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
5071 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2203 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
3061 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27