Автор Тема: Черна фигура  (Прочетена 8143 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен mimsova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Черна фигура
« -: Декември 23, 2016, 13:16:42 pm »
  Здравейте!
   Реших да споделя нещо, което ми се случи преди няколко месеца, но все още се сещам често и ми се иска да чуя и друго мнение.
 Една вечер си легнах да спя, всичко беше нормално, заспала съм. И така докато си спя чувам някакъв глас, който ми крещеше неща от рода на "Мразя те! Не знаеш какво те чака, животът ти ще е ад" Не помня всичко, което казваше, но не спираше и в един момент се събудих рязко, просто... стреснах се, отворих очи, тръгнах да се надигам и пред мен стоеше една черна фигура, беше само очертание. Главата му беше много близо до моята, взирах се, но не можах да различа черти на лицето му... беше просто черно. По очертанията цялостно, на главата и торса, мисля че беше мъж. И докато го гледах в главата ми продължаваше да кънти гласа, който не спираше да ме обижда, но звучеше като ехо. За кратко беше това ми взиране в него, след 2-3 примигвания изчезна. Гласът също изчезна. Беше 3 сутринта. Станах, запалих цигара и почнах да умувам за рационално обяснение на това което ми се случи. Не за друго, а за да мога да се успокоя. Един час не можах да мигна, после съм заспала. От тогава до сега не ми се е случвало повече подобно нещо.
  Потърсих в интернет.. за обяснение. Едното, на което попаднах беше сънна парализа, когато на човек може да му се стори, че вижда подобни неща. Само че аз се събудих и се надигнах от възглавницата, можех да се движа свободно. Другото, което в крайна сметка си приех за обяснение е ...че може би е било проекция от съня ми, т.е. да съм го сънувала и в първия момент като се будя мозъка ми да се забавя със събуждането и затова да го видях. За последното обяснение обаче ме притеснява това че.. в сънят ми тази черна фигура я нямаше, всъщност не сънувах абсолютно нищо, чувах само този глас, който непрекъснато ми повтаряше колко ме мрази. Та ако фигурата я е нямало в съня ми, как така изникна докато съм будна?
 Мина доста време, но все още не ми дават мира тези въпроси. Ще се радвам ако някой драсне по темата.

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 540
Re: Черна фигура
« Отговор #1 -: Декември 29, 2016, 00:53:19 am »
Не знам доколко ще те успокои моето драсване, но искам да знаеш, че не си сама.
Често имам такива сънища, от които не мога да излезна, дори когато физически изглежда, че вече не спя. Сънят сякаш продължава да се прожектира в пространството пред мен. Виждам, точно както ги описваш и ти, "реално" движещи се и говорещи фигури, светлинни и всякакви чувствени ефекти.
Отказала съм се да търся обяснение на механизма, който задвижва точно този тип съновидения. Просто им се наслаждавам.
Повечето са прекрасни като преживяване, вибрациите им ме държат по няколко дни в особено приповдигнато състояние, но съм имала и кошмари - придружени с плашещи викове и "опити за физически посегателства".

Не се страхувай. Следващият ти подобен сън може да е най-хубавото нещо, което ти се е случвало!- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен mimsova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Черна фигура
« Отговор #2 -: Януари 03, 2017, 13:45:22 pm »
Благодаря, Fiery! Наистина действа успокояващо като знаеш, че и на друг се е случвало. Бях се изплашила тогава не на шега, а обяснението може да е съвсем просто. Игра на ума.. все пак дано не ми се случва никога повече!

Неактивен denditoo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Черна фигура
« Отговор #3 -: Януари 03, 2017, 23:27:33 pm »
на  мен също ми се случи  преди една година  ..аз живея сама бях заспала събудих се  към 3 през ноща и видях пред вратата една черна сянка как надничаше да ме гледа... разтърках си очите  и не  мисля  че беше  сън....  така и неразбрах какво беше  ..а сега  на  31 срещу 1 ...(нова година) приятеля  ми  ме прибра у дома аз  се преоблякох и седнах на дивана  докато той запали печката  .... тогава се  появи  пак тази черна сянка  ...седна до мен аз започнах да се задушавам не можех да говоря заеквах.. приятеля ми  ме  отведе  в болница  доктора не останови нищо освен че пулса ми  беше  оскорен...заеквайки му  казах за тази сянка  която  и в него  момент все още седеше  до мен  ...Доктора ми  каза  да  се  обърна  към  психолог  ...аз  се страхувам да  не  се  появи  отново  и не  мога  спа.... не знам какво  беше  това  и защо  ми  се  появи  ..но  се  моля повече  да  не  идва  ...умирам от  страх...

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Re: Черна фигура
« Отговор #4 -: Януари 04, 2017, 23:28:42 pm »
на  мен също ми се случи  преди една година  ..аз живея сама бях заспала събудих се  към 3 през ноща и видях пред вратата една черна сянка как надничаше да ме гледа... разтърках си очите  и не  мисля  че беше  сън....  така и неразбрах какво беше  ..а сега  на  31 срещу 1 ...(нова година) приятеля  ми  ме прибра у дома аз  се преоблякох и седнах на дивана  докато той запали печката  .... тогава се  появи  пак тази черна сянка  ...седна до мен аз започнах да се задушавам не можех да говоря заеквах.. приятеля ми  ме  отведе  в болница  доктора не останови нищо освен че пулса ми  беше  оскорен...заеквайки му  казах за тази сянка  която  и в него  момент все още седеше  до мен  ...Доктора ми  каза  да  се  обърна  към  психолог  ...аз  се страхувам да  не  се  появи  отново  и не  мога  спа.... не знам какво  беше  то..

Всъщност, само ти забеляза тази сянка, а приятеля ти не, докато палеше печката !

И понеже не е забелязал тази сянка е решил да те отведе в болница.

Има много варианти, за това което си видяла. Като се започне от тъмните сенки на летачите на Кастанеда„ преминавайки през фалшивите духове на Архонтите„ паразитиращи върху човешкото съзнание, защото се отказали да творят още в началото, и решили да ползват наготово тела„ за осъществяване на плановете си. И когато някой се родил с чисто съзнание, било му наложено да бъдат внедрени фалшивите духове на Архонтите, за да го контролират. И тези фалшиви духове, днес се определят от езотериците„ като ВА„ и его на индивида“. Като ментално и астрално, обработват, индивидуално всяка своя жертва„ която е неспособна да различи чуждите вибрации и намеси от своите.

Цитат
  От древни времена в човешкото съзнание е внедрена невидима чужда същност, която управлява неговите чувства и емоции, неговите мисли и действия. Целта на това управление е паразитиране на човешките енергийни ресурси. Фактически, животът на човека, а и на цялата цивилизация е подчинена на тези същности. Може да се каже, че историята на развитието на цялото човечество се определя от влиянието на тези паразити на съзнанието. Процесът на паразитиране се състои в провокиране на жизнени ситуации и проблеми, които способстват за отделянето на особени енергийни излъчвания, захранващи паразитите. 
Цитат

Цитат
В основата на изследването на гностичните учения лежат ръкописите от Наг Хамади. Джон Леш намира доста паралели с учението на Кастанеда и в частност с темата за „летачи“-те. Леш твърди, че учението на гностиците също съдържа описание на странни хищници, които те наричат Арчонси (или от гръцки Архонти). Текстовете от Наг Хамади ги описват като мрачни, призрачни, тъмни създания. Леш сравнява учението на толтеките с езотеричните школи на древна Европа, използващи апокрифните текстове на първите християни и намира следните сходства относно летачите:

Кастанеда:„хищниците са ни дали своето осъзнаване, което е станало нашето осъзнаване“.


Гностиците:Разумът на човешките същества е част от космичния интелект, имащ хищническа природа. Благодарение на проникването на Арчонсите / Архонтите, разумът на хората е бил изкривен и дори напълно изместен от чуждо съзнание. Гностиците са предупреждавали, че Арчонсите са проникнали в човешката психика, макар че могат да ни въздействат и на физически план.P:S: Всъщност, вариантите са много.
Възможно е да си била и посетена„ от някой астрален паразит„ върлуващ из форумите„ който те е усетел че имаш интеререси в окултното и отвъдното.
« Последна редакция: Януари 05, 2017, 11:33:49 am от Black Adder »

Неактивен Atlantis

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re: Черна фигура
« Отговор #5 -: Април 28, 2017, 14:46:03 pm »
На мен като малка ми се случваше на няколко пъти да виждам едно черно същество (не беше човек) в двора на къщата на село. Преди си го спомнях изключително ясно, но напоследък като се замисля, сама не мога да си отговаря реалност ли е било или някакъв повтарящ се сън.
Паранормалното винаги ми е било изключително интересно, но също така от както се помня изпитам голям страх от него. Хем искам да съм по сензетивна към „другия свят“, да виждам и да усещам повече неща, хем ме е страх и не мога да разбера защо е така.
Човек или се страхува от нещо и бяга от него, или го иска и го прави .... ама не и двете наведнъж  ::)

Неактивен Isawablackshadow

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Черна фигура
« Отговор #6 -: Февруари 26, 2019, 22:00:28 pm »
Реших да ви споделя за моето преживяване.
Със големия ми брат спим във една стая и една вечер както си легнахме и на него му трябваха 5 минути да заспи а аз се повъртях насам натам близо 30 минути , след това почнах леко да се унасям не бях заспал но не можех да помръдна опитах се да извикам брат ми но не можех сякъш нещо беше седнало на гърдите ми и пулсът ми се ускори до такава степен , че щеше да ми гръмне сърцето... след близо 5 минути вече всичко си беше нормално но на сутринта аз си бях сам в нас след като отидох до хладилника и както обикновенно дете вдигнах да пия от безалкохолното и със периферието си видях перфектно черна сянка на човек на вратата , обърнах се рязко и нямаше нищо... след няколко секунди душът във банята тръгна сам аз се уплаших и се заключих в стаята.Вследствие от тази случка понякой път имам кошмари и то не е да са някакви обикновенни странното е че аз чувствам ужас , паника още преди да съм заспал и не мога да помръдна в повечето пъти си пускам някакво видео да си върви там докато заспя но в един момент почвам да изспитвам ужасното чувство , че ще бъда наранен ужасно , истезаван или убит . Имаше и друг случай със приятелката ми сме сами в апартамента аз заспивам до нея а тя си гледа филма нали и почвам да сънувам как аз съм във някакъв парк и имаше скамейки поне 30 метра високи и аз съм най отдолу и говоря със някакво момиче най отгоре и то ми посочи една жена посредата ни , тази жена беше с чисто бяла рокля и със черна къса коса тя ме погледна и посочи със пръст нещо зад мен и аз се стреснах и се събудих и почнах да разправям на приятелката ми за съня ми и в същото време вратата се отвори сама нямаше никой друг в апартамента освен нас двамата моля за мнения...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27