Струва ми се от лунната сфера(месеца)/астрала, нагоре всичките са ни РОДнини. Просто са ни отрязали връзката с тях.
Не са отрязали връзката , а са ги оставили да се лепят родствено. ...( ..до девето коляно.. ..)...и т.н.
Имам много информация по тези въпроси, но просто нямам време да пиша.
Тези същества нямат достатъчно енергия, след като се отделят от тялото и дори не знаят, че са мъртви. Могат и невинен човек да засегнат , не родственик.
Лепват се за най-близкия обект(човек) чрез, който са се захранвали през живота си емоционално.
И започват да смучат Енергия от него в сънищата, като се чувстват в едно тяло с него...Могат да се прикрепят и от гробници и от паметници на идоли.Археологически разкопки.Пирамиди, тракийски гробници..
Причината да пречат на човека, е че в момента на смъртта си не са се отказали от вярванията си и убежденията и най-важното, е че са отказали
да отидат отвъд смъртта и пречистването от " Бялата светлина ".
. Взаимната привързаност, ги е ограничила взаимно .
Страхът им отвъд да преминат, застопорява емоционално човека, поел бремето да ги носи със себе си - емоционално или исторически, като артефакти. Или самата история на човечеството вместо да развие съзнанието на човека, го блокира - 'с отделения емоционален капацитет на мъртвия ' , получил го енергийно във войни, сражения и през инкарнациония си живот .
Налага се прикрепянето му като имплант към човека на (мъртва не доразвита душа).
Ако това не се разбере от индивида
ясно, ще трябва да си жертва енергията за "умрелите" - ( близки, българи, прабългари асирийци, арийци......тракийци от светилищата на траките) и всички останали.Точно тогава се включват и фалшивите образи с тях. И тук е най-голямата уловка.
Някой ден, ако имам желание може и да ви отворя тема за ексорсизма в 21 век.