Автор Тема: Нов сайт - "Апокрифна Академия"  (Прочетена 2867 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен 396

Нов сайт - "Апокрифна Академия"
« -: Юни 22, 2017, 22:00:03 pm »

Пиша по интернет форумите от 14-годишен. Феномените и необяснимите неща в света ме грабнаха още от дете и скоро след като в България се появи интернет през модемите и БТК, това бяха първите неща, за които сърфирах в интернет.
Отначало интересът ме заведе в националистическите и патриотично настроените среди, където за първи път се запознах с "народностната" форма на скритото и нестандартно знание. След време добих убеждението, че разковничето беше другаде, "народностното" скрито знание се оказваше част от много по-голямото световно скрито знание, което наричаме езотерика или окултизъм. Това доведе до смяна на информационните интернет среди, които обитавах. Увеличавайки информираността си, узнах, че езотериката и окултизмът вървят ръка за ръка и пораждат онзи тип исторически събития, които наричаме световна конспирация. Увеличавайки информираността си още повече, разбрах, че световната конспирация беше необяснима и необоснована без причинните връзки с материята на всичко онова, което наричаме "НЛО" и извънземно присъствие.

Имаше само един елемент, който ми липсваше, и заради който не успявах да сглобя този гигантски пъзел в по-завършен вид - това бях аз самият. Цялата ми осведоменост до онзи етап беше прочетена и цялата ми вяра представляваше вяра в доказателства, дошли от други хора. Аз самият трябваше да поема по пътя на своето лично приключение, и този ден не закъсня. Един ден попаднах на информация, която ме плени за цял живот, и посветих всичко от себе си, за да постигна нещата, за които съм мечтал.

Мечтите, обаче, са способни често да ни разочароват. Чрез разочарованието научих много за себе си и за света.

Но разочарованието също така поставя хората пред изпитание, доказвайки истинската им стойност. През годините се сближих с отбрани съратници в пътешествието през тези вселени от информация и чрез тях открих смисъл за собственото си съществуване, който никога не бях осъзнавал.


Така днес се роди нашият нов сайт, който нарекохме "Апокрифна Академия"!
АПОКРИФНА АКАДЕМИЯ
               http://apocryphal-academy.com               


Целта на нашия сайт се различава от целта на повечето интернет-сайтове и форуми. Ние сме на мнение, че начинът, по който се реализират повечето от познатите ни интернет форуми, по-скоро обслужва потулването на ифромация и изопачаването на общуването между хората, вместо да ни води до следващото стъпало. "Апокрифна Академия" не се опитва да замества който и да е форум или сайт, но ние се опитахме да направим сайта си така, че той действително да отговори на нашите всеобщи търсения - изваждането на съществуващата информация наяве, и укрепването на междучовешките общуване и взаимоотношения в нашите среди. Опитахме се тези ни усилия да доведат цялото ни средише до едно по-горно стъпало и само времето и всеобщите ни усилия и принос може да определи дали ще успеем накрая.

"Апокрифна Академия" не е последното стъпало, нито крайната цел. Но ние сме уверени, че за онези от Вас, които чувстват допълнителен личен потенциал, който повечето интернет форуми и сайтове не удовлетворяват, "Апокрифна Академия" ще бъде не само платформа, но и инструмент, чиито пълен капацитет дори и ние, неговите създатели, все още не сме открили.

Погрижи ли сме се да променим някои неща! Надяваме се и Вие да се присъедините към нашата аудитория, и смело да прецените промените! Ще се видим на http://apocryphal-academy.com/index.php!

Неактивен Noris

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 150
Re: Нов сайт - "Апокрифна Академия"
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2019, 17:06:15 pm »
Като цяло това, "момче", смята, че знае истината...

И иска да вярвате на ' преводи', на специалисти в сайта му/ превод от английски...на текстове..от акадски и шумерски.. :D

http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=474.0

Вярвате ли или не  :), на писанията му , може тук да споделите!

Неактивен paci1

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 195
Re: Нов сайт - "Апокрифна Академия"
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2019, 12:32:31 pm »
Няма да коментирам свръх егото на момченцето, вече сме го правили на едно друго място. По-скоро бих споделил едно свое наблюдение, или по-скоро констатация относно "древните източници" на знание и информация.
Вероятно на почти всички, интерсуващи се от изотерика е пределно ясно, че в момента се разпространяват т.н. фалшиви новини, фалшиви учения, учители, гурута и прочее. Ню ейдж културата примерно е от "най-ярките" представители на псевдо - езотериката.
Лъжата като обществено явление от кога съществува?
Ми откак свят светува.
"Древните източници и писания" могат ли да бъдат фалшива новина?
Естествено че могат, и най-вероятно са такава. Хеле библията в сегашният и вариант. Акадски-макадски куче влачи...
Искам нещо на Български да прочета, ма нямаааааааа...
Що тъй?
Всеки сам да си направи изводите, не сте малки. :-X

п.п. Гал, успя ли да усетиш зараждащият се разкол в АА? И то иницииран от баш главатаря на глутницата. :flag_of_truce:
Но кой каквото е посял.....
 :hi:
« Последна редакция: Ноември 22, 2019, 12:45:04 pm от paci1 »

Неактивен Noris

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 150
Re: Нов сайт - "Апокрифна Академия"
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2019, 21:19:34 pm »
paci , благодаря ти за мнението.

Истината е , че не съществуват, специалисти, които да разчетат тези шумерски и акадски плочки правилно...и разбира се може да  са  фалшифицирани.
На времето се подиграх с една тяхна тема за ' Четене на  Шумерски текстове', където бяха представили плочки от Шумер да  се четат ..и те ги тълкуват.....

 :D


Не става въпрос за четене,  а за тълкуване, погрешно.
Говорила съм с хора, египтолози , работещи в Кайро в музея Долината на мъртвите, и те са ми казвали самите, че няма Човек , който да разчете йероглифите ...в Египет..всичко е предположения...
Те самите дават само предположения....

Същото  и в Мексико, преживях„„„" маите са култово племе " ...и никога не биха , предали тайните си на Белия човек.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
23044 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
1 Отговора
3474 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
4908 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2133 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
2947 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27