Автор Тема: Прикриване на българската история ?  (Прочетена 22731 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Терес

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 103
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #30 -: Декември 09, 2012, 13:47:00 pm »
Не на славяни,на българи!Четем четем и накрая не знаем урока ;)!Айде със здраве,май няма смисъл!
Дошло е време робите да преброят господарите!

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #31 -: Декември 09, 2012, 13:50:02 pm »
Ето из интервю с Проф. Иван Маразов :
"Траките, най-големият народ на древността след индийския, както пише Херодот, да са изчезнали безследно преди да дойдат славяните, е невъзможно. Последните сведения за тях датират някъде от VI век от нашата ера.
Никой не знае как са изчезнали, но когато нямаш държава, изчезването на народа е много лесно. Ето днес например при липсата на сериозна държавност българите от 9 милиона станахме около 7. Този полуостров, на който живеем, не е най-доброто място. Да, той има редица предимства, защото е кръстопът, но геополитически погледнато, от тук са минавали всички нашествия. Всеки е оставил културното си ДНК.'
 

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #32 -: Декември 09, 2012, 14:02:12 pm »
Не на славяни,на българи!Четем четем и накрая не знаем урока ;)!Айде със здраве,май няма смисъл!
Естествено, че има смисъл! Ала първо трябва да се докаже, че това са българи, а не славяни! Защото инак в учебниците ще пише, че Аспаруховите българи са се обединили със славянските племена, а тракийците са изчезнали безседно!

Неактивен Уко

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #33 -: Декември 09, 2012, 14:26:32 pm »
Уко чети внимателно и мисли,после пиши!Беласги=Българи,нормално е едно име да се поизмени малко за около 5000години, а!?!?Още повече,че античните автори са писали с непълната българска азбука :DИмай впредвид,че траки е общото иронично,да не кажа обидно название на огомната група племена около 90 по Херодот!И днешните германци не са били германци преди христа!!!!
        Чета  Терес  чета,
        Обърни  внимание  кой  цитат  коментирам!!  А  с  мнението  ти  съм  съгласен!  Много  е  трудно  да  се  произнесе  думата  Българин  България  Българско

Неактивен forcomnet

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 113
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #34 -: Декември 09, 2012, 14:34:42 pm »
...А когато бройката на двойните граждани достигне около 150-200 000 бр., те ще поискат автономия. Ей така, без пушка да пукне, те ще отцепят част от България, естествено с помощта на българските парцалеси(политици)...

Според някои предсказания мисля, че на Ванга, това ще се случи... част от югоизточна България ще бъде присъединена към югоизточната ни съседка точно "без пушка да пукне" мирно и тихо?! Дали да се вярва всеки си решава.

От друга страна се надявам, че ние като очевидно древен народ, рано или късно ще намерим себе си и това, кои сме и какви сме, напук на манипулираната и унищожена история. Нали имаме странното свойство да оцеляваме и в най-големи трудности, там където другите не успяват. Ние сме странен народ от ярки индивидуалисти което ни пречи да сме сплотени и да работим заедно в един впряг, но може би същия този факт е пречката да бъдем успешно управлявани като стадо макар и понякога да се държим като овце, но стадо от "шугави" овце, както казваше баба ми за странните и с различно и нетипично поведение овце в стадото.


А иначе различните генетични проекти водят до някои общи изводи, а те са, че ние сегашните българи сме с местен "балкански" ген датиран на около 7800 години което е общо взето и времето на заселването на Балканите. Тогава въпросът е какви са тези 1300 години и какъв е този Аспарух... вероятно завърналият се блуден син?! Защото в генотипа ни имало "маркер" който свидетелства, че българите в древността са ходили до Индия и са се върнали... кога, как и защо е въпроса. Обобщените резултати казват категорично, че славянският ни примес е твърде малък и не съответства на историята с местните славяни и дошлите Аспарухови българи, които били доста по-малко... защото очевидно шепата българи няма как да претопят генетично местните славяни?! Категорично и нямаме никаква тюркска връзка пак противно на някои "големи" историци. Генотипът ни е доста по-компактен в сравнение с другите европейски народи поради това, че за разлика от другите племена, нашето племе е пътувало и се е преселвало с все покъщнината и жените си... докато другите при походите си са основно мъжете и са взимали за жени от местните. Това пак е извод от генетичните изследвания. Генетичните изследвания категорично оборват схващането, че понеже сме на кръстопът всеки си е хвърлял семето и имаме шарен генетичен букет! Да, ама не! Оказва се точно обратното, както казах преди малко генотипът ни е осезателно по-компактен и еднороден от останалите европейски народи! Същите тези изследвания показват и много близка родствена връзка с македонците колкото и да не им се иска.

По причина на огромните несъответствия на една точна наука като генетиката и историята писана от "мастити" историци, аз отказвам да чета история и да и вярвам. Всички останали учени, историци и антрополози трябва да се съобразяват с генетиката когато градят теориите си и правят заключения... не случайно е казано, че кръвта вода не става... но тази кръв може да приеме всякакви обичаи, всяка култура и всеки език. Етнографията е хубаво нещо, но тя не може да бъде здрава основа за определянето на това кой, какъв е, от къде идва и какъв е произходът му... може само да хвърли светлина върху подробностите от бита и живота на хората и да завърши картинката. А в повечето случаи историците се интересуват само от някакви находки на база на които започват да си измислят история!

Неактивен Терес

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 103
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #35 -: Декември 09, 2012, 14:52:50 pm »
Кога изчезват траките!?!?Изчезват,когато се появяват българите!Кога изчезват беласгите,когато се появяват траките и за кви 5лв.говорим тогава!?!?Който мисли разбира,като чете!!!Който чете и повтаря,като папагал,без да мисли какво и що чете и що го повтаря си остава тенджера под налягане!Кой го е еня кво писал Маразов и още цяла шайка псевдоучени,където имат изписани писаници томове и накрая нищо- една плоска дългоопашата лъжа!В кой век живееш моме!?!Маразов,Божо,Овчаров,кой ги чете тях!!??? :D
Дошло е време робите да преброят господарите!

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #36 -: Декември 09, 2012, 15:06:36 pm »
Терес, Благодаря ти. Ще продължавам и за напред да чета коментарите по темата с интерес и уважение, поднасяйки извинения за неразбирането ми.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #37 -: Август 15, 2020, 13:05:59 pm »
 :D
Днес честват успение богородично,демек някой я е успал, богородицааааа.Нещо ми мяза на спящата красавица.
И реших днес да чествам разсънването и щото когато женското е успано къщата и е бардак.
Живи и здрави.
 :drinks:
П.п. Паци,тоя е друг.А и май се познавате,така че с него съм приключил,не ми го навирай.
П.п.2 Не знам дали знаете богородица е раждала българи и доскоро беше тука, ма я успаха пак.Надявам се за последно.
« Последна редакция: Август 15, 2020, 13:11:30 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 251
Re: Прикриване на българската история ?
« Отговор #38 -: Август 17, 2020, 14:41:34 pm »
Цитат
   Паци,тоя е друг     
Нали беше мераклия да му зърнеш физиономията?
Ми ето ти го.
Аз откога ти пея че тоя не е оня, ма нали си магаре на мост. Оня май си замина наскоро, май от деяния.
Ти нали си виждащ, виж го.
Жив и здрав!
 :hi:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27