Напротив контролирам съдбата си!
Ако има неща, които не харесвам в съдбата си те са
единствено заради изборите, които аз съм направила. А не защото на власт е била БСП, СДС, НДСВ, Бойко Борисов... Ако се ядосвам на някого това е само на мен самата.
Дали някой да е алчен - сам си преценява и ще си понесе последствията от избора.
Дали някой да го е страх (както аз направих избор от страх) - сам си преценява и ще си понесе последствията от избора.
Дали някой е материалист, идеалист, ... ист - има право да си е какъвто си ще!
Не сме на Земята, за да съдим... А да се научим как свободната ни воля да не причинява болка на останалите.
Това че някой харесва лукса, парите, скъпите неща ... в това няма нищо лошо!
Проблемът е, когато наранява останалите ...
Но защо толкоз години търпя народът ни (и ще продължи да търпи!).
Защото все търси друг да му е виновен, друг да го оправя, друг да му решава проблемите.
Нали и за това си избираме
управляващи? За да им разрешим да ни управляват!!! Като осъзнаем, че не ни трябват, тогава ще се отървем от контрола.
За контрол над собствената ти съдба, да вземеш този контрол от онези, които го държат в момента.
В момента единствен контрол над мен имат хората на които държа и които обичам. Признавам си могат да ме контролират... На моменти се опитват направо да ме манипулират...
Останалите са просто статисти в живота ми!
Осъзнай това ти! Че ако
поискаш - винаги ти се дава!
Въпросът е дали ще ти стиска да използваш шанса, да действаш!
Щото знаеш ли какви мрънкала има около мен? Само слушам: ами аз такова, онакова, ама аз не мога, нямам време...
Мързи ги да мислят, разсъждават и най-важното да действат.
Ама имат това право! Имат тази свободна воля! И аз имам право да не им обръщам внимание

И да се занимавам само с хора, които искат, независимо дали могат, важно е само да искат и да действат!
Ако някой ми каже "Не можеш!" Аз му отговарям: "Само гледай!" И търся варианти - действам.
Но това да взема контрола от едни и да го дам на други... Не ме занимавай! Политиката е робовладелец и който влезе там има една единствена задача да направи останалите хора роби! Не се занимавам с политика, не ме интересе! Дори новини не гледам.
Докато има управляващи никога няма да ви хареса модела на управление... Защото никога няма да имате свобода.
Но ако се научите какво е свобода, няма да ви интересува модела на управление, за да сте щастливи.
Не ме намесвай в твоята война!
И ако България е на ръба, то всеки един българин, включително и аз, независимо дали е в България или в чужбина е виновен със своето действие или бездействие.
Така че не ме карай да прехвърлям вината на друг, виновна съм си, но не поемам чужди грехове, мога да се опитам да оправя само моите. И го правя, ако щеш ми вярвай!