Автор Тема: Договор за робство на Земята. Взлом на правителствен server разкрива истината  (Прочетена 6795 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен BAYO

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 231
Първо се извинявам, ако темата не е за тук или пък вече е разисквана, да се премести или изтрие по усмотрение на администратора или модераторите.
  Прочетох това наскоро, днеска потърсих и го намерих, даже и в оригинал, на руски.

Как възниква договора за робство

33-а сесия на Генералната Асамблея на Организацията на Обединените Нации

Всичко продължава. 1978. Народите вече знаят за неидентифицираните летящи обекти, които просто са наречени летящи чинии, но освен визуално наблюдение на обектите и контакти без значение, няма никаква друга информация, а в националните правителства се увеличава броя на докладите за отвличания на хора, едър рогат добитък, самолети - всички тези случаи остават в тайна.

В Русия, от юни 1941 г., до 1979 г.! са се разбили най-малко 18 НЛО, а в ръцете на военните са попаднали труповете на мъртви извънземни EBE (извънземни биологични същества). Основно катастрофите, са възниквали в резултат на борбата между две или повече НЛО. [Така на 17.02. 1979 г. на бреговете на река Лена в близост до град Жиганск (Якутска АССР) е бил открит диск с огледална повърхност, а вътре е имало две живи извънземни, които са били транспортирани до Москва, където са изследвани в най-строга тайна.

Независимо от това, политиката на Франция, Гренада и други страни показват открито поведение на загриженост от неразбираемото поведение на НЛО, по-специално са загрижени за случаите на нечовешко осакатяване на добитък и хора. На 12-ти юли 1978 в Организацията на обединените нации, адресирано до генералния секретар, е получено писмо от представителя на Гренада в ООН - Франсис М. Редхед.

До Генералният секретар


от 7 июля 1978 г.


В допълнение към разговорите между сър Ерик М. Гейри, министър-председател и министър на външните работи на Гренада, на 15 юни 1978 г., и действащ по инструкции от моето правителство, имам честта да Ви информирам, че съгласно член 13 от Общите правила за дейността на Генералната асамблея, правителството на Гренада поиска да се включи в предварителния дневен ред на 33-та сесия, точка озаглавена "Създаване на агенция или отдел към Организацията на обединените нации за координиране и разпространение на резултатите от изследванията на неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях явления."

В съответствие с член 20 от Правилника за дейността, по-долу е приложена бележка. Моето правителство би оценило, ако вие информирате държавите-членки и съответните агенции за искането за включване на точка в предварителния дневен ред на 33-та сесия. Моето правителство, също така ви моли, в съответствие с Ваша записка 32/424 на Общото събрание през 1977 г. по този въпрос, която те могат да решат да предоставят, в съответствие с записка от 13 март 1978 г., така че своевременно, тя може да послужи като документ за обсъждане на дадената точка в 33-та сесия.

Франсис М. Редхед,
заместник Постоянен
представител на Гренада в ООН.


В писмото е приложен обяснителния меморандум, свързан с предварителната кореспонденция, разговори и решения на 32-та сесия на ООН за създаване на отдел за координация и разпространение на информация за НЛО. В резултат на това писмо е включена 126-та точка в разглеждането на 33-та сесия за създаването на отдел за координация и разпространение на резултатите от научните изследвания във връзка с НЛО.
В 35-та среща на 33-та сесия, бе разгледана 126-та точка. Изказали се:

Министър-председател на Гренада, г-н Ерик М. Гейри. Той казва, че неговото изказване се явява свидетелство на дълбоко лично убеждение, че този въпрос е важен в международен план, и изисква сериозно внимание от специалния Политически комитет на ООН. Един скорошен доклад за отвличането на самолет "Чесна" в Австралия е основателна причина, ООН да поеме отговорността много сериозно и да реагира на проявите на НЛО. Случаят в Австралия е само един от десетки хиляди подобни. В каталога NLOKAT са регистрирани над 60 000 наблюдения. Това е изключително важно да се вземе предвид, че разглеждания феномен е очевиден навсякъде по земята и тревожен, не само за националните правителства и учени, но също така и за обществото, особено младите и образовани хора, които биха искали да получат разумно обяснение от тези, които могат да дадат отговор .

Следва изказването на изследователят-учен, г-н Хайнек (Гренада).

Много от вас могат да се чудят защо е толкова загрижена Гренада по този въпрос, а не се разглеждат въпроси, пряко свързани с мирното развитие. Целият свят е толкова загрижен за международни въпроси, засягащи техните специфични интереси, че те често забравят или обръщат много малко внимание на международните въпроси, които засягат Земята, както планета. Твърде арогантно и дълбоко погрешно е да се смята, че хората са единствените разумни същества, създадени от Бога, и че на други планети, няма разумен живот ...

Според новия проект за резолюция, генералният секретар трябва да създаде комисия от трима души, които ще работят в рамките на Комитета за мирно използване на космическото пространство за мирни цели. Работата на тази комисия ще съвпада с редовните дейности на последната, и доклада ще бъде представен, като доклад до Главния комитет. Той се надява, че всички държави-членки, ще прояват желание да подкрепят проекта за решение. Гренада не е безразлична към благополучието на всички нации и народи на земята, така че показва искрена загриженост за всички проблеми, които могат да попречат на изпълнението на човешките действия за опазване на мирно съжителство.

Значението и обхвата на явлението НЛО не е общопризната. Това явление е толкова странно и чуждо на земния начин на човешкото мислене, че е осмиван от незапознатите с фактите. Според народното вярване НЛО - това е извънземен разум, което може и да е вярно ... Бившият министър на отбраната на Франция, г-н Робърт Гали прави изявление пред френската нация по радиото на 21ви февруари 1974. Говорейки за големия брой съобщения от жандармерията за наблюдавани НЛО, той подчертава необходимостта да се проучат тези явления, както и важността на отношението към тях .

Г-н Хайнек предложил да не се създадава специална комисия за проучване на НЛО, а да се субсидират изследванията на учени от различни страни и да се създаде механизъм за бързо разпространение на резултатите от изследванията сред колегите си.

Следващото изказване е на изследователя-учен от Франция, г-н Жак Вале.

Г-н Вале заявил, че се е появило ново социално движение, основано на очаквания за контакт от Космоса ... Липсата на сериозно внимание на докладите за НЛО е довело до нови религиозни, културни и политически концепции, почти незабелязани от социалните науки ... Липсата на сериозни обективни изследвания в тази област допринесли за факта, че свидетели на феномена НЛО вярват, науката не е в състояние да проучи този въпрос, което е довело хората да търсят отговори отвъд рационалното познание. Вярата в неизбежността на контакт с НЛО подкопава идеята за човека като господар на съдбата си, че подстрекава пасивно очакване на още една приятелска цивилизация, посещението на която, ще реши текущите проблеми на човечеството.

Накрая, в 47-та среща на 33-та сесия, посветена на 126-а точка, председателят обявява работен документ номер 1:

Специалният Политическия комитет препоръчва на Общото събрание да приемат следното с консенсус:

Общото събрание взема под внимание направените отчети и проекти за решения, представени от Гренада на 32-та или 33 сесии по отношение на НЛО и свързаните с тях явления.

Общото събрание приканва заинтересованите държави-членки да предприемат необходимите мерки за национална координация на научните изследвания и наблюдения относно извънземен живот, включително и НЛО, и съобщава на Генералния секретар за наблюдаваните явления, научни изследвания и оценки.

Общото събрание мале Генералния секретар да предаде отчетите на отделните делегации на Гренада и съответните документи на Комитета за мирно използване на космическото пространство за мирни цели, така че той да може да ги разгледа на 34-тото си заседание през 1979 г.

Комитетът за мирно използване на космическото пространство за мирни цели разрешава наГренада, при поискване, да представят становищата си на Комитета на следващото му заседание. Становищата на Комитета ще бъдат представени в доклад, който той ще представи на Общото събрание в 34-та си сесия. Проектът за решение е приет с консенсус.

Както знаете, Гренада в 34-та сесия вече не участва, защото, с подкрепата на американските войски, през Февруари 1979 беше организиран военен преврат. Впоследствие, унгарския учен и военен Калман фон Кивицки, създава "Международен НЛО център" към ЮНЕСКО, но разликата в статуса между ООН и ЮНЕСКО е огромна. Този документ въобще не бил известен.

Следва продължение....
В следващата част четете подробности за тайния договор за робство.

Част от продължението:

Първите сведения за нашествениците на Земята се появяват в печата и по телевизията, може да се каже, случайно. Ето един откъс от лекция на бившия капитан от ЦРУ Бил Робъртсън, който раказвал на хората как е било.
Една независима група от журналисти от британската телевизия е разследвала изчезването нпрез 60-те години на XX век, много видни учени и талантливи военни. Всички смятали, че са отишли ​​в други страни, за да печелят пари. Журналистите го разглеждали като изтичане на мозъци и решили да разберат какво ги е накарало да заминат. Те интервюирали приятели и роднини, и открили странни неща: картичките и писмата, на заминалите си приличали като две капки вода, с различен почерк, но еднакъв стил, като че ли им е било наредено да пишат текстове под диктовка. След известно време връзката с тези хора напълно се загубвала.....

Link BG: http://zahariada.blog.bg/history/2011/07/13/dogovor-za-robstvo-na-zemiata-vzlom-na-pravitelstven-server-.782289

Link RS: http://www.newfresh.name/news/vzlom_pravitelstvennogo_server_39_a_i_raskrytie_pravdy/2011-07-11-560

ЧАСТ 2 Link: http://zahariada.blog.bg/history/2011/07/14/dogovor-za-robstvo-na-zemiata-vzlom-na-pravitelstven-server-.783116
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 13:28:24 pm от BAYO »
Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
BAYO, има и друга версия за отвлечените учени. А именно, че  работят на тайна база на Луната в интерес на Тайното правителство, управляващо Земята. Това разбира се не изключва това да са ЕТ/сивите/. Имаше някаква книга/май "Космическата конспирация"/ по въпроса. При всяко положение нещата не са добре за нас. :hi:

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 810
Аз определено не отричам съществуването на извънземни или НЛО още по-малко, както и съществуването на сили съжителстващи в най-различни култури, демони, същности и прочее, изобщо под графа свръхестествено. Обаче В предишните векове когато технологиите не са били много познати, заподозряните са свръхестествените същества, а пък днес когато технологиите са на съответното ниво извънземни и НЛО-та са на дневен ред. Въпреки, че може би е точно така и сигурно имат пръст, ако не и основна роля, тука има някакъв модел на поведение и водене, или по-точно на отвличане на вниманието, има някаква такава жилка.
Ако сега навсякъде можеш да прочетеш за НЛО, в средните векове популярни са били демоните, културата е била пропита с тях, както последните години културата е пропита с НЛО.

Неактивен balar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 212
Като гледам договора е почти изпълнен, дано се обърка нещо в последния момент :P :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27