Голяма веселба е в тази тема колеги! Направо не помня, от кога не съм се смял така в този форум, честно! Това ще направиш, онова ще си представиш, пасианси ще редиш, не знам си какво още...То бива глупости, но това колеги, е направо страхотия.
Сега сериозно. Mildo, първата ми препоръка е да си пооправиш правописа, защото е направо потресаващ!
След това се постарай да дефинираш точно проблема си и се огледай в нета за ИСТИНСКА информация, какво можеш да направиш по въпроса, а не да се доверяваш на разните там Востоковци и хакери на сънищата. У нас вече има много добри клубове по йога, има много добри кинезитерапевти, не е за подценяване и възможността да започнеш да се занимаваш Рейки. Ако последното те заинтересува, препоръката ми е, да не гледаш и да не четеш разните простотии, които тълкуват Рейки като енергиен вампиризъм, а потърси ДОКАЗАН Рейки-мастер, защото много се навъдиха напоследък самозванци. Запомни едно от мен приятелю, това съвет от сърце: Тези неща не се учат от анонимни доброжелатели по форумите, а от доказани и квалифицирани експерти. Запомни и това: Не се пробвай да правиш неща, които си научил от разни книжлета и филмчета в Тубата, защото с енергийния обмен на тялото ШЕГА НЕ БИВА! Не се сърди и не ме обвинявай, че ти държа назидателен тон, няма такова нещо! Аз ти казах какво мисля по въпроса, а ти – ако искаш се вслушвай в съвета ми, ако ли не – бъди жив и здрав!