Автор Тема: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!  (Прочетена 15344 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 504
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #30 -: Октомври 22, 2006, 21:18:18 pm »
Един профисионален Шаолинразрез с нокторезачката и готово :)
Стига ся...
Ами не мислите лич че ако стане масово ще бъде задължително и противозаконно да откажеш ?  :o

Eon

 • Гост
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #31 -: Октомври 22, 2006, 21:20:46 pm »
Натам вървим.


Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #32 -: Октомври 25, 2006, 20:28:29 pm »
Четете "Откровение на Йоан Богослов" - там е разказано за "белега на звяра". Без да навлизаме в ортодоксално-религиозна проблематика, от Книгата на книгите можем ясно да разберем как такъв чип-имплантант възнамеряват да бъде прокаран като платежно средство, източник на легитимация и верифициране на достъпа; ще бъдат изтеглени от икономическата мрежа операциите с физически пари, за да може единственият идентификатор за вашата сметка да бъде електронният ви чип, който същевременно ще съдържа данни за самоличността ви, полицейския режим (свободен, издирван, избягал) и възможността ви за достъп до публичен транспорт, жилищния ви блок или турникета на служебния вход, където минавате на път за работа:  всеки ден. Първоначално такъв идентификатор ще бъде внедрен по отношение на силовите структури, задържани, опасни и доброволци, последните от които ще бъдат в основата на една шумна кампания за оборване на доводите "против" и изтъкване на преимуществата: сигурност, безотказност, nonStop. Така обществото бавно ще започне да се придвижва към своята "електрификация", като бъдат обхванати допълнителни компактни групи от населението: служители в големи корпорации, държавни служители, учениците; щом ударят подрастващите, вече ще бъде неизбежно. До този момент можете и да продължите да минавате без чип, като приемате едно след друго известни неудобства: първо ще ви прережат достъпа до възможност да бъдете на работа на по-престижни и изгодни длъжности, после - да купувате от големите вериги, а след това - да преминавате граници, да шофирате автомобил, да ползвате обществен транспорт, да имате банкова сметка и да прехвърляте имоти. Така обръчът ще започне да се затяга постепенно, за да изчезнат всичките пари и малките магазинчета, а съседите, благодарение на кампанията, все по-остро ще издирват непокорни дисиденти и моментът, когато на входната ви врата поставят датчик за чип-отключване, ще бъде краят. Ето защо, както и по-нагоре стана на въпрос, като неотменимо задължение на всички, които са решили да не бъдат инжектирани с подобен символ на гражданския статус, трябва най-вече да изградят някакви паралелни способи за своето насъщно снабдяване и придвижване. Един от основните лостове на натиск спрямо населението ще бъде именно ограничаването на възможността за купуване и продаване без такъв чип. Помислете си, ако изпаднете в една реалност, където не можете да извършвате НИКОЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА, за които се плаща или трябва да се показва паспорт (лична карта), как бихте могли да я карате? Последните зони, които най-трудно и проблемно биха могли да бъдат обработени с чип-имплантант, са затънтените села, дивите райони и клошарите из градовете.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #33 -: Октомври 25, 2006, 22:22:40 pm »
И аз пак да се повторя ама точно в този случай религията може много умно да се изплзва с точно този предлог, че се нарушават религиозните права. Оттам ще има най- голяма съпротива. Първо щото църквата е консервативна и не обича много високите технологии и второ заради белега на звяра описан в Библията и това  че няма да може да се купува и продава без него  е доста ясно послание  което не се нуждае от кой знае каква интерпретация - всичко е ясно. Така че в случая най -умно ще е да се пишете за примерен християнин и да се позовете натова когато откажете чипа.
« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 22:23:58 pm от Alien »

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 504
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #34 -: Октомври 26, 2006, 18:31:09 pm »
Църквата е СОБСТВЕНОСТ на хората зад кулисите (особенно католическата, а тя е най-голямата).
Като каже ИДОЛЪТ наречен "папа", че чипа е безопасен, православната ще ги последва и от там нататък сценария е ясен   :-X
ще дойде след това времето на "Live by the gun, die by the gun" (2pac) ;)
Междодругото (малко офф топик) затва са го убили - той е знаел за илуминати и глобалния план и се е борел срещу него... думите му са били с много енергия и чувани от много хора ...

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #35 -: Октомври 27, 2006, 22:16:12 pm »
Не бъди толкова сигурен за Православната църква, smurf!... В привидната й немощ Източната църква не веднъж е изигравала съществената роля на нещо отделно от папското католическо кукловодство! Alien е прав - поне за началната фаза на чип-разправията, когато тази "екстра" ще бъде предложена във вида на доброволен бонус към гражданските права... Разбира се, малко след това неколцина митрополити (бъдещи свети мъченици) ще бъдат избити заради "неразбирането си" по отношение на "новите терористични заплахи"; в типичен средновековен стил ще изгорят в черквите си, залостени с няколко набожни миряни и светите мощи, под напора на полицейския жандарм. Но това ще бъде и тяхната награда на небесата - смърт, достопочтена и благодатна като онази, описвана за много от небесните им събратя из житията... Това тях не ги плаши - напротив!

ЗА НАС ОБАЧЕ ОТВОРЕН ОСТАВА ВЪПРОСЪТ КАК ДА НАНЕСЕМ В СВЕТСКАТА СРЕДА НЕПОПРАВИМИ УДАРИ СРЕЩУ ТОВА НАДВИСВАЩО НАД КОНСУМАТОРСКИТЕ МАСИ ЗЛО - КАК ДА ИЗЛЪЧИМ КЪМ ТЯХ СПАСИТЕЛНИЯ СИ ВИК, ЧИЙТО ТРЯСЪК ЩЕ ГИ ИЗТИКА КЪМ 4-5 D...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2006, 22:06:49 pm »
Ето вече почнаха да стават от оригинални по-оригинални в методите си да ви пробутат имплант!

Разработват нов контрацептив за мъже

Американски и италиански учени разработват контрацептив за мъже, който спира развитието на спермата, но не променя нивото на тестостерона, съобщи Би Би Си.

Изпитанията с плъхове показват, че медикаментът на базата на химикала адхерин блокира връзките към клетките, които "хранят" развиващата се сперма. Това прави животните безплодни.

Учените, ръководени от Долорес Мрук от Центъра за биомедицински изследвания в Ню Йорк, не са установили странични ефекти на медикамента, а действието му е напълно обратимо.

Изследванията ще продължат, за да бъде проверено дали медикаментът има същия ефект и при хората. Новият контрацептив ще бъде под формата на имплантант, а не като хапче, защото активната съставка се разгражда в храносмилателния тракт, пише в. "Индипендънт". Според Ричард Андерсън от Единбургския университет новото контрацептивно средство е много обещаващо.

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Имплантирането на хора скоро ще бъде ежедневие!!!
« Отговор #37 -: Ноември 02, 2006, 23:40:58 pm »
чиповете за които говорите отдавна са практика във Великобритания.
Поставят се на непълнолетни които са криминално проявени и на осъдени,които са пуснати под гаранция.

ton

 • Гост
Louis Theroux - Weird Weekends - Survivalists - Part 1
« Отговор #38 -: Май 31, 2007, 03:17:46 am »
В САЩ има хора, които се подготвят за всякакви изненади:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27