Тина Здравей.
Аз бих ти предложила тест! Мога да ти повиша вибрациите...ще отидеш във висшето си съзнание и.....
.Ако това дето си го написала е вярно(защото ти сама си вярваш или ако някой те е научил)то ти си на прага да си разрушиш сама живота.Ще се опитам да ти обясня нещо:
1.Живота на всеки е неприкосновен и никой няма право да му се меси(повишава вибрациите).Ако наистина го можеш то все едно си го мушнала в микровълнова печка.
2.Заблудата ти може да идва от това че някои хора могат да направят контак с човека с който работят и чрез своето тяло да му покажат нещо което той сам не може да достигне.
Вредата е за този който го прави,защото Аз съм означава едно лице в случая Ти,и правейки това за което пишеш ти правиш грубо нарушение на законите на Вселената,Живота и Майката Земя защото ти дефакто не му повишаваш вибрациите а го допускаш чрез своето тяло с твойте вибрации до твоя/неговия живот и пораженията в твоя/неговия живот са за твоя сметка.А законите са ясни всеки сам трябва да постигне това което може без да си унищожи живота.Не знам с какво се занимаваш но бъди внимателна с тия знания,нанесеш ли щети на друг то отговорността ти е лична и понякога е невъзможно да си поправиш грешката. Защото всеки човек е уникален и няма как твоята уникалност да е като неговата можеш само да се надяваш да е много близка.Енергийно нещата изглеждат прости но са много сложни поради безкрайната им различност.Съвета ми е правете неща които са ви нужни за вашия живот сега,учете се работете развивайте се но само в рамките на вашите потребности във вашия живот, а помагайте на другите само с личния си пример за да не пострадате необратимо.Ние сме материални. Развивайте знания и опитност с материалните неща,няма да усетите как ще преминете към работа с енергии но ще ги виждате и то ще си стане от само себе си без да се усетите.
Живи и здрави и се пазете, вас и околните.И имайте едно на ум колкото повече знаете толкова е по голяма отговорността ви за грешките.