Здрасти SideReal,
Статистиката е следната:
Ремонт на спалнята правих през 2008 г. и леглото също е монтирано през 2008 г. (в края на лятото някъде, а може да беше и през есента, не си спомням точно).
През 2009 г. първоначално забелязах, че се е показало дървото на рамката - там където се опира възглавницата, и реших че просто е калпав фурнира и се е протъркал за по-малко от година.
Забележѝ, че тогава още не ми беше направил впечатление този овал от омекнала пластмаса.
Едва след време, като се заглеждах в протърканото място на рамката, забелязах това овално "петно" от променена пластмаса, и първата ми мисъл беше, че някак си съм го изцапал, докато чета книги в леглото.
Обаче този загадъчен овален регион, на пипане е мек да го Ева, сякаш е "набъбнала" пластмасата. ("набъбнала" звучи пресилено, но е по-различна, и е мека.)
Единственото почти сигурно нещо е, че това омекване се е случило постепенно, а не за кратко време.
Обясни ми ти сега на мен моля, как точно си ги представяш тези "секреции от кожата"? По какъв начин подскачат и се мятат на дъската зад главата ми? Ама го обясни реалистично моля (избери един реалистичен метод от тези 1001 начина, които споменаваш). Според теб,
колко години една възглавница не трябва да бъде прана, за да се накисне обилно с пот, мас и други "секреции от кожата", така че да има време да ги намаже на таблата на леглото в достатъчно количество, а след това и да имат достатъчно време да размекнат пластмасата, и то за постоянно?
Не се заяждам. И на мен ми е чудно. Чудно ми е, та чак дрънка. Толкова ми е чудно, че дори зададох въпрос на медиумите от САЩ - да питат Едно Високопоставено Същество от Духовния Свят с което общуват периодично, дали всъщност тези Хинду чакри, аури и прочие щуротии, не са всъщност проява на
Частицата от Тате Бог, която е във всеки един от нас.
През тези 30 години съзнателен живот, в които бях агностик (незнаещ), все се питах: "Защо аджеба, Тате Бог не се появи за половин час по CNN, BBC, Euronews и CCTV, и не ни дръпне една вдъхновяваща реч, след която да спрат и религиозните войни, и войните за нефт, и насилието да изчезне, и алчността, и прочие, и прочие..." А то се оказа, че всичко е много лично. Че връзката с Тате е неописуемо лична и интимна. И доказателството за Него идва лично при всеки, който е готов, и го иска.
А аз като по-твърдоглав и див, явно получих по-сериозно доказателство, което размеква пластмаса. (В добавка на факта, че станах вегетарианец само след 5 секунди Безусловна Любов от Тате на 25-ти Октомври 2010 г.)
Относно лака на пощенската кутия. Ето какво представлява "прогореното" от ръката ми: (само че имай предвид, че с кутията наистина вече може да се спекулира, че се дължи на секреция от пръстите. И се отказвам предварително от всякакви несериозни спорове.) GIF-а е от два кадъра, за да се вижда положението на ръката, когато бъркам за сметки.