Автор Тема: Фалшиви лекари  (Прочетена 2812 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Hacko

  • Доста Писал
  • ****
  • Публикации: 1 007
Фалшиви лекари
« -: Декември 09, 2011, 03:11:06 am »
  <a href="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=c947e42e" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=c947e42e</a>

  Герой от “Господари на ефира” инсценира самоубийство - видео 

Един от героите на “Господари на ефира” инсценира самоубийство, но бе разобличен от опитните спешни лекари на Военномедицинската академия.

Само преди дни Валерий Обретенов беше показан в предаването как прави неправомерни лекарски прегледи. Мъжът се представял за специалист мамолог, но целта му всъщност била да опипа гърдите на колкото се може повече служителки в БНР. Потърпевшите жени се оплакаха пред камерата на предаването, че Обретенов ги понамачкал и дори се пробвал да им поставя диагнози на око. “Господарите” разобличиха мъжа, че няма разрешително да практикува като лекар, защото няма медицинско образование.

Вероятно за да излезе като жертва от ситуацията, Обретенов влетял по обяд в спешната приемна на ВМА. Човекът изглеждаше много развълнуван, заяви, че си е сложил инжекция адреналин във вените, спомнят си дежурни лекари.

В кабинета го поели, както си му е редът. Направили обстоен оглед на тялото, назначили и изследвания. Не открихме следи от убождане със спринцовка и още тогава цялата история ни се стори крайно съмнителна, споделя един от лекарите. Решили обаче да изчакат резултатите.

През товавреме пациентът охкал и пъшкал драматично. Споделил, че посегнал на живота си, за да се отърве от срама. Уточнил, че разтворът, който си инжектирал, съдържал 10 мг адреналин, 2 мг аналгин и въздух. Накрая се почерпил щедро и с алкохол. След като пристигнали резултатите, лекарите вече били сигурни, че Обретенов е симулант. Тъй като той започнал да буйства, дежурният полицай го натоварил на кола, която го откарала в психиатрията.

Да разобличим самозванците!


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27