Автор Тема: Етническа война  (Прочетена 37885 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bankerche

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 40
Re: Етническа война
« Отговор #60 -: Октомври 23, 2008, 10:04:43 am »
Във Волжка България се наричат българи, влизал съм в техни сайтове и знам. Те не приемат болшевишката държава Татарстан, нито да се наричат татари, но официално са се писали такива, защото ония там "братушките" не прощават, 1918г. волжките българи създават пърлвата българска република, но ционистите начело с Ленин имат други планове, потапят всичко в кръв така, както само те могат и почва процеса татаризация, същият както след 1944 почна македонизация. Вярно, има ги родоостъпници, които се татареят, но болшинството там се определят макар и неофициално като българи. Затова те са много по-напред в това отношение от ония на югозапад от нас. Но съм склонен да съм снисходителен, като знам на какво са способни евреио-ционисто-комунистите, при тях всичко е кардинално.Сърбите носят най-голяма вина, защото под тяхно управление това е станало. Който иска да забравя и да се глобализира, аз не мога.
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 14:00:20 pm от Mirotvorec »

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re: Етническа война
« Отговор #61 -: Октомври 23, 2008, 21:42:01 pm »
... но ционистите начело с Ленин имат други планове, потапят всичко в кръв така, както само те могат и почва процеса татаризация, същият както след 1944 почна македонизация. Вярно, има ги родоостъпници, които се татареят, но болшинството там се определят макар и неофициално като българи. Затова те са много по-напред в това отношение от ония на югозапад от нас. Но съм склонен да съм снисходителен, като знам на какво са способни евреио-ционисто-комунистите, при тях всичко е кардинално.Сърбите носят най-голяма вина, защото под тяхно управление това е станало. Който иска да забравя и да се глобализира, аз не мога.
Банкерче,съгласен съм с теб.Обаче, доколкото глобализацията е нужна на финансовата олигархия и на ционизма който я осъществява,ще ни бъде много трудно да оцелеем.
Държавата на духа им пречи.
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 08:07:16 am от daskala »

Неактивен Miller

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
Re: Етническа война
« Отговор #62 -: Октомври 23, 2008, 22:28:57 pm »
Елтимире, ти си будна личност, много истини говориш и в прав текст, аз те уважавам. Ама като споменаваш и то с горест за Косовските "отношения", някак си на преден план ми изникват разни спомени. Първо книгата "Войната се завръща" на Анри Пози, сещам се за Милан, Караджорджевич, Жика Лазич, Велимир Прелич, Тито, Темпо, Лазо Колишевски и всички останали знайни и незнайни "братя" по кръв, вяра и т.н. Сещам се за измачканите и  неугледни българи от Западните покрайнини, които идваха в ДЗИ Банк да си плащат таксите за българско гражданство, как не смееха да погледнат в очите или, ако го правеха, в тях се четеше страх и унижение. Сещам се за онези 1 500 000 на югозапад, които ме наричат по форумите "татарин"(защо ли). Сещам се за сепаратистката  организация (Х)Омо Илинден(кои я спонсорират). И като претегля всичкото зло, сторено от сърбите някък си албанците не ми се виждат черни, а ще почерпя с шампанско всеки приятел в денят, когато Сърбия остане само Белград. Та не искай от българите да подкрепят най-големият си следосвобожденски враг. По-добре надигни глас тези шовинисти да връщат Покрайнините барабар с хиляди извинения за злото, което са сторили на милиони българи.
Напълно съм съгласен с казаното от вас! От сърбите добро не сме видели. Те са болни националисти - шувинисти, които винаги са гледали да взимат от нас и да съсипват милиони невинни съдби (визирам репресиите в Македония и по време на разпада на Югославия). Затова заслужават много повече от това, което получиха. Отделно като народ са едни алколизирани турбо-фолк маняци, които много трудно се интегрират в европейския пазар на труда.
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 22:29:52 pm от Miller »

Неактивен bankerche

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 40
Re: Етническа война
« Отговор #63 -: Октомври 24, 2008, 10:11:46 am »
Даскале, световното статукво май е разпределено за векове напред, евреите ционисти са хванали света и няма да го пуснат.Ние сме пряко засегнати.Защо ни взеха в тъпия Европейски съюз като не отговаряме на стандартите му в нито едно отношение? Земята искат, тук е райско кътче,българите не им трябват.Евреи изкупуват масово българска земя, до 2030 е планирано да сме малцинство тук.Има и Ротшилдски закани да няма вече българи до тази дата, каквото решат това прават евреите, таза съжаление и това може да се окаже истина.А на сърбите каквото и да им се случи им е малко.
« Последна редакция: Октомври 30, 2008, 15:50:51 pm от bankerche »

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Етническа война
« Отговор #64 -: Октомври 14, 2011, 13:01:32 pm »
Цитат
Циганите идват от Индия.
......
Всъщност историята е пределно ясна. Още преди много векове в Индия въвели Законите на Ману, насочени преди всичко срещу предците на днешните цигани. Сигурно е имало защо. Заради гоненията в собствената им родина циганите поели на север и достигнали днешна Европа.

Стана ми интересно, а кои са били истинските  предци на самите цигани, преди да се появи "Законодателят Ману" и ги подгони към Европа... ;)

Поразрових се малко из нета и ето какво открих за Ману:

Ману имат според митологията обиталище между боговете и хората, в етерно неделимо пространство (акаша) и насочват в правилна посока човешкото мислене. Те установяват правилата на ритуала и нормите на живот, от съблюдаването на които зависи характера на следващите прераждания, в „Законите на Ману“ са регламентирани правилното (дхармично) и неправилното (не-дхармично)религиозно поведение и начин на живот.

МАНУ

Първият живял на земята човек и първи земен законодател.

 Името му означава „човешки“, произлиза от корен „ман“ (мисля), етимологично сродно с „манас“ (ум). Според митологичните представи във всяка махаюга живеят последователно четиринадесет Ману. В сегашната са живели шест Ману, понастоящем законодател е седмият и предстои да се живеят още седем. Първият Ману е наречен Ману Сваямбхува (Самосъществуващ на Земята), а настоящият е Ману Вайвашвата (Роден от Слънцето) и с него се свързват дадените за настоящия период „Закони на Ману“ („Манавадхарма-шастра“, или „Манусмрити“, ІІ в. пр. Хр. - І в.).

http://religiology.org/religions/hinduism/classical_hinduism/manu/

Не са ли всичките тези етерни същества (ману - законодатели, намиращи се между боговете и хората)  - индийските божества и религии, които чрез тяхното си законодателство се опитват да задържат човечеството в  циклите на кармата и преражданията  –  създателите на НСР?!

Сега се питам защо ли християнството отрича прераждането, а източните религии (индуизъм, хиндуизъм....будизъм), продължават да са му в отбой?

Дали тези Ману-законодатели на източните религии не се явяват като пречка на човека да се свърже с бога и с Висшия си Аз?

Цитат
Ману имат според митологията обиталище между боговете и хората, в етерно неделимо пространство (акаша) 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27