В ПОНЕДЕЛНИК ИЗПРАЩАМ ВАШИТЕ ОТГОВОРИ. ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СЕ СЪБРАХА ПОВЕЧЕ ОТЗОВАЛИ, НО ЯВНО ТОВА Е ВАШИЯТ ОТГОВОР ЗА СЪБИТИЯТА. ИЛИ ПЪК ПРОСТО ДРУГИТЕ СА СЕ ПОЧУВСТВАЛИ МАНИПУЛИРАНИ...

ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ НЕЩО, НО СЕ ПОЧУВСТВАХ ДЛЪЖЕН ДА ГО НАПРАВЯ.
Мисля, че сега е и мой ред да си кажа това, което бушува в сърцето ми.
Израел е една хубава страна. Бил съм там, харесало ми е. Евреите и те са като всички нас тук, едни са обикновени хорица, други са модерни хора на 21ви век. Сред тях има и добри и лоши хора, както навсякъде по света. Жалко обаче, че лошите евреи - в лицето на някои от политиците на Израел, както и група задколисни лица имат силата да превърнат една друга страна, Ливан, в развалини и да посеят смърт, страх, разбити психики и сърца.
Под изтърканото извинение ТЕРОРИЗЪМ самозабравилите се управници на Израелската държава дадоха зелена светлина за разрешаването на този конфликт по един варварски начин. Нещо, което преди месеци други самозабравили се политици правеха на територията на Ирак. Убиват се деца - това е варварщина. Не само, че израелската армия избива деца, но и създава истински терористи от техните оцелели другарчета. Това е ГРЕШКА. Грешка в недоразвитото мислене на тези управници. Искате мир в региона, а сами подклаждате огъня за години напред. ЗАЩО? Защото горепосочените управници имат дялове в компании за военни разработки и по този начин пълнят джобовете си по един незабележим за масата начин? Или защото са подвластни на ционистически интереси? Не ме интересува какъв е отговорът. Интересуват ме последствията. А когато виждам, че последствията водят до обезчленяването на деца от бомби ми идва не да плача а да викам. МРЪСНИ АДСКИ ГНИДИ - ТОВА ЗА МЕН СА ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО РАЗБУНИХА ДУХОВЕТЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ и които посяха страх и оставиха след себе си кръв и пепел.
И когато чуете вече някой да казва: "Ах мръсен евреин.", не се чудете ЗАЩО, защото израелските политици сами подклаждат омразата на целия свят в момента към евреите като цяло. Тези хора петнят името на Израел и израелските граждани. Те трябва да бъдат сочени с пръст и да бъдат съдени за кръвожадните убийства, които са направили.