Автор Тема: Американските НЛО. Секретната космическа програма на  (Прочетена 5408 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
САЩ имат секретна космическа програма за овладяване на космоса.
Те вече имат авангардни космически технологии, тъй като са следили физика, който открива тези технически възможности за изкривяване на пространство-временния континиум.
Така че щом той публикува своите разработки в интернет, те ги виждат и използват за нуждите на своята секретна космическа програма. Тъй като програмата е секретна, неудобните технологии не пречат на енергийните монополи.
Освен това САЩ смятат да запазят тази техника само за себе си и да не я споделят с други страни. Така те си осигуряват липса на конкуренция в космоса от страна на земни държави от настоящето и решаващо техническо предимство на Земята в случай на нужда, когато могат да прибегнат до секретната си техника.
Програмата се развива под покровителството на американската армия и включва изграждането на секретен звезден космически  флот.
Отказът от совалките и занемаряването на официалната космическа програма и полети са плод на това. Сега щатите строят тайно космически кораби от ново поколение, с които може да се прелита  по-бързо от светлината и да се лети до други звезди.
В същото време САЩ разпространяват дезинформация за да отклонят и заблудят другите страни и потенциални конкуренти в космоса в една бъдеща  космическа надпревара към звездите.

Американски НЛО  са едни от космонавтите дошли от бъдещето в древността чрез Черните дупки и създали космически цивилизации. Тъй като те са от много страни и между силите им има някакво равновесие, паритет, има споразумение, договореност за ненамеса на Земята и запазване нейната неутралност като спорна територия, защото някои от космонавтите се опитват да завладеят Земята.
НЛО космонавтите на САЩ дошли от бъдещето се опитали да заобиколят тази договореност като оставили в района на Бермудите, Ню Мексико и Долината на мълчанието действащи хрономашини(като част от разбили се космически кораби или друго) за да прехвърлят в миналото хора от бъдещето. Те се надявали че САЩ от нашето време на земята ще открие тези портали във времето и ще ги използва за да завладее Земята в древните времена, като изпрати хора и ВМС през Бермудския портал. Но този план се провалил по едни или други причини.(намеса на други земни и космически сили от бъдещето, износване на машините и свършване на мунициите и горивата на изпадналите от протала в миналото и други причини) Освен това СССР открили Бермудския портал и също започнали да го използват. Така САЩ се видели принудени да затворят портала.
Така програмата за Изпадналите във времето(падналите ангели) била прекратена и се оказала неуспешна.
Сега САЩ насочват усилията си за завладяване на планетата в настоящето и бъдещето.
« Последна редакция: Август 06, 2011, 08:41:38 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Castiel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 52
Много интересно.Разказът ти ми прилича на епизод от Star Trek.От къде тази информация ?

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Много прилича на ченълинг, но определено не от най-качествените.  ;)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен tarantana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 27
Интересно четиво ама как щатите ще завладяват други планети като си спряха совалките   :lol:  може би с чинии ще хвърчат и никой няма да знае че са облагородили някоя и друга планетка.  ;D

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
В голяма грешка си, tarantana.
Примерно, според тази новина Американцы строят уникальный плазмодвигатель для полетов к Плутону
NASA, благодарение на обявеният преди време конкурс за разработка на нов тип двигател, вече имат такъв - плазмодвигател.
Той се основава на изобретението на професора от Вашингтонският университет Джон Слау.

Принципа на действие на Електронно Плазменият Двигател - ЕПЛ е следният:
с помощта на въртящо се магнитно поле в конуса на камерата се създава напрежение в потока на плазмата, което води до образуване на плазмоид, изолиран от стените на камерата с електромагнитно поле. Изменението на насочеността на електромагнитното поле води до това, че плазмоида напуска конуса с огромна скорост, от което съответно се появява реактивна тяга.
Според специалистите на НАСА, новият тип двигател се явява импулсно устройство с потребление 1 kW и даващо разряд 1 Дж с честота 1 Hz


(Принципна схема на работа на двигателя, основан на Силата на Лоренцо)
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27