Z-931 Искаш да ме провокираш или просто чешеш пръсти
.Има ли смисъл да се повтарям?
"Програма" обясних защо наричам сънят, не търси под вола теле
- просто метафора )
"Програма"-> сънят контролира разума - неосъзнато сънуване/полуосъзнато сънуване, нямаш контрол, ти си само участник.
"Хакване на програмата"(просто е много трудно да се изкажа с думи и повтарям това са метафори) -> разума контролира сънят.Осъзнато сънуване.Ти си "ГОСПОДар" на съня си.
Не съм запознат с управниците, явно не са ми интересни и просто не присъстват в моето ПОДсъзнание.
m2f - всъщност въпросното "реене над тялото" е един вид сънуване, но усещането е като отделяне от тялото и АЗ-ът ти проектира това усещане като отделено спящо тяло.Има и още нещо, обаче нека някой друг практикуващ да каже дали е така при него: Да, аз се "отделям" от тялото си и се озовавам в моята стая , но винаги има малки несъответствия с физическата ми стая - картината на стената ми свети все едно е рисувана с фосфорна боя, часовника не работи, на бюрото има предмети , които не трябва да са там и други много малки такива почти незабележими разлики.
Да не говорим, че зрението не се появява веднага и като "прогледнеш" може да си където си искаш, където си си помислил - за един миг да се озовеш на някой плаж, който даже не е на нашата планета, всичко е въпрос, на да го наречем фантазията ти.Ще ме попиташ защо тогава отначало съм проектирал стаята си, а не направо плажа.Защото ме беше шубе да се "отделя" от тялото си на повече от 1-2 метра.
Въпросното отделяне , много е трудно за обяснение е по-скоро усещане и предизвиква огромна паника, може да е пропадане, може да е изстрелване, просто трябва да се преживее, поне аз се борих доста време с моя страх.Не правя граница между двата свята, просто възприемам самото отделяне като сън и не се поддавам на разтърсващи емоции, защото следва въпросното "изхвърляне" от съня и "пътешествието" ти преминава или в обикновено спане/сънуване или събуждане.