Тина, искаш да кажеш, че в Бг не мога да си купя такава машинка за вода? Стига бе, тъкмо се зарадвах, че съм намерил начин да си лекувам зъбите... 
Търсих няколко пъти през тези години, но не намерих. Даже разглеждах доста сайтове на български бизнеси да видя с какво се занимават, ама.....
Този апарат който Алиен показва съм го виждала, но проблема е, че няма никаква техническа информация - най-важното би било каква е концентрацията, какъв е метода - искра, ултравиолетов или плазмен и дали има маркуч например да се озонира вода. На мен ужасно много ми прилича на тези слабите, които са за прочистване на въздуха, ама как да бъда сигурна.
Но може би има и инженери във форума, ще подемат идеята на Инана и ще направят такива озонатори! В крайна сметка аз го виждам като въпрос за оцеляване.
Дъвиан, много ти е хубава и романтична идеята, но когато организма ти е натровен с вода която се рециклира от канализациите и са и сложили И хлорин И ФЛУОРИД, молитва не помага. Отделно, че като пуснеш чешмата смърди на болести, бактерии, вируси и химикали. Ето затова е критичен озона.