Тензор ринг на балон с конец, закотвен над тополите би имал интересен ефект над пролетно есенните мъгли.
Другата пионерска идея е още по-изпращяла - алуминиев ринг полетял на крилата на китайски фенер високо в нощното небе ..
С какви пръстени опръстеняват птиците ? Май не са от тия.
Оргонит с пера от славей или чучулига, чуйте го само, пазя тишина защото нямам думи. Микро-тръбна биоструктура, а всъщност фанфар.
Един малко назадничав въпрос - как успявате да управлявате мислите, желанията, намеренията си ? Настроенията си ?
Когато този много сложен баланс се постига след дълги тренировки и се преминава изпит, имам впредвид авторката Елизабет Хайх и съдбата на главната й героинята в книгата "Посвещение". Идете в зоопарка, припомнете си лъва и помислете още малко.
Тия мисли ме налегнаха, като изчетах и другата още по-люта тема, поставена на вниманието ни от 'локомотива на революцията', любезния господин "Фар'-а.
Мисля, че моите черчевета хлопат не по-малко от неговите и на всички останали, но в някакъв личен ритъм който не се схожда по тия въпроси.
Надявам се аудиторията да е интелигентна и с чуство за хумор. На автора на темата му го признавам

, истински Уинър. Гепи 5 ! Когато преди много години срещнах тия 'неща' в книгите на Друнвало ми се струваха далечни и непостижими , ти ги сложи на масата пред мен. И от мен благодарности !
На добър час на всички ... аз също поемам нататък.
Пролет иде , бяла , над тополите