Автор Тема: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори  (Прочетена 935301 пъти)

0 Потребители и 11 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
Re: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори
« Отговор #1545 -: Октомври 13, 2012, 19:56:19 pm »
Изчетох 50 страници от темата и не открих наи важното как се засича оргона, че го има вредниа дор и полезниа оргон.

Освен метод с  с камерата на хладилник но това не доказва  какъв оргон е облъчена водата .

До sidewindera и едно негово изказване че свървшили с темата  за доказването на съществуването на такава енергиа назована от некои си оргон и , че  сте на на следващата фаза правене на оргонити.

това доказателство че съществува такава енергиа оргон се доказва само чрез екстрасензорните усещаниа на некои от хората които прават  оргонити. Мога д твърда че изобщо не  сте преминали на фоза правене и използване на оргонити.

мисла че иска д се намери уред с които се засича този оргон д оставим онзи случаи на това че с неква си скъпо струваща камера се  гледа оргона инфра червена  не помна точно каква беше ако бъркам некои д ме поправи .

Не съм скептик около това нещо  но поне искам д направа некои опити с оргонит но немам в момента sidewindera  не ми отговара на предложението за направа на оргонит и д поговорим за оргона

иска по задълбочено изследване на тази енергиа каква е и какво точно прави и мен ме заинтригува това че прави неква деформациа когато замръзва водата когато има оргон над неа . Това само показва за некакав влиание върху водата а какво  е точно не се знае .

ако разчитате на махалото д ви покаже  и то не е напълно сигурен метод то е некав бегъл ориентир че има нещо ама реално ил не реално не се  знае със сигурност.

некои пробвал ли е с багети д открива този оргон.

ако некои има по научни доказателства за същноста и природата на оргона освен махала багети собствени усещаниа и подобни д посне некво инфо.

и неща от сорта като неверваш не си прави оргонит и прочие не върват при мен нападки от типа към танграта които прочетох в педесетте страници не са оборващи а напротив показват слабоста и малкото познаване на оргона и неговите своиства и ви прават д изглеждате  като  слеповерващи в неква вера  некои казал че еди кво си е така и требва д му верваме иска доказателства а не  като не верваш не се занимаваш с оргонит и готово.

обори неверващиа и му покажи фоктите които са беспорни.

Неактивен procopy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #1546 -: Октомври 13, 2012, 19:58:58 pm »
Батенце, честно ли си толкова неграмотен?  ???

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1547 -: Октомври 13, 2012, 20:25:15 pm »
тука д не съм на конкурс по правопис

като неможеш д отговориш на въпросите ми не прави оф топик

Неактивен crosswind

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1548 -: Октомври 13, 2012, 20:32:11 pm »
До хайьъ

Не подминавай пробите, направени с растения (и други организми). Те са много добър метод за установяване на ефект от някакво въздействие на физическо ниво.
Аз лично съм се уверил в това (не с оргонити).

П.п.: Липсва ти елементарна грамотност, а влизаш в доста по-сложна материя...
И не се ограничавай само с тази тема (ако искаш да разбереш фундамента) - има понятия, за които има много материал за който търси.

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1549 -: Октомври 13, 2012, 20:44:12 pm »
колкото д опитите с растениа има верно но иска повече примери не с две цвета  и д кажем готово  глеи ко прави оргонита .пък може и случаиност съвпадение

некои нема л д говори по същество 

за елементарна грамотност не мислиш л че може с неква цел д пиша така
и глеи какво какво пиша а не ддъле е правилно написано то в интернета по принцип он некога си е правило д се пише с латински букви на дадениа език но некои го измислиха д не си забравим кирилицата некои  ******* му викат шлъокавица
обаче неправат нещо например ако иманекои човек на които не му чете кирица правилно  и му излазат  иероглифи ко праим исталва си шрифтове за кирилица

и не ми броите правописните грешки ами това какво  пиша по темата то е важно

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1550 -: Октомври 13, 2012, 20:54:20 pm »
колкото до сложната материа преди д кажеш че е сложнами докажи  че съществува с научни доводи този оргон пък тогава ще почнем д говорим колко е сложно

Д не излезе само  измишлъотина този оргон пък ти ми говориш колко сложна е тази материа

не твърда че е измишльотина само като възможност го споменавам

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1551 -: Октомври 13, 2012, 20:56:01 pm »
Мислех да не отговарям на подобни провокации, ама то това е бисер неземен.

хайьъ, как според теб да измерим нещо, което няма маса и се държи противно на закона за ентропията с примитивни уреди, та макар да струват и милиони долари на този етап?

Прояви нужното уважение към тази сложна материя и не се дръж като високопланински джентълмен.

Неактивен procopy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #1552 -: Октомври 13, 2012, 20:58:34 pm »
Ето тука иди питай.

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1553 -: Октомври 13, 2012, 21:05:55 pm »
питам хора дето прават и верват в оргона  какво точно прави и начин на измерване 
значи създаваш нещо  дето го наричат оргон с минимални средства обаче не можеш д създадеш техника коиато д измерма и отчита оргона хаха
техниката струвала  хилади  даже милиони пък и тиа не можела  голем отговор но коментар

то това малко  като аве казвам ти че у нас имам  милион долара ама не ми се ходи д вкъщи д си взема пари даи на заем пък  когато се прибера ще ти ги дам верваш ми нале

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1554 -: Октомври 14, 2012, 03:19:17 am »
sidewinder ти даже не искаш д ми отговориш на съобщението към теб за направа на оргонит, д си права опити с него , и д посвам тук д какви изводи съм стигнал.
Имам усещането че ме игнорираш sidewinder.

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
    • Thank You Buddy
« Отговор #1555 -: Октомври 14, 2012, 07:55:05 am »
Абе пич я се осъзнай малко, да ти докажел ?!?! Някой да те е дърпал тука на сила? Да те е карал да четеш и да вярваш ? Всеки си избира кво да чете,вярва и т.н. А ако не си забелязал в темата пишат хора, които нямат нужда да им се доказва квото и да е ;) Като искаш да ти се доказва се хвани си направи оргонит и си доказвай сам на себе си....

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1556 -: Октомври 14, 2012, 15:32:28 pm »
ОФ ТОПИК

за милдо слепата вера е за  тъпаците

за оргонита чакам отговор от sidewinder защото ако сам си го направа незнам колко точно  ще го направа  и опити те с него може д не са точни

работа с кристали9 и това че слагате кристал в оргонита също е нещо което ме заинтересува

за кристалите също нема доказано как работа и въздеистват на организма но си работат . Но си деистват и съм го опитал  и усетил .

тука маи не четете какво пища и си пишете оф топици

Неактивен GARVAN

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #1557 -: Октомври 14, 2012, 16:00:02 pm »
Ми то, с този стил на задаване на въпроси, маниер на изразяване и начин на писане, остава някой да те вземе на сериозно и да ти отговори! Даже се чудя, как въобще те отразиха?!
Вземаш материали, правиш си оргонити и започваш да експериментираш, това е!
Ако не те устройва, си е твой проблем!
Хайде със здраве и всичко най-добро!

Неактивен хайьъ

• Четящ
  • *
« Отговор #1558 -: Октомври 14, 2012, 16:50:30 pm »
Е Това е учтивост в кавички :-) идваш питаш некои неща за тези оргонити и какво ти се отгавара

Ми то, с този стил на задаване на въпроси, маниер на изразяване и начин на писане, остава някой да те вземе на сериозно и да ти отговори! Даже се чудя, как въобще те отразиха?!
Вземаш материали, правиш си оргонити и започваш да експериментираш, това е!
Ако не те устройва, си е твой проблем!
Хайде със здраве и всичко най-добро!

Абе пич я се осъзнай малко, да ти докажел ?!?! Някой да те е дърпал тука на сила? Да те е карал да четеш и да вярваш ? Всеки си избира кво да чете,вярва и т.н. А ако не си забелязал в темата пишат хора, които нямат нужда да им се доказва квото и да е  Като искаш да ти се доказва се хвани си направи оргонит и си доказвай сам на себе си....

Струва ми се , май сте обърнали оргонитите д произвеждът дедл оргонова енергеа или сте си такива  по прирдъ и оргона не воже д випомогне поне полезниа оргон

и за незнам кои път повтарам които неще д помогне с неква информациа д непълни форума с оф топик

намерих неква информациа за този  раих че имал модиициран гаигеров броиач  които измервал тази енргиа е такова нещо требе д се измисли по точно преоткрие и едвал ще струва милони щом по онова време 40 години на минал век е изобретено .

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
    • Thank You Buddy
« Отговор #1559 -: Октомври 14, 2012, 19:20:31 pm »
Молим някой модератор да разчисти. без засегнати...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27