Бръмбарите, земните червеи и жабите знаят,че преминават от една реалност в друга.Те преминават в други светове и в същото време са тук ,в този свят.
Това, да си призная, ми е малко странно. Не съм убеден, че е точно така. Чувал съм за много случаи, когато някой дух на починал влиза в някое животно, например лаещо куче или мъркаща котка и действа с негова помощ - например за да захапе някой човек, или нещо друго. Но за първи път чувам, че насекомите свободно преминават в другите измерения. А според мен те са доста материални и се чудя как могат с тяхната материална форма свободно да си щъкат из "световете". Но бих приел и такава теза, ако някой може да я потвърди.
Ето, ще ти го обясня - хората само си мислят че са дъ бест в тази материална реалност, всъщност обаче изобщо не е така... Знае се дори от учените че животните притежават развит интелект и са в пъти по-телепатични от хората. В много по-голяма степен те са концентрирани и
със сигурност могат да излизат от тялото си, стига да го поискат. Котките са майстори в това, китовете - също...
Та за същността на животинския свят може да се мисли много и да се градят какви ли не зоологични теории, но живота продължава да тече по законите на честотите и вибрациите.
Относно комарите съм заел позиция - всяко присъствие има своята причина, и ако комар е решил да ме посети - ще го приема като скъп гост...