Автор Тема: Юли - 2006: Дейвид Айк - Тайните на Матрицата - Трета част  (Прочетена 44550 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Titania

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 42
Още една матрица-2
« Отговор #45 -: Юли 18, 2006, 00:32:22 am »
"- Ще ти дам рецепта срещу сътресенията, които са неразделна част от живота на всеки поклонник на живото знание. Наричат се трите стълба на ученика. "
Бяха три принципа, които понеговите думи имали силата да превърнат всяко действие, дума и мисъл на ученика в стимул за прогрес по Пътя. Освен това прилагането им внасяло така необходимата свежест и целеустременост в нашето делнично битие.
 " Ученикът търси причините за своите неблагополучия в себе си, но не се измъчва за миналото и не крои планова за бъдещето.
   Ученикът посвещава заслугите и радостите на своя майстор, на небесните майстори и Вечността.
   Ученикът помни, че неговата единствена цел е Вечността и винаги действа в името на тази цел."

-----------------------------------
Личността гледа на проявленията на истината като на смъртен враг. И с основание, Истината действително е смъртоносна за нея. Личността брани себе си. Тя играе с разума, емоциите и склонностите, навързва ги, както пожелае, само и само да не бъде уязвена.А как става в конкретното измерение?Ами например като се обяснява необяснимото. Което излиза извън рамките на рутината, се вкарва обратно там, категоризирано като безсмислица, измама, халюцинация, хипноза и прочие. Ако тези не сработят, идва ред на тежкото въоръжение от арсенала. Там са категории като магия, чудо, необкновени сили, избранничество и подобни. Всичко се повтаря при удобен  случай. С времето процесът набира скорост и става труднообратим.

Един майстор знае, че нещата се появяват от играта на Великата Единосъщност на Вечността. В този смисъл за него не съществува изключително и тривиално, реално и нереално.

-          Как е възможно такова отношение към света?

-          Много просто. Майсторът е изгонил от себе си своя аз-демон. Той е изживял своята окончателна среща с истината и тази среща се е освободил от своята индивидуалност, а волята си е поднесъл в дар на Вечността. Как да вижда нещата като различни, когато от самия него не е останало нищо. Човек на това ниво живее като чиста воля и природа. Изобщо личността е по-късна модификация в битието на човека и нещо неестествено за него.

---------------------------
Човекът не е коренен жител на земята. ние сме пришълци от флуидните светове, от хиперсферата на Волята. Били сме изгонени от нея и сме дошли тук. Изгонила ни е самата Природа. Хората са направили нещо, което е променило флуидната им материя до такава степен, че онзи свят ги е избълвал на физическата земя. попадането тук означавало за нас автоматично обзавеждане с груби тема и дегенериране на индивидуалната ни воля в его. Техният избор е бил колективен и всички понесли последствията на изгнаничеството. По начало флуидните същества са много здраво свързани  помежду си. съвместното им съществуване е основано на закона за подобието. същества от един свят притежават приблизително еднакви волеви тенденции и флуидни качества. те живеят като индивиди в единен организъм и обикновено споделят съдбата си.


------------------край--------------

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Цитат
По пътя на Вечността ние тръгваме едва когато осъзнаем, че някой друг, или нещо държи поводите на живота ни. След време разбираме че онзи "някой" или "нещо" е нашето истинско Аз, възкресено от практиките на майсторите.
Интересно, че от половин година имам същото усещане(до осъзнатост ми е още далече), само дето не знаех, че съм тръгнал "По пътя на Вечността".
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Радвам се, че темата пое по такава стойностна посока :)

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
И аз се радвам.
За да дам и нещо от себе си, ще се върна в началото за да прочета всичко из основи.
Темата не е лека и иска задълбочено вникване в невербалните области. А превода от тях за мене още не е лесен.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

viryska

 • Гост
Сега,ако се изкажа по основната тема,ще бъде ли офтопик?.......(бъзикам се)

Horus-Поздравления за специалното издание :)
Ще има ли още от Дейвид Айк?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Да ;) Още утре ;D

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
musica universalis

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
(под)Матрицата и "Архитектът" – преговор
« Отговор #52 -: Август 13, 2006, 21:58:24 pm »
Думам ти дъще, сещай се снахо...  ;)

Из “Армагедон 2”, Артър Ленгли:

Трима астрофизици, работещи в отдалечени обсерватории и без връзка помежду си, забелязаха по едно и също време нова планета, Десетата. Още шумерите я познаваха и наричаха Нибиру, населена от ануннаките.
Йънг Чандра откри, че Десетата планета се държи както си иска и не спазва никакви физически закони. Тя управлява тела, приличащи на комети, изпраща ги с някаква задача до някъде и променя дистанционно траекторията им, така че те се завръщат при нея.
Йънг проследи една такава комета и я нарече ХЛН -2007. Тя приближи Земята, като спря кратко след Марс, сякаш съзерцаваше случващото се. Едновременно наблюдава лъчение, нахлуващо от открития Космос, което постепенно завземаше Земята. То бе видимо само за очите на електронната апаратура и единствено за сетивата на едно човешко същество. Жената живееше в България, малка страна на Балканите. Точно тя видя с духовното си зрение как бялото лъчение се спуска и обвива Земята. Тъй като беше лечителка, тя забеляза че белезникавото лъчение се натрупва в телата на определени места и точно там след кратко време се развиваше смъртоносна болест. Направи си труда да проследи съдбата на стотина свои пациенти и само според степента на натрупаното лъчение можеше да назове почти точния срок на тяхната смърт.
Жената бе едно от оцелелите 263 деца, както впрочем и Йънг Чандра.
По странните пътища на сбъдването Йънг попадна на изрезка от вестник, написан на кирилица. Разбираше доста от знаците, но не всичко и един вътрешен усет, който не му даваше мира го накара да намери преводач. Така научи за лъчението и неговите резултати, съобщени на вестника от жената, която работеше под името Мария. Всичко дотолкова се покри с откритието му, че го накара бързо да се свърже с нея.
Междувременно стаилата се до Марс комета предизвика силно земетресение в Турция и уби 15 000 в район със силно концентрирано лъчение. Направи завой и си тръгна.
Кометата се държеше като управляем кораб, който идва близо до Земята, облъчва я, предизвиква смърт, вулканични изригвания, разболява фатално много и много хора и после се завръща към Нибиру, Десетата планета, която стоеше точно зад Плутон.
Йънг и Мария се срещнаха и направиха еднозначен извод. Някой управляваше случващото се в Слънчевата система и кометите бяха неговите пратеници. Някой управляваше смъртта.
Йънг нарече онова, каквото и да беше то, криещото се зад Плутон нещо, Матрицата.
Мария го назова по-просто: Създателя или Бог.
....
Онова, което им съобщаваше тя, бяха първите документирани доказателства за управляемостта на света. Това бе тъжен извод и той не биваше да се разгласява, заради покрусата, която щеше да донесе. Градинарят или Създателят живееше зад Плутон и от време на време навестяваше градината си. Не бе ясно какви са плановете и очакванията му и дали Градинарят щеше да приеме да промени финала на своя сценарий. Йънг и Мария имаха лоши предчувствия: неговите посещения винаги донасяха смърт.
.....
Дзетите се държаха като градинари и смятаха земята за своя градина. Правеха каквото решат. Бяха идвали хиляди пъти и всеки път след това човекът се променяше.
Но въпреки усилията той не беше предсказуем и се държеше неритмично, въпреки очакванията да спазва имплантираната му програма. Самите дзети бяха странни същества, които се хранеха единствено с енергия. Човешките същества отделяха повече духовна енергия, когато бяха раздразнени, нещастни, засипвани с катаклизми, воюващи. Дзетите правеха всичко възможно да осигурят тези условия и в митологията на планетата ги наричаха демони, дяволи, сили на злото и тъмнината, летачи. В последна сметка те се стараеха създаденото от тях същество да изпитва глад, унижения, болести, да поддържа непрестанно агресивността си, за да се хвърля във войни. Постоянната потиснатост и усещането за безсмислие, което човешките същества трябваше да изпитват, генерираше големи количества енергия, годна за храна на дзетите.
Понякога те се сблъскваха със съпротивата на съществата от Сириус, също навестяващи планетата. Но Сириус имаше слаби възможности и ненадеждни кораби, в сравнение с техните. Освен това се наложи да се справят с един от спътниците си, който заплашваше да се срути, а внезапното избухване на близкото слънце ги обрече на бърза смърт. Проблемите на сирианската цивилизация стана поредното доказателство, че тъмнината вечно поглъща светлината, макар и за някакъв период от време.
.....
Дзетите се готвеха за поредния катаклизъм на планетата. Когато техният кораб-майка се приближеше достатъчно, щеше да предизвика гравитационни промени и смяна на полюсите, да активира вулканите. Щеше да настъпи тридневен мрак и нещо като ядрена зима. Те щяха да получат своята огромна порция ужас и страх и този запас щеше да им стигне за дълго, поне докато планетата не станеше отново годна за нов експеримент. Но подготовката на този процес изискваше време. Непредсказуемостта на новата раса можеше да им изиграе лош номер. Дзетите искаха да ги изтеглят от обръщение, да ги накарат да умрат по-рано от останалите... Или нещо такова, мислеше Мария, загледана в препускащия зад стъклото на автобуса унил пейзаж. Колко тъжно, всичко вече е свършило, краят е настъпил, а никой и не подозира. Освен мен, Йънг и такива като нас. Ние сме тяхната реколта и те предявяват правата си върху нас. Според градинаря реколтата е лоша и той е вбесен. Праща гръмотевици, земетресения, наводнения, адски жеги. Следваща реколта ще е бог знае кога, ще бъде хилава, но няма да бъде изпусната. Ще я отглеждат педантично и всяко различие ще се изличава веднага с огън и меч.
....
Които са се досещали за градинаря, стърчаха с една глава над околните. Те заслужаваха уважение. Винаги е мъчително да си различен, защото си лесна плячка и за другите, и за ветровете.

==========

http://www.novinar.org/main.php?act=news&act1=detsrch&mater=MjIxOzQw

Суперсензация съобщиха астрофизици от обсерваторията в Аризона, САЩ: наскоро открили Матрица, която контролира всичко в Слънчевата система. Тя представлява космическо образувание с форма на октопод, състои се от странна материя, а дължината й е 10 милиарда километра. Започва от околностите на Венера и прехвърля границите на звездната ни система. Данни за съществуването на Матрицата имало още преди трийсетина години, сега то е извън съмнение.
Мистериозният "октопод" се храни с енергия от Вселената и от време на време пуска пипала към определена планета от Слънчевото семейство. Поредният обект на вниманието му е Венера, обясняват учените от Аризона. Реакциите на събитията, случващи се на мястото, което наблюдава, са под формата на електромагнитни вълни.
Според откривателите Матрицата наскоро "надушила" наводнение в Индия и земетресение в Чили. Тя веднага излъчила "отговора си" - серия високочестотни електромагнитни импулси. Свидетел на тази бурна реакция станала американската сонда "Вояджър-2", която засякла "вълнението" на "октопода", пътувайки от Уран към Нептун. Ленард Пауърс, ръководител на аризонския екип, твърди, че Матрицата реагирала и на земните трусове в Турция - свила се за няколко секунди и после възстановила размерите си.
Изследователи смятат, че тя има пръст в изчезването на сондите "Фобос-1" и "Фобос-2" през 1989 г. по трасето към едноименния спътник на Марс. Руските учени бяха изпипали работата си ювелирно, в космическите апарати имаше супермодерни уреди, част от които - български, но сондите нямаха късмет - в даден момент някой (или нещо) ги "забърса". На Матрицата се приписва и тайнственото "побутване" на космическите апарати "Пайъниър-10" и "Пайъниър-11", движещи се в периферията на Слънчевата система, след което те се отклониха леко от траекториите си.
"Пипалата на октопода" ще се насочат към Земята в средата на тази година, предупреждават астрофизиците от обсерваторията в Аризона. Какво ще се случи с нас? Нека изчакаме два-три месеца...

==========

Матрицата съществува в Космоса

Учените изненадаха света с потресаващо откритие: "В Космоса съществува матрица на живота", пише сп."Комок", цитирано от БТА.
Соверн Чанг, сътрудник на Аризонската обсерватория, възкликва в интервю за сп. "Ивнинг нечъръл": "Видях го! Това е Бог!" Гигантското образувание, наречено Matrix BQI-33087, има основания да претендира за статута на световен създател. Това е огромен разреден облак с формата на разлято яйце, който се простира от Венера отвъд Плутон на почти 10 милиарда километра. Единственият въпрос, на който изследователите все още не могат да дадат отговор, е: от какво вещество е изграден този облак. Той е жив и реагира на всичко, което става в Слънчевата система и в цялата Вселена.
Матрицата се "храни" със слънчева енергия и от време на време пуска пипала, с които сякаш опипва една или друга планета. Затова учените я сравняват с амеба, която проверява целостта на своите деца.

==========

Из “Активната страна на безкрайността”, Карлос Кастанеда:

- Какво е това, дон Хуан? - понитах аз. - Навсякъде виждам пробягващи черни сенки.
- А, това е самата Вселена - каза той, - несъизмерима, нелинейна, извън пределите на синтаксиса. Магьосниците от древно Мексико били първите, които видели тези пробягващи сенки и започнали да ги следят навсякъде. Видели ги така, както ги виждаш ти, а после ги видели като енергия, която протича във Вселената. И открили нещо върховно.
Той замълча и ме погледна. Паузите му бяха съвършено уместни. Винаги спираше, когато повече не можех да сдържам въпросите си.
- И какво открили, дон Хуан? - попитах аз.
- Открили, че си имаме компания за цял живот - произнесе той отчетливо. - Имаме си един хищник, който идва от дълбините на Космоса и завзема управлението над живота ни. Човешките същества са негови пленници. Този хищник е наш господар и повелител. Той ни е направил покорни и безпомощни. Решим ли да се разбунтуваме, той потушава протеста ни. Решим ли да действаме независимо, той заповядва да престанем...
- Ти успя да стигнеш напълно самостоятелно до това, което магьосниците наричат въпрос на въпросите - каза дон Хуан. - През цялото време аз ти говорех със заобикалки, опитвах се да ти внуша, че нещо ни държи пленници. Ние наистина сме пленници! Това е енергетичен факт за магьосниците от древно Мексико.
- Но защо този хищник ни е завладял, както го описваш, дон Хуан? - попитах аз. - Трябва да има някакво логично обяснение.
- Има обяснение - отговори дон Хуан, - което е най-простото обяснение на света. Те ни владеят, защото ние сме храна за тях, и те ни изстискват безпощадно, защото чрез нас се поддържат. Също както ние развъждаме пилета в кокошарници, така и тези „кокошари", хищниците, ни развъждат в „човечарници". Така винаги имат храна на разположение.
......
- Магьосниците от древно Мексико - каза той - виждали хищника. Те го нарекли летач, защото се носи из въздуха. Хич не е приятна гледка. Той е огромна сянка от непроницаем мрак, черна сянка, която се мята във въздуха, а после се стоварва на земята. Магьосниците от древно Мексико доста си блъскали ума откъде може да се е взела тя на Земята. Те смятали, че до определен момент човекът трябва да е бил едно съвършено, цялостно същество, дълбоко проницателно, способно на чудеса на осъзнаване - неща, които днес са само митове и легенди. И после, изглежда, всичко изведнъж изчезнало, за да имаме днес един улегнал, благоразумен човек...
- Говоря ти, че това срещу нас не е обикновен хищник. Той е много хитър и организиран. Следва методична система, която ни прави негодни за нищо. Човекът, предназначен да бъде магическо същество, вече е лишен от всякаква магия. Сега той е просто парче месо. Мечтите му вече не са мечти на Човек, а мечти на парче месо: банални, изтъркани, слабоумни...

==========
« Последна редакция: Август 14, 2006, 10:17:55 am от Xpuctoc Muxaul »

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
(под)Матрицата и "Архитектът" – Преговор 2
« Отговор #53 -: Август 13, 2006, 22:01:00 pm »
Из “Далечни пътувания”, Робърт Монро:

Някой, Някъде (или едновременно - милиони или безброй много) имаха желания, нужди, стойности, харесваха, обичаха да пият, ядат или използваха вместо наркотик една субстанция с айдент Лууш. (Електричество, гориво, кислород, злато, вода, земя, стари монети, уран.) Това бе рядко срещана субстанция в мястото, наречено Някъде, а онези, които притежаваха Лууш, намираха, че е жизнено важна за каквото и да се използваше.
Изправен пред въпроса за Търсенето и Предлагането (универсален закон за Някъдето), Някой реши да започне производството му, така да се каже, вместо да започне да го търси в неговата “естествена” форма. Той реши да си направи Градина, където да отглежда Лууш.

Той (Някой) създаде буквално хиляди от оригиналните видове - малки, големи, - макар че нито едно не бе по-голямо от Мобилите на Третата реколта - и наивно даде на всяко някакъв повод за конфликт. Те приеха формата на тела, неуловима скорост, измамно и/или предпазно покритие и цветно излъчване, вълново движение, специализирани осезатели и детектори, уникални стърчащи втвърдявания за бодене, сграбчване и късане по време на конфликтните периоди, с резултатно увеличение на еманацията на Лууш.
...
За да приберат тази реколта, Събирателите предизвикваха бури от турбулентни течения и бъркотия, и двете в газова обвивка и в по-твърди химически съединения, които бяха основата на самата Градина. Тези катаклизми довеждаха до прекратяване на жизнения процес на милиардите от Четвъртата реколта, тъй като те биваха смазвани под търкалящата се основна структура или задушавани под търкалящата се основна структура или задушавани под вълните от развихрена водна среда на Градината.

==========

Из “Книгата на Урантия”:

Луцифер беше възхитителен първичен Син-Ланонандек от Небадон. Той е притежавал опит от служение в много системи, бил е висок съветник за своята група и се е отличавал с мъдрост, прозорливост и ефективност. Луцифер беше 37-ят член от своята категория и след упълномощаване от Мелхиседеците той беше посочен като една от стоте най-способни и възхитителни личности сред повече от седемстотинте хиляди от неговия вид. От такова великолепно начало, през злото и заблудата, той се предаде на греха и сега се счита за един от тримата Суверени на Системи в Небадон, които са отстъпили пред подтика на егоизма и са се предали на софистиката на лъжлива лична свобода - отхвърляне на вселенската преданост и пренебрегване на братските задължения, безразсъдност спрямо космическите взаимоотношения.
Във вселената Небадон, владението на Христос Михаил, има десет хиляди системи от населени светове. За цялата история на Синовете-Ланонандеци, във всички техни дейности навсякъде в тези хиляди системи и в столицата на вселената, само три Суверена на Системи някога са проявявали неуважение към управлението на Сина-Създател.
Луцифер не беше възходящо същество; той бе сътворен Син от локалната вселена и за него беше казано: «Ти бе съвършен във всички свои постъпки от деня, когато бе създаден, докато не се намери неправедност в теб». Много пъти той се е съветвал с Всевишните от Едемия. И Луцифер господства «на Божия свят хълм», административната планина на Йерусем, тъй като той бе главният управител на славна система от 607 обитавани свята.
Луцифер беше великолепно същество, възхитителна личност; той се нареждаше рамо до рамо с Всевишните Бащи на съзвездията непосредствено във вселенската власт. Въпреки прегрешението на Луцифер, подчинените му разумни същества се въздържаха да проявяват пред него неуважение и презрение допреди посвещението на Михаил на Урантия. Даже архангел Михаил, по време на възкръсването на Моисей, «не произнесе против него хулителна присъда, но просто рече: „Съдията да те смъмри“». Отсъждането по такива въпроси принадлежи на Старейшините на Дните, управителите на свръхвселената.
Луцифер сега представлява падналия и лишен от власт Суверен на Сатания. Себесъзерцаването е най-пагубно, дори за възвишените личности на небесния свят. За Луцифер бе казано: «Сърцето ти се надигна поради хубостта ти; ти разврати мъдростта си поради блясъка си». Вашият древен пророк е видял неговото печално положение, когато написа: «Как си паднал от небето, ти, о Луцифер, сине на зората! Как си изпаднал ти, който се осмели да обърка световете!»
Много малко се чуваше за Луцифер на Урантия поради факта, че той назначи своя първи заместник, Сатан, да го представлява на вашата планета. Сатан беше член на същата първична група Ланонандеци, но никога не е изпълнявал функциите на Суверен на Система; той напълно се присъедини към бунта на Луцифер. «Дяволът» не е никой друг, освен Калигастия - детронираният Планетен Княз на Урантия и Син от вторичната категория Ланонандеци. По времето, когато Михаил бе на Урантия в плът, Луцифер, Сатан и Калигастия се обединиха заедно, за да предизвикат провала на неговата посвещенска мисия. Но те претърпяха пълен неуспех.
Авадон беше ръководителя на персонала на Калигастия. Той последва своя господар във въстанието и оттогава насам действа в качеството на главен управител на бунтовниците на Урантия. Велзевул беше предводител на неверните междинни създания, които се съюзиха със силите на предателя Калигастия.
Драконът в крайна сметка стана символично изображение на всички тези зли лица. След триумфа на Михаил, «Гавриил слезе от Салвингтон и върза дракона (всичките размирни водачи) за една епоха». За серафичните бунтовници на Йерусем е записано: «И ангелите, които не опазиха своето достойнство, но напуснаха собственото си жилище, той ги държи под мрак в сигурни вериги за съда на великия ден».

==========

Из филма на Дейвид АйкПланът на влечугоподобните”, с шамана Кредо Мутуа:

Когато Читахури (влечугоподобните) дошли в Африка, те се представили за богове, които щели да дадат на нас, хората, големи дарове, при едно условие: ние трябвало да им се кланяме, да ги приемем като наши Създатели. Някои от тях казали на хората ни, че са ни по-големи братя и че тази Земя ги е родила преди поколения. Още казали, че се връщат в зелената утроба на майка си и че щели да ни превърнат в богове.
....
Още нещо: знаем, че Читахури се хранят с енергия, произвеждана, когато сто човешки умове, или само един ум, започнат да мислят на определени нива. Известно ни е, че Читахури искат от нас да мислим по определен начин. ...Те ни награждават с дълъг живот.
Нека ви попитам, сър, замисляли ли сте се някога, защо става така, че в големите университети на този свят се срещат професори, които мислят по определен начин и които имат естествено дълъг живот? Алберт Айнщайн, Реймънд Дарт, Робърт Брум...
Всички тези професори живеят много дълго време, и леля ми Майна - последната зануси в Южна Африка освен мен - е жизнена, колкото младо момиче, а наближава 99-тата си година. Мащехата ми, Роуз, е загубила почти всичките си деца, но е още жива. Извънредното дълголетие е наградата на Читахури, ако мислите с определена дължина на вълната.

==========

Библията, Синодално Издателство на Българската Православна Църква”

Изход: - едната от книгите на Петокнижието (Тората), които, в оригинал, съставят т. нар. "Библейски код"

[20:1]  Тогава Бог изрече (към Моисея) всички тия думи, като каза:

[20:3]  да нямаш други богове, освен Мене.
[20:4]  Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;
[20:5]  не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,
[20:6]  и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди.

==========

Из “Подправена реалност”, анонимен автор:

Йерархията на извънземната конспирация се разпростира изцяло в метафизичните и астралните области, където се намират демоничните мисъл-форми. Според логиката, Луцифер съществува. Ако съществува демонична йерархия, тогава трябва да има някой на самия връх на тази йерархия. Този, който стои на върха на сферата, е Луцифер. Библейски настроените ксенофоби, които твърдят, че извънземните са демони, са частично прави, макар че според грешни и наивни доводи причината е в това, че съществата от първи ред включват не само хора, но също и много извънземни раси, включително и драконовските раси. По такъв начин подобни раси също са предразположени към обладаване от демони. Така Луцифер и неговите подчинения в голямата си част притежават астрални форми, но именно заради обладаването от тях и тяхното манипулиране на физическите същества ние сме станали жертва на негативно настроени извънземни, като например някои фракции на сивите и драконите.
Ние, като същества от първи ред, сме духовни гиганти в сравнение със съществата от втори ред. Но както Ви учи джудото, начинът да победите по-едър опонент е да използвате неговото собствено тегло срещу него. Нашата егоцентрична слабост на пристрастеността към власт и оцеляване обхваща по-голямата част от инертната ни маса. Ние искаме да убиваме, не да бъдем убити, да жертваме други заради себе си. И така съществата от втори ред експлоатират тази една от многото слабости, за да укрепят стените на нашия виртуален затвор.
Въпреки дългите и косвените методи, които те трябва да следват, съществата от втори ред са свършили добра работа по опитомяването ни. Те са измамили някои хора и извънземни да предадат своите собствени раси в духовно робство.

Няма да Ви отнеме много време да разберете, че нещо не е наред. Да избягате от този затвор или да се предпазите от него е друг въпрос. Не можете да унищожите матрицата, нито пък трябва да го правите, тъй като матрицата поддържа реалността. Тя е инструмент, а източникът на неправилното боравене с нея са злоупотребяващите, но не самия инструмент. Следователно правилния подход е да се работи с нея и вътре в нея срещу прелъстителя. Ако възстановим нашите окултни умения, активираме отново нашата латентна ДНК, посрещнем факта, че ние сме суверенни същества от първи ред, може би ще разбием тези окови.
Програмата на матрицата е поела в ужасно погрешна посока. Време е да сменим канала.
« Последна редакция: Август 14, 2006, 08:15:48 am от Xpuctoc Muxaul »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Ето така се доказват твърдения! Браво!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
няма емотикон за ръкопляскане.Много добра работа.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Изивянавам се, че следното е на руски, но се оказва, че материалите по тази тема чезнат. Допреди няколко месеца в кеша на Google все още имаше нещичко по-подробно на български, сега го няма. Едва е останало нещо на руски, цитиран е първоизточникът на въпросната статия за MatrixBQI-33087, в някои форуми дори се спори, че нямало списание "Комок" - има, ама в момента е в ремонт http://www.komok.ru/. Вот посмотрите - сдесь должен был находится самой источник, а сейчас там никого нет http://www.komok.ru/statyi/97-01/vremya.html  ;D.

http://www.ufolog.nm.ru/matrix.htm

Впервые я натолкнулся на эту статью в апреле 2001 года на одном из сайтов посвящённым космическим новостям, адрес опускаю из этических соображений, так как сайт, в принципе, интересный. Такая новость не могла оставить меня равнодушным, единственно томил душу червячок, как же остальные это проглядели. Но начнём попорядку - прочтите- ка статью...

Ученые, под конец ушедшего тысячелетия разродившиеся расшифровкой ДНК, на самом старте нового века порадовали мир очередным сногсшибательным открытием.
 Не вдаваясь в терминологию и гипернаучные ссылки, итог их работы можно сформулировать примерно так: "Матрица жизни в космосе существует".

Сотрудник Аризонской обсерватории Соверн Чанг, поставивший, можно сказать, последнюю точку в этой уже не гипотезе, а абсолютной истине, в интервью журналу "Ирвинг нэйчерал" (Irwing Natural) в порыве восторга воскликнул: "Я видел это. И это есть Бог".По крайней мере, гигантское образование в солнечной системе, получившее кодовое название MatrixBQI-33087, имеет самые весомые основания претендовать на статус мирового демиурга.

А история открытия насчитывает на самом деле более 30 лет, когда молодые тогда еще сотрудники астрофизической лаборатории в Сиэтле Дэнил Роббинс, Рон Джереми и Соверн Чанг начали по крупицам собирать сведения о странной материи, рассеянной, как им тогда казалось, в пределах орбит Марса и Нептуна. Ученые до сих пор не могут дать ответ на многие тривиальные вопросы: куда, к примеру, пропадают целые "куски" солнечной энергии по пути к границе солнечной системы? С чем связано появление и исчезновение красных и белых пятен на теле Юпитера, отчего отдельные объекты солнечной системы то словно бы подают признаки жизни, как, например, спутник Юпитера Ио, планетоид Хирон или спутник Сатурна Титан и даже наш самый "марсианский" Марс, то вдруг вымирают, так что складывается ощущение, что кто-то играет на нервах исследователей космоса и буквально издевается над ними, оставаясь невидимым? Почему резко меняются траектории полетов многих крупных комет, когда они вдруг норовят столкнуться с тем или иным жителем солнечной системы, как это было пять лет назад с кометой Хейла - Боппа, неожиданно сделавшей вираж перед самым носом у Марса и американского исследовательского аппарата "Вояджер"?
Сведения о MatrixBQI-33087 собирались буквально по крупицам, и Рон Джереми сегодня заявляет, что сам поначалу совершенно не верил в "этот бред" и даже никому не рассказывал о том, что журналы наблюдений с каждым днем становились все более объемистыми. К тому же астрономы опасались, что их работа, попади она в руки ЦРУ или ФБР, тут же будет засекречена, а сами они будут отстранены по тем или иным причинам от дальнейших исследований.

Что же представляет из себя MatrixBQI-33087? Представьте себе огромное разреженное облако, имеющее форму вытянутого яйца и распростершееся от орбиты Венеры дальше орбиты Плутона почти на 10 миллиардов километров. Единственный вопрос, на который у исследователей пока нет ответа: из чего, из какого вещества состоит это облако. Но главное, что оно живет, реагирует на все происходящее в солнечной системе и в целом во Вселенной, и в частности на то, что происходит с нами, живущими на Земле.

 Последние события, на которые отреагировала "матрица", -- это разрушительное землетрясение в Индии, повлекшее за собой 200 тысяч жертв погибшими, приближение кометы Икея - Секи и взрыв сверхновой в шаровой галактике М3 в созвездии Гончих Псов.

Случайным свидетелем этой реакции стал все тот же "Вояджер", оказавшийся, видимо, в гуще событий на пути от Урана к Нептуну. Этот спутник давно уже не передает ничего, кроме редких радиосигналов, но 14 февраля 2001 года он вдруг заговорил и разродился целой симфонией. Последовавшие за тем наблюдения подтвердили наличие сильных возмущений в этой части космического пространства. Соверн Чанг называет их похожими на волнение раскаленного воздуха своеобразными миражами.

 Благодаря счастливому стечению обстоятельств было установлено в частности и то, что матрица питается солнечной энергией, что она подвижна и время от времени выпускает щупальца, которыми окутывает ту или иную планету. Это дало ученым повод сравнить матрицу с амебой, которая проверяет сохранность находящихся круг себя детишек.

Самое интересное, что, по предположению "безумцев из Сиэтла" (как их окрестила консервативная научная общественность), последние два-три года такое щупальце окутывало именно нашу с вами планету Земля. И теперь вспомните, сколько раз сообщали в сводках новостей, что буквально рядом с нами пролетали гигантские астероиды! Именно пролетали, неожиданно, хотя, по многочисленным расчетам, должны были с нами столкнуться. 

Имя Бога
Выступая в прямом эфире британского телевидения, Дэнил Роббинс скромничал и говорил о том, что работа по исследованию матрицы только начинается, поскольку к ней наконец-то подключились несколько солидных организаций, институтов и обсерваторий, включая Хьюстон, НАСА, французский центр "Монблан" и новозеландский "Юниверс инфинити стэйшн". Рассматривается вопрос и об участии ряда российских ученых в данном проекте. Уже получил приглашение астрофизик, профессор Эгидас Лауринчюс из Дубны, который тоже работал в этом направлении, называя свою гипотезу "Солнечной туманностью".

Более подробную информацию, снимки матрицы 10-15-летней давности и самые последние, интервью с виновниками и детали их дальнейших предположений вы можете найти на страничке в интернете.

Выходит, что имя Богу - MatrixBQI-33087?!

Дэнил Роббинс: "Матрица контролирует все, что происходит в космосе. Когда-то я увлекался астрологией и сейчас могу подтвердить гипотезу Кеплера о существовании гипотетической планеты Аполлон, только это не планета, а собственно основа жизни нашей солнечной системы, хотя, судя по некоторым разрозненным фактам, которые еще нуждаются в проверке, на удалении в 716 миллионов километров от апогея орбиты Плутона матрица образует некое уплотнение, которое условно можно назвать мозгом или, если хотите, планетой Аполлон. Красивый был все-таки бог... Возьмите Нострадамуса, центурия 4, катрен 78: All is meutriks (с английского - "Все есть meutriks"). Завидую ли я себе? Не знаю пока".

Соверн Чанг: "Нас нельзя заподозрить в плутовстве лишь потому, что мы действовали и шарили по просторам Вселенной совершенно бескорыстно. Мы не собирались переворачивать мир и просим извинения, если так вышло. Матрица иногда нас пугает, потому что она с человеческой точки зрения может быть жестока. Потому что именно она все порождает и она же все убивает".

Рон Джереми: "Когда случилось землетрясение в Северной Индии, мы глазами телескопа видели, как матрицу передернуло. Причем изменения начали происходить за два-три дня до катастрофы. Теперь я знаю: все в ее власти!"

--------------------------------------------------------------------------------

Потрясло ?  Меня тоже. Да и как же я, любитель астрономии в далёком детстве такого не заметил. Ведь даже сайт создал на досуге, посвящённый солнечной системе. А слона-то и не заметил. И бросился я искать все упоминавшиеся объекты и личности на сетевых просторах.

Особенно потряс результат поиска Рона Джереми - то ли он бросил астрофизику и начал сниматься в порнофильмах, то ли человеку повезло с тёзкой. Остальных упоминавшихся лиц, журналов и объектов в сети вообще не оказалось, зато оказался первоисточник - развлекательное издание "комок". В коем и оказалась вышепомещённая статья. ( №1-97). Развеялись, а жаль . Я уж хотел рубрику Следы богов обновить

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Ето и книга за MatrixBQI-33087. Вероятно и за други интересуващи ни теми.
Хроника на необяснимото: Тайната власт; кн.1

http://knigi.gbg.bg/?act=books&do=detailed&id=122178
Цитат
Хроника на необяснимото: Тайната власт; кн.1
Колектив
Поредица Хроника на необяснимото

Сътрудникът от Аризонската обсерватория Соверен Чанг, който направил това вече утвърдено откритие, възкликнал: "Видях Го! Това е Бог!". Гигантското образувание в Слънчевата система, получило кодовото название MatrixBQI-33087, има съвсем сериозни основания да претендира за статута на световен Демиург.
Представете си огромен облак с форма на изтеглено яйце, което живее, реагирайки на всичко, случващо се в Слънчевата система и на Земята. Последното събитие, на което матрицата е реагирала, е земетресението в Индия, причинило смъртта на 200 хиляди жертви. Матрицата се храни със слънчева енергия, тя е подвижна и дори пуска пипала, с които през последните 2-3 години обвива Земята. Преди две години покрай Земята прелетяха астероиди. Именно прелетяха, въпреки че по всички изчисления трябваше да се сблъскат с планетата ни.
Google даде две еднакви попадения на български при търсене на MatrixBQI-33087 и едно на руски.
Един форум, също на руски:
http://psychology.net.ru/talk/viewtopic.php?p=187365&sid=a28f78966c51d65a3dc0616eab742c93
И още една публикация:
http://press.try.md/view.php?id=19979&iddb=Inter
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Отг: Дейвид Айк - Тайните на Матрицата - Трета част - юни 2003
« Отговор #58 -: Септември 20, 2006, 11:14:35 am »
Ето и книга за MatrixBQI-33087. Вероятно и за други интересуващи ни теми.
Хроника на необяснимото: Тайната власт; кн.1
....

Въпросният цитат е отпечатан на задната корица на книгата, но вътре в нея няма нищо повече по този въпрос специално, поне аз нищо не откривам. Книгата е съставена от творчески колектив и представлява сбор от преведени материали от интернет сайтове предимно, които нямат пълна връзка помежду си.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 671
 • WATCHER
Отг: Дейвид Айк - Тайните на Матрицата - Трета част - юни 2003
« Отговор #59 -: Септември 20, 2006, 11:26:36 am »
А препоръчваш ли я или е 30% ценно инфо а друго е плява ?

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
224 Отговора
78374 Прегледи
Последна публикация Февруари 06, 2007, 08:03:30 am
от H.
11 Отговора
6681 Прегледи
Последна публикация Февруари 24, 2006, 10:49:47 am
от firma
37 Отговора
13196 Прегледи
Последна публикация Януари 24, 2009, 15:36:22 pm
от Peacekeeper
347 Отговора
124046 Прегледи
Последна публикация Юли 31, 2010, 23:20:11 pm
от marhs
90 Отговора
28529 Прегледи
Последна публикация Февруари 02, 2010, 19:48:13 pm
от merulious

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27