Автор Тема: Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин  (Прочетена 34071 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #30 -: Ноември 03, 2009, 18:47:25 pm »
Вече съжалявам, че писах тук.
Чест и почитания, останете си с увовлетворението, че "ми дадохте да разбера" :-)
Не знам защо си мислех, че ще започна стойностна дискусия, а не обичайните за Булгаристан обиди, сарказъм и всезнаене. Извинете, че наруших спокойствието ви.
Ще знам вече да си чета кротко, да си извличам ползите от различните източници, които ми носят някаква форма на познание, без да коментирам :-)
Искам да се извиня на автора на темата, тъй като аз бях причината да се включи във форума!  Можех предварително да предположа как ще бъде посрещната(и от кого), а не го направих, заради което си слагам един голям червен минус!
Прави ми впечатление колко бързо сте готови да дадете оценка на човек с няколко мнения и щях   :hi: , ако беше вярна. Ако по този начин посрещаме всеки един новобранец, то не е чудно защо пишат само десетина човека. Нищо лично към никого!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Milena

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #31 -: Ноември 03, 2009, 22:42:36 pm »
Съгласна съм с Миротворец, затова и аз не пиша,само чета и извличам...

п.с.Шадрин не е шарлатанин..има различни начини и пътища,всеки намира своя..

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #32 -: Ноември 04, 2009, 11:27:06 am »
Интересна дискусия се е получила. Според мен всичко е до лично привличане, така или иначе хората се интересуват или ходят на такива събития, които пасват на навиците и разбиранията им (единици са тези, които не смятат продуктите на ума си за абсолютни и вместо да ги подкрепят се опитват да ги разтворят).

H. няма нужда да ти казвам, че дори да предизвикваш някого да си покаже нагласите, това е видно само отвън, реакциите е почти невъзможно да се видят от самия човек. Казвам ти го от почти същия модераторски опит като твоя, само дето бях практикувах това години наред и успеваемостта е почти нулева :) :) :D

Ще цитирам Хари Баба "Ако искате да направите пари, кажете на хората, че ще ги спасите." В това изречение се събира цялата философия на духовния пазар :)  8) Хората обичат да ги спасяват, обичат да си намерят някого, на когото да прехвърлят цялата отговорност да мисли и да осъзнава вместо тях, да прави нещата вместо тях. И защото това е така, винаги ще се раждат хора, които ще им го предлагат.

Същото положение е при тези, които смятат себе си за "болни", те ще си намерят "лечители" (отново его игра). Или тези, които се изживяват като жертви, те пък държат с вина около себе си агресорите. Ако жертвите се осъзнаят и изчезнат като вид, ще трябва да изчезнат и агресорите, защото повече няма да има нужда от тях. Духът е скрит в противоположностите и в тях е най-труден за откриване.

В медитацията и многоизмерните преживявания не можеш да откриеш его-отношенията. Просто няма как да имаш и едното и другото, затова ако някой се опитва да представя фините измерения като проекция на земните, просто създава повече объркване. Каквото горе, такова и долу, а НЕ каквото долу, такова и горе. Духът не може да бъде унищожен и затова не се страхува от това. На него не му трябва определена форма, за да съществува, точно поради тази причина е смешно от гледна точка на земните страхове да търсиш духа и да трупаш психична енергия около себе си като защита от бъркотията в себе си. 2012 е използвана като още един капан, за да ни отклони от настоящия момент и истинските промени, които можем да стимулираме в себе си.

Ако трябва да се кажат няколко думи за индиго децата, то е че освен интуицията, трансформиращите им енергии и способността да виждат фините измерения, те имат изключително много дисбаланси. Огромна част от тях са предразположени към хиперактивност, синдром на нарушеното внимание, в по-късна възраст различни психози (ако не успеят да овладеят огромното количество ментална енергия, с която разполагат). В началото, като прочетох изказванията на Шадрин, реших, че използва ДНК активация с енергията на индиго децата, но после се сетих за една огромна разлика в ДНК спиралите на не-индиговите и индиговите, първите се раждат с 2 спирали и имат възможността да активират общо 12 във физическото тяло, а индиговите се раждат с 3 спирали, които не подлежат на по-нататъшно развитие, но в тях съдържат на физическо ниво много повече способности и възможности, отколкото другите ще имат в 12. Засега не виждам просто пресечната точка как може да стане това. Несериозно е да се говори, че ако интегрираш малко от същата енергия, която излъчват аурите им, ще станеш индиго. Просто ще имаш още наслагвания около себе си, от които по-късно ще трябва да се освобождаваш. Всеки трябва да следва собствения си еволюционен път, не чужд.

Неактивен Blue|_Star

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 639
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #33 -: Ноември 20, 2009, 00:08:40 am »
Например - имаш силен страх от смъртта, непрекъснато си в паника дали няма да ти се случи някое нещастие, звъниш през час на близките си, защото си обсебен от мисълта, че може да им се случи нещо.
В медитативно състояние стигаш до минал живот, в който стигаш до първопричината. Изживяваш изцяло случката, колкото и страшна да е тя. Например - виждаш как безмилостно избиват цялото ти семейство, и теб самия. Изживяваш го докрай, и после се дистанцираш от този спомен, слагаш му черта, осъзнаваш го, че е там, в миналото и се връщаш ТУК и СЕГА.

Така описвайки го на теория надали дава много информация, трябва да се преживее :-)
Интересен пост,но,ако се замислим реално няма минало и ТУК и СЕГА,просто,защото всичко Е СЕГА!!! 
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #34 -: Ноември 20, 2009, 01:26:15 am »
При достатъчно сила, мотивация, решителност бариерите от миналото могат да се преодолеят.
Тогава тук и сега моделира новото аз.

И без да се ровиш в миналото стават нещата.

Всъщност това е само субективно за мен. Реално всеки си има път и никой не може да дава общовалиден съвет никому.
Всеки сам си знае.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Ето едно доразвитие на темата изцяло с факти или по-скоро липсата на факти за това, което Шадрин казва, както и информация от кунхята от първата организаторка на семинари в Бг. http://shamballa-bg.net/forum/index.php?showtopic=1023

Неактивен radon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 171
Само ще вметна, четох, че обема на аурата показва дали някой слаб може да напълнее или дебел да отслабне.
А да се види аурата не е нужно човек да се съблича гол.
Ако Шадрин прави такова нещо, то толкова е и "силен" по виждането на аурата.

Личното ми мнение за всякакви школи, училища, църкви, семинари, движения и тем подобни не е положително, в смисъл, че всеки трябва преди всичко сам да търси внимателно кое е за него, кое - не, а да не се подвежда по всякакви "гурута". Преди всичко знанието е вътре в нас самите и има доста книги и материали, достатъчни да можем сами да си отговаряме на много неща, без да се ходи на насилствено и ненавременно отваряне на чакрите, а за Кундалини да не говоря, колко е опасно преждевременното й събуждане. По-добро от естествения процес няма. Когато сами достигаме нужната степен, Нашият Висш Аз ни отваря сетивата и ни дава възможност да се отворим към нужните ни енергии.

Всичко насилствено и не навреме, се заплаща скъпо и прескъпо. Воденето е от собствената ни интуиция, която е нашият вътрешен учител.

Всеки от нас си има свой си индивидуален Път, който е уникален сам по себе си.
Най-доброто мнение в темата! Поздрави!

Неактивен cyber

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 116
Така, напоследък много хора се подиграват с духовното  усъвършенстване в България и един от тях е Алексей Шадрин, още по известен и като измамника на Индиго в България
Ето какво пише за него в един блог - http://xfilebg.blog.bg/politika/2010/05/11/iliuminatyt-okultist-aleksei-shadrin-dimitrii-shishin-e-agen.542748

Димитрий Шишин у нас се подвизава под фалшива самоличност с името Алексей Шадрин. Извършил измами и Томск и издирван от Интерпол. Естествено българския съд го пусна като повечето престъпници у нас. Нищо ново под Слънцето.
Въпросното лице работи е илюминатски окултист като изопачава класическото рей ки и добавя окултизма на илюминатите свързан с така нареченото обсебване от духове/от мъртъци /което е форма на майнд контрол/ и използването на услугите на зли духове. Работи по програмата за промиване на мозъци и майнд контрол на илюминатите. Освен това работи за ЦРУ, което е оръдие на американските илюминати.(Приятелите ни от САЩ планират да дадат България на турците, но ако имаше въобще държава и здрав разум това нямаше да става).

Въпросните окултисти няколко пъти до сега ме атакуваха по различни начини. Пробваха и удар със силите им насочен в сърдечната чакра, който искаха да ме убие. Другите опити за промивка на мозъка и майнд контрол също удариха на камък.

Те освен това работят по програмата за НСР 2012(Нова Земя), която трябва да набере манипулируеми хора за да станат роби на господарите, а останалото човечество да бъде ликвидирано. Разбира се техните господари не им казват, че просто такава програма няма да има просто, защото техните астронавти господари бяха разгромени по плана за унищожението им след 2003г. Космосът е освободен от тях и им остават само бази на Земята, които обаче добрите астронавти поетапно също унищожават. Те нямат силите да осъществят плана си.
Идва и краят на тяхната власт. Плановете за тотален контрол и отнемане свободата на народа няма да имат смисъл, защото добрите астронавти ще кацнат щом трябва и ще сринат тяхната тирания и завеса скриваща истината. Тогава всички хора ще бъдат освободени, а с онези изверги ще е свършено.


Алексей Шадрин си има официален сайт на адрес - http://www.drshadrin.com/
Разбира се всичко си е много добре скалапено и измислено, а да не говорим че последният има много силно енергийно въздействие \ не  зная как да го нарека, но успя цяла зала пълна с над 20 човека да контролира един вид \

И все пак тук пише достатъчно за него - http://shamballa-bg.net/forum/index.php?showtopic=1023

Целите на въпросният човек са от една страна да си прави експерименти,а от друга просто да си развива разработките.

Известното писмо.

Преди няколко дни накарах един добър ясновидец, ама наистина добър да види що за човек е този Алексей Шадрин.
И се оказва че това е прероденият Хитлер. Всъщност поредното му въплъщение.
Става дума за неговия тибетски вибрационен масаж и за разгадаването на неговата книга.
Преди и по време на Втората световна война Химлер не е щадял средства да постигне това. Не е тайна връзката на нацистите с тибетските окултни секти. Целта на Химлер е била ясна - създаване на перфектни тайни агенти и осъществяване на перфектен тероризъм. Химлер и Хитлер сигурно са се разтапяли само при мисълта ако успеят да разкрият как може да се осъществи това. Чрез Астрала агентите на нацистите биха могли да проникват абсолютно навсякъде. Чрез "краденето на друго физическо тяло" са мечтали да осъществят 100% "вербуване" на Чърчил, Сталин, Рузвелт и практически всеки. Но с годините опитите на тибетците и на екстрасенсите се провалят и целта на задачата вече е била  понижена до постиганете поне на частично нараняване на целта, примерно отдалечено причиняване на инфаркт чрез Астрала. (изт. "Тайните на третия райх")
Алексей също е ходил в тибет и разни други подобни страни и също има познания по това.
Всичко свързано с това че е прероден високо духовен човек е лъжа. Пълна лъжа. Просто е малко объркана работата. Шадрин най-вероятно може да осъществи временен достъп на демони до физическото тяло на жертвата, т.е. временно "обсебване" и това е. Нека да напомня че всички усетихме че той има силно енергийно влияние. А самата жертва не може да бъде който и да е.  Това го пише в третата част на неговата книга.Това си е хардкор окултизъм, даже и сатанистите ще се стреснат.  


 :) :)
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 16:53:15 pm от xeks123 »

Неактивен radon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 171
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #38 -: Октомври 24, 2010, 19:46:38 pm »
Според мен, няма известен, афиширан, дъвкан по форумите и медиите светъл човек. Светлите хора, са никому неизвестни и никога не търсят някаква публична изява. Ей по това най-лесно ще разпознаете мошениците, като Еланко Ангелов например ;D

Неактивен cyber

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 116
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алек&
« Отговор #39 -: Декември 08, 2011, 18:30:28 pm »
Напълно си прав. Особенно с духовната култура на България много се гаврят напоследък.
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 20:25:01 pm от Mirotvorec »

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алек&
« Отговор #40 -: Декември 08, 2011, 18:46:27 pm »
 Не съм съгласен с твърдението , че Еленко е мошеник. Някакви доказателства. Човекът се опитва да отвори съзнанието на хората, а вие за по-удобно - мошеник. В какво? Така е най-лесно- плюеш и забравяш/последно поколение ракети"въздух-въздух/.
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 20:25:11 pm от Mirotvorec »

Неактивен trepa4a

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 189

Преди няколко дни накарах един добър ясновидец, ама наистина добър да види що за човек е този Алексей Шадрин.
И се оказва че това е прероденият Хитлер. Всъщност поредното му въплъщение.
Става дума за неговия тибетски вибрационен масаж и за разгадаването на неговата книга.
Преди и по време на Втората световна война Химлер не е щадял средства да постигне това. Не е тайна връзката на нацистите с тибетските окултни секти. Целта на Химлер е била ясна - създаване на перфектни тайни агенти и осъществяване на перфектен тероризъм. Химлер и Хитлер сигурно са се разтапяли само при мисълта ако успеят да разкрият как може да се осъществи това. Чрез Астрала агентите на нацистите биха могли да проникват абсолютно навсякъде. Чрез "краденето на друго физическо тяло" са мечтали да осъществят 100% "вербуване" на Чърчил, Сталин, Рузвелт и практически всеки. Но с годините опитите на тибетците и на екстрасенсите се провалят и целта на задачата вече е била  понижена до постиганете поне на частично нараняване на целта, примерно отдалечено причиняване на инфаркт чрез Астрала. (изт. "Тайните на третия райх")
Алексей също е ходил в тибет и разни други подобни страни и също има познания по това.
Всичко свързано с това че е прероден високо духовен човек е лъжа. Пълна лъжа. Просто е малко объркана работата. Шадрин най-вероятно може да осъществи временен достъп на демони до физическото тяло на жертвата, т.е. временно "обсебване" и това е. Нека да напомня че всички усетихме че той има силно енергийно влияние. А самата жертва не може да бъде който и да е.  Това го пише в третата част на неговата книга.Това си е хардкор окултизъм, даже и сатанистите ще се стреснат.

Няма случайни неща,както и че попадам на тази тема,макар и замряла вече от години,но се реших да пиша след един разговор по тел със човек,който има също подобни способности и се е виждал с него.Мога да кажа,че същото се потвърдило и от друг човек всъщност,че има нещо нечисто в този човек.
Приятели,радвам се за това,че наминах от тук и прочетох полезни за мен постове.Радвам се,че има осъзнати и будни хора.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Моите впечатления от школа Индиго на Алексей Шадрин
« Отговор #42 -: Февруари 01, 2012, 00:37:39 am »
Илюминатът окултист Алексей Шадрин - Димитрий Шишин е агент и на ЦРУ

Димитрий Шишин у нас се подвизава под фалшива самоличност с името Алексей Шадрин. Извършил измами и Томск и издирван от Интерпол. Естествено българския съд го пусна като повечето престъпници у нас. Нищо ново под Слънцето.
Въпросното лице работи е илюминатски окултист като изопачава класическото рей ки и добавя окултизма на илюминатите свързан с така нареченото обсебване от духове/от мъртъци /което е форма на майнд контрол/ и използването на услугите на зли духове. Работи по програмата за промиване на мозъци и майнд контрол на илюминатите. Освен това работи за ЦРУ, което е оръдие на американските илюминати.(Приятелите ни от САЩ планират да дадат България на турците, но ако имаше въобще държава и здрав разум това нямаше да става).

Въпросните окултисти няколко пъти до сега ме атакуваха по различни начини. Пробваха и удар със силите им насочен в сърдечната чакра, който искаха да ме убие. Другите опити за промивка на мозъка и майнд контрол също удариха на камък.

Те освен това работят по програмата за НСР 2012(Нова Земя), която трябва да набере манипулируеми хора за да станат роби на господарите, а останалото човечество да бъде ликвидирано. Разбира се техните господари не им казват, че просто такава програма няма да има просто, защото техните астронавти господари бяха разгромени по плана за унищожението им след 2003г. Космосът е освободен от тях и им остават само бази на Земята, които обаче добрите астронавти поетапно също унищожават. Те нямат силите да осъществят плана си.
Идва и краят на тяхната власт. Плановете за тотален контрол и отнемане свободата на народа няма да имат смисъл, защото добрите астронавти ще кацнат щом трябва и ще сринат тяхната тирания и завеса скриваща истината. Тогава всички хора ще бъдат освободени, а с онези изверги ще е свършено.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27