Автор Тема: Ръководство по разкриване на истинската действителност  (Прочетена 14697 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Ръководство по разкриване на ист
« Отговор #30 -: Май 26, 2008, 13:06:19 pm »
 :) признавам, че си голям инат. Филмът е интересен и съм склонна да се съглася с някои неща, но предпочитам филма "Какво знаем ние-What The Bleep Do We Know".
Той наистина повече ме накара да мисля, нищо, че квантовата физика не ми е силната страна.
« Последна редакция: Май 27, 2008, 21:13:34 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Ръководство по разкриване на истинската действителн
« Отговор #31 -: Декември 27, 2011, 16:49:05 pm »
Колко жалко,че в повечето от старите теми линковете не работят,а в новите теми ги няма мислещите хора от старите теми.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Ръководство по разкриване на истинската &#
« Отговор #32 -: Декември 28, 2011, 01:56:26 am »
 Аз съм виждал истинската действителност,неведнъж.Не може да съществуваш в матрицата на нашия свят,ако виждаш истинската действителност.Все пак неимоверно голямо количество хора се опитват да убедят останалите,че те знаят,и всеки им се връзва,къде от респект,къде от съмнение,че действителноста е реална,зарди неясни усещаня и прозрения през нея понякога.
 Никой не дава отговор точно на това ,което твърди.Всички правят инсталации за насочване мисълта на максимално голяма група хора в определена посока на развитие.Това те отдалечава толкова много от личният път на развитие,и всеки один от тълпата,че прави невъзможно следването на собствените ти инструкции ,за функцията,която трябва да извършваш тук.Това проточва процесите до безкрай.Достатъчно религии имаше на земята,за да стане ясно,че този метод на работи при хората,за да се развиват духовно,а само западат матерялно и създават класово,в други по фрапантни случаи и кастово,разделение между хората.Когато някой формулира цялостните закони и принципи на пространството в което живеем,и ги даде на хората да ги ползват,тогава може да си говорим за ръководство,но да ми обаснява моралните кодекси но матрицата в която живеем,с идеята,че създателя така му ги диктува,не мисля че ще има ефект.Системата се е доказала през вековете като неефективна,асновно заради налагането със сила,и базово заради повтарянето на нещо което не можеш да си обясниш персонално ,но повтаряш,защото знаеш от други,че това е правилно.Не стигне ли човек сам до тези изводи,няма да ги разбере,колкото и пъти да ги чете и повтаря,дори да знае че това е правилно,знанието не значи разбиране.Няма значение от къде ще почерпи човек знание.Дали от книга,от река,или от човек,важно е какво разбира от това което е узнал,и както по горе е упоменато,всичко е лично и персонално,което не ми прави чест в изказването,защото все пак ,на накой може би точно това му е нужно,за да продължи напред.
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 09:18:27 am от Mirotvorec »
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Ръководство по разкриване на истинската действителн
« Отговор #33 -: Декември 28, 2011, 10:41:41 am »
 Тази книга е продиктувана от Висшия Космически Разум на избран от него Човек в Русия!Предисловие на Всевишния към Тълкуванията:

Аз, Господ Бог, Всевишен, чрез Избран от Мен човек в Русия, Мой помощник, в Знанията, изложени в Откровенията, предавам за хората на Новия век Тълкувания, разясняващи основните положения на тези Знания, и давам обяснение на текущите събития на Земята, пречупени през Божествените основи. Тълкуванията са продължение на Откровенията, носещи Моите Слова, отправени към хората за попълване на тяхната Мъдрост, Разум и подготовката им за приемане на Моята Единна Религия. Религия на хората на новата формация, хората, изповядващи Добродетелност и Любов към Мен, към Моите Дела и към себеподобните си, като към Мои произведения, в които е Моята Любов и Благодат.Тълкуванията ще помогнат на хората да постигнат дълбочината на Знанията и ще открият път към усъвършенстване на личността, на Душата на човека от Земята до степен на подобие на Бога във Вечността. Тълкуванията са пътеводител за човека от Земята, негов Божествен компас, указващ пътя му към Истината, към Единния Бог, към Вечността.

Прочетете  диктовките получени от Леонид Иванович Маслов - Доктор на техническите науки, Академик на Академията на технологичните науки на РФ, Автор на повече от 200 публикации в чужди и Руски издания по въпросите на физиката на твърдото тяло, а също на финансовите и банкови технологии.Член на националния комитет на Международната търговска палата. Член на Европейския делови Конгрес

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=955

Неактивен element

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
От кога Висшият Космически Разум започна да диктува? Можем ли да се доверим на нещо продиктувано само на избрани, които от своя страна да го разпространяват (продават)? Спомням си, че диктувах на секретарката си (когато бях на работа), но защо висшият разум, ще диктува само на избрани? Ако е имало диктовка, според мен тя не е била от висшият разум, а от един друг разум или по-скоро съзнание.
Случайност - това е начина чрез който Господ, се опитва да запази анонимност.

Неактивен Терес

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 101
Висш космически разум или съкратено ВКР.
Дошло е време робите да преброят господарите!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27