Автор Тема: Търся отговор  (Прочетена 10221 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен radon

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 171
Re:Търся отговор
« Отговор #15 -: Октомври 24, 2010, 20:01:40 pm »
4 е позитивно число. В астрологията носи добри неща, в аудиото четния четвърти хармоник, допринася за приятен звук и понеже тук става дума за аудио, смятам, че хармоничните, които се получават имат някакъв целебен ефект, върху тялото и фините тела. ДНК, реагира активно при звукови сигнали. "В началото беше словото", т.е. звукът! 8)

Неактивен voodoogoo

  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
Re:Търся отговор
« Отговор #16 -: Април 12, 2011, 12:33:22 pm »
Числото 4 е число на сезоните, елементите и посоките на компаса. То е ориентирано към Земята. Символът е квадрат, т.е. включва в себе си и противоречия. С числото 4 се свързва и с планетата Сатурн - учителят.
  Няма ми я сега Окултна философия на Х.Корнелиус Агрипа за по точна информация,ако имаш достъп до тази книга там има много точни определения на цифрите,разбира се окултни.Освен всичко 4 е и половината от 8 което е едната половина от цялата магия.
  Напоследък квантовата физика е много популярна и Струнната теория набира все повече фенове ,а именно че всичко е вибрация и дори и твърдите тела са съставени от много малки частици който вибрират с определена честота и от това се обуславя как изглеждат те за нас и колко са плътни съответно ,а звукът е вибрация,тъй де ,в началото бе словото.Възможностите за саздаване на каквото и да било с камбанна вибрация са големи,и много употребявани от църквите ,и някак странно можеш да усетиш тъга или радост когато ги чуваш тъй като те влиаят на нашата вибрация или резонират на честотои близки ...
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен raliko

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 146
Re:Търся отговор
« Отговор #17 -: Април 12, 2011, 13:25:36 pm »
Здравейте, отдавна се регистрирах в форума от коректност към неговите създатели,защото го чета. Не съм се осмелявала да пиша,освен на лични на някой форумци. Втори ден се мъча да проумея какво значи това :

1.не 3 не 5 а 4 камбани - става въпрос за звука
2.колкото е по-голям резонанса,толкова е по-голямо съпротивлението
3.образува защитно поле

Някой може ли да ми даде смислен отговор,какво значи това-как камбанения звън образува защитно поле и изобщо какъв е смисъла на тази игра на думи.

 Мога да виждам с затворени очи,но не умея да го  контролирам и така получих тази информация,този който ми я предаде говори доста но аз се уплаших и си отворих очите. Търся го но не го откривам,каза че е важно.
 

Здравей, AIA ! От кога виждаш с вътрешното си зрение?Тренирай повече и не търси "контакт" ако не ти се дава такъв с този,който ти е говорел.Когато и ако е нужно,това ще става без допълнителни натоварвания за теб!
Колкото до казаното по-горе - информацията ще разбереш с времето или веднага -очевидно обаче в този момент не си готова за това.Записвай си казаното-е моят съвет.Поздрави! :)

Боиш ли се от Мрака,превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото./Африканска поговорка/

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27