Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 441630 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Като говорим за по висши измерения, Слънцето там вече не съществува, те (съществата) нямат контакт с него.
 :P

aro

• Гост
Да и аз винаги съм се чудила защо пък трябва чисто енергийни същества да са прикрепени към някаква планета или звезда.За какво им е като имат безкрайно много възможности?Не мисля, че имат нужда от такава енергия както ние.Някаква друга свръх - светлинна, може би или нещо друго, което не можем да си представим...незнам, но пък слънчева...не ми изглежда логично.Мисля си, че материята или вселената е за чисто материални същества и тези, които се опитват да им помогнат или да ги разрушат.
Незнам, за това си мисля че, ако е имало някакъв живот на марс, то той е бил материален, подобен на земния, но не и същия.Може да са имали съвсем друг вид съществуване не на кислородна основа.Нещо друго да ги е поддържало, наистина незнам :)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
То че не е на кислородна е ясно Марсианците са дишали въглероден двуокис за разлика от нас ;) Цивилизацията им е преместена под земята но въпреки това е била унищожена от нещо. Но има страшно много останки и технологии.
« Последна редакция: Април 30, 2006, 09:38:14 am от Alien »

Eon

• Гост
Нещата са много сложни, трябва да извървим много път.
Но това не ни пречи по-време на пътуването да си задаваме въпроси както правим сега.

Рано или късно ще узнаем.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
относно Марс има много фантастични разкази и романи  ;) Те дават някои много ценни идеи Аз съм сигурен че някои автори са получили интуитивно информация за нещата. Горещо ви препоръчвам разказа на Шекли ПОСЛЕДНОТО ОРЪЖИЕ което засяга точно тази тематика.

Eon

• Гост
Greg Bear - Moving Mars
 8)

Cool!

Неактивен EfonD

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
Цивилизацията им е преместена под земята но въпреки това е била унищожена от нещо. Но има страшно много останки и технологии.

heh , че ти кога си ходил на Марс да ги видиш ? Недей да твърдиш непотвърденото или измислено от теб. Кой ти каза тая глупост

Не ти говоря само за материалния, говоря ти и за по-високите измерения, о да, там също има живот. Точно такива същества живеят на Слънцето. ;)

Откаде си толкова сигурен в тези твърдения? От някоя книжка или от някоя статия? Измисляш си!!

Елементарен човек!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Дори да си измислят(макар че- не), какво лошо има? Някои хора ще се чувстват по-добре, ако знаят, че някъде има и друг живот. Теб явно те задоволява илюзията, че ние сме единствената цивилизация в Космоса. Само не знам как ще реагираш, ако някой ти каже, че е виждал наистина други същества, май голям смях ще падне, а?  :D
Не мисли като човек!-Крион

firma

• Гост
Настъпват промени на Марс

Учените от НАСА съобщиха вчера вечерта, че в последно време наблюдават поредица от геоложки и термични промени на повърхността на червената планета. Наблюдаваните промени могат да са причинени от откъсване на скали, които да предизвикат “земетресение” на Марс, предаде TV5.
Появили са се две нови, несъществуващи през 2002 г., водни пространства насред пустиня. Последната сателитна снимка от април тази година показва, че “двете нови образувания са с дължина 900 метра и с 30-40 метра ширина”. Наблюдава се и намаляване на големината на ледената покривка на южния полюс, под която има въглероден окис.
На снимките са отрити също така следи, оставени от повече от дванадесет откъртили се скали, търкаляли се по полегатите склонове на долина. “Нямаше подобни следи на снимките от 2001 г.”, заяви Майкъл Малин, експерт на НАСА, по време на пресконференция.
Откъсването на скалите може да е било причинено от силни ветрове или “марсетресение”, както шеговито обясни ученият. “Всички тези промени ни показват, че процесите на Марс се развиват много по-бързо, отколкото предполагахме. Новите снимки ще ни помогнат и за изследване на живота на червената планета”, добави той.

Неактивен EfonD

• Четящ
  • *
Това дали знаеш за други същества , не ти дава правото да си измисляш нови видове и да дезинформираш хората.  (я си предсвави че някои непросветен в материята токущо е прочел за " магнитен разум" , "водните елементи" , "вятърните съшества", "енергиини същества")  дезинформация братле... така го наричам аз. И ти не знаеш каква е моята илюзия че да говориш за нея ;)
Елементарен човек!

firma

• Гост
Дори да си измислят(макар че- не), какво лошо има? Някои хора ще се чувстват по-добре, ако знаят, че някъде има и друг живот. Теб явно те задоволява илюзията, че ние сме единствената цивилизация в Космоса. Само не знам как ще реагираш, ако някой ти каже, че е виждал наистина други същества, май голям смях ще падне, а?  :D

Соломон говори: "Няма нищо ново под слънцето. Случва се да казват за нещо: Виж на, това е ново! – Но то е било вече през вековете преди нас!" (Екл. 1:9-10). Тези думи на премъдрия Давидов син са верни и по отношение на повтарящите се човешки заблуди.

:D :D :D

firma

• Гост
Геологични карти преразгелждат историята на Марс

Геологични карти, базирани на данни от европейската космическа сонда “Марс Експрес” помагат на учените да създадат детайлна картина за историята на Червената планета.
Живот на Марс най-вероятно е съществувал през началните периоди от развитието на планетата, предполагат данните. Картите показват, че на Марс е имало три геологични ери. Учените смятат, че най-ранната от тях е била най-благоприятна за живот. Бъдещи мисии най-вероятно ще бъдат използвани за събиране на информация за тези древни периоди и търсене на живот, пише списание “Сайънс”.

Все пак някой е живял там и може би още живее.. ;D

Неактивен EfonD

• Четящ
  • *
Геологични карти преразгелждат историята на Марс

......... началните периоди от развитието на планетата, предполагат данните.

Все пак някой е живял там и може би още живее.. ;D

не можеш да го твърдиш със сигурност ;)))
това че на целия свят му е промит мозъка с простата дума "марсианец" дотолкова че подсъзнателно имат изграден образ за него , не дава право на никои да пропагандира с тази тема.
Елементарен човек!

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
EfonD интересна е наивината ти убеденост, че точно ти си прав и че всичко е лъжа :) Със същият подход - мога аз да те питам - откъде знаеш, че няма живот на Марс, че няма енергийни същества и т.н... Бил ли си на Марс, че да кажеш, че няма живто :)
Айде стегни се малко и стига само баласт и сочене с пръст :)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
EfonD интересна е наивината ти убеденост, че точно ти си прав и че всичко е лъжа :) Със същият подход - мога аз да те питам - откъде знаеш, че няма живот на Марс, че няма енергийни същества и т.н... Бил ли си на Марс, че да кажеш, че няма живто :)
Айде стегни се малко и стига само баласт и сочене с пръст :)

EfonD И в допълнение за Марс ако не друго има доста алтернативна литература на хора които твърдят че са има достъп до проекти свързани с тази планета и те ги разказват тези неща.  Ама ти ако  искаш си веряай на манипулираните снимки на НАСА въпреки че отвсякъде буквално ни засипва информация за съществувала цивилизация на тази планета.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27