Да не би да мислиш и се надяваш те да променят съзнанието си и така сайта да се промени откъм фон спам -разводняване?Ако съм допуснал правилно,обясни как ,ако обичаш, това ще се реализира?
НЕма как!Четейки всичките ти 19 поста,за пореден път,се убеждавам,че е това е"мисията невъзможна".
п.с.Моля те,без съобщения на лични!
към админите..Има ли начин потребителя,да блокира други потребители,които не желае да му пълнят пощата?Гледах,гледах..не открих такава опция?
Абе ти да не си новото превъплащение на Розенкройц? М?
Може и да си прав,а може и не..Във всеки случай обаче,ситуацията е"от трън,та на глог.."
Ако имаш пред вид мен,че съм ти пълнил пощата с лични съобщения и не си разбрал,как да ме бликираш там,защо тогава не си уведомил администратор за това,че имаш натрапници в профила си?Има такава опция и ти много добре я знаеш.Също така много добре знаеш че единствено админите могат да блокират даден потребител.Защо задаваш тези въпроси във форума ,които казваш че те засягат лично само теб в профила ти,като е ясно как могат вда се решат.Дали не търсиш друга цел?И още нещо,след като твърдиш ,че съм ти задръствал пощата с съобщения,защо нема смелостта да ги изкараш тука да ги видят всички,какво съм бил писал ,та да ти досаждам?
Обаче аз ще ги изкарам сега трези съобщения,за да се види дали има основание да изразяваш подобни недоволства.Ето ги;
Цитат на: Славейко в февруари 18, 2011, 07:41:05
@---
;D
Ще ти мине...
изпратил съм ти три гифчета,а долното е твоя отговор към мен обратно.
И това се е случило,в следствие на коментарите ти към една друга тема тук/за Дънов и белите братя / искал съм да покажа приятелско отношение към теб,въпреки че сме навлезли в един спор в темата.Нека като твърдим нещо и се изказваме за или против,да го подкрепим с доказателства и аргументи.Затова вадя да се види всичко кое и как е било наяве.Не само да приказваме ....Ще уведомя и админите ако желаят да направят проверка на личните ми съобщения,съответно и твоите,пък нека те се да преценят кое какво е ,а не ти или аз...ние сме никакви тука...
Жалко за пропиляната възможност да водим смислен диалог....