Не ви ли дразнят шепата хора, които имат "компетентно" мнение за почти всяка тема във всеки раздел? Обикновенно рядко поднасят някакви факти като предимно си пускат въображението на свобода.
Нещо много се разводни този форум. Като гледам темите отпреди няколко години и темите сега, разликата е убийствена.
Пускат се постоянно някакви тъпи теми с единствен факт който да ги подкрепя - сънят на някой който се чуди откъде да изкара пари. Вече за не знам си кой път чакаме "зелените човечета" на полянката пред Белият дом, но те не идват заради задръстването по космическите магистрали предполагам.
Гледаме и снимки с разни точки, запетаи и т.н., които ни се поднасят като 100% извънземни летателни апарати.
Имам чувството, че хората, които пускат подобни безсмислици живеят в света на Stargate, Star Trek, Terminator, Avatar... и т.н.
И бла-бла-бла... мога да пиша още, но няма смисъл. На никой не му се чете пост 15мин. в който се преповтаря едно и също. Поне аз не обичам да чета дълги постове.
Който ме разбрал - разбрал. Който не е разбрал, значи няма и да разбере какво искам да кажа.
И вие ли смятате, че форума се разводни? Липсват ли аргументи в изказването на хипотези? Разчита ли се повече на фантазията, за да се обясняват явленията?
Ако отгорите на тези въпроси са ДА, как да се справим с този проблем? Предложете съвет!