Автор Тема: Черна фигура с качулка ?!  (Прочетена 33730 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ashkalon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #30 -: Август 15, 2011, 13:59:15 pm »
Първо искам да благодаря на всички,които ми дадоха мнението си.Извинявам се, че чак сега виждам информацията, която сте споделили.Лично аз мисля, че davidoff е преживял като моята случка.Относно Властелина на пръстените наистина приличаше много на назгул, но нямам никакъв пръстен  ;D.За частта със страха сте 100% прави,но аз не бях вцепенен от страх(въпреки че имаше не малко количество  ;D ), а от изненада.Все едно да влезете в стаята си и да видите Обама и Хитлер как играят покер.Ако моят вик не го беше прогонил,за качулатия става въпрос, мислех да го нападна тогава.После разбирайки мнението на Mothman имаше вероятност, това да бъде едно не много мъдро решение ;D. Да ви кажа истината съм сигурен,че ще се върне,каквото и да е то -рептилиан, полтъргайст, извънземно, Shadow Man или Cucullati...
« Последна редакция: Август 15, 2011, 14:19:08 pm от Ashkalon »

Неактивен Arcane

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #31 -: Август 15, 2011, 14:24:41 pm »
Привет и от мен колега. Преди време бях "вдигнал врява" тук във форума, понеже и аз имах 1-2 "срещи" с такива "същества", ако мога така да се изразя. Подобно на твоето мислене, те в действителност се връщаха през определен период и правеха странни неща (сянката, която аз видях, ходеше на място и преминаваше разстояния от 100-на метра буквално за секунди), което ме вцепеняваше и колкото и да не мислех за тях, подсъзнанието ми ме "подсещаше" да сканирам ефира от терасата (оттам ги бях видял). Някои от колегите тук ме бе посъветвал да не изпитвам страх, защото с това се хранят, както и да не мисля за тях, за да не ги виждам повече. Отне ми известно време, но в момента всичко е нормално. В началото, подобно на теб, имах чувството, че "са изпили" всичко живо в мен. Имаше период, в който започнах да прекарвам живота си, като много от "заспалите" хора днес - без амбиции, без цел, без мечти и любов. Един ден си "ударих 2 шамара" и си казах, че е време да изтрия тези преживявания от съзнанието си и "да започна на чисто", както казват по АМЕРИКЪН ЕКШЪНИТЕ  ;D. Отне ми известно време, но ефект определено имаше. Слава Богу, вече няколко месеца (ако не се лъжа) не съм имал подобни премеждия. Моят съвет е да не живееш с нагласата "че ще се върне" :). Това, че някои от нас не изпитват страх при подобни срещи, не значи, че не могат да бъдат "сплашени". Все пак каквото и да представляват тези сенки, със сигурност стоят на по-високо ниво в йерархията от нас, така че е по-добре да не се "засичаме" много много с тях :).
« Последна редакция: Август 15, 2011, 16:24:48 pm от Arcane »

Неактивен davidoff

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 12
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #32 -: Август 17, 2011, 02:09:51 am »
Да се надяваме повече да не ги видим..
« Последна редакция: Август 17, 2011, 02:46:41 am от davidoff »

Неактивен Еруин

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 38
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #33 -: Август 17, 2011, 04:12:46 am »
Преди няколко минути пак видях това "нещо" не знам какво по дяволите ми става май е време да се ходи на психиатър.Да предположим,че не болният ми мозък е причина за това,какво иска от мен това "нещо" , вече наистина почвам да се плаша..
Успокой се.  :)
Аз лично бих пропуснала психиатъра, освен ако не познавам някой с по-човечни методи и по-широки възгледи от тези професионалисти. В най-добрия вариант май ще ти обяснят, че е от стреса и ще ти изпишат легални наркотици, ако задълбаеш в тази тема. А човек като започне да се упоява, изтърва конците на живота си и става по-досегаем за всякакви подобни сиви/черни гадинки.

Светът е пълен с всякакви същества. Да, натрапено ние е, че щом не виждаме нещо, следователно него го няма и доскоро бяхме спокойни, защото повечето същества нито ги чувахме, нито ги виждахме. Не знам, дали границата между световете изтънява или тотално човечеството сме забравили да следим за вътрешното си състояние, което е довело до засилване(подхранване) на тези "сенчести същества", но е факт, че се появяват все по-често и все повече хора ги виждат, дори хора, които не вярват в подобни "глупости".

Не знам, за тези качулати фигури/ фигури със шапки. Аз такива не съм виждала. 100% има достатъчно различни видове от тези същества. С нормално физическо зрение съм виждала сенки по тавана, но не с точни очертания или човешка форма. Те шумяха, пукаха разни работи- слабо влияние имаха над физическия свят. Наистина не носят приятни емоции и усещания, но от човек зависи колко ще им отдава даром от енергията си.

И светлите и тъмните шпионират,едните даряват енергия и светлина, другите пият енергия и носят мрак, но разбира се правят и други неща, които поне на мен не сам и много ясни. Основната разлика е в това, че светлите предпочитат да не бъдат забелязвани и май е ясно, защо. Все пак хората, когато знаем, че има "добро" заспиваме с идеята, че "Бог" е длъжен да ни пази, да ни оправя живота и че въобще ни освобождава от всякаква отговорност и бдителност, а идеята май е доста по-различна. Живота е наш,а срещите със светли или тъмни са си опитности, често зависещи от нас самите точно как ще протекат, дали ще са ни от полза. Извличайте най-доброто за вас самите от подобни ситуации.

Тъмните помагат, човек да се усъвършенства в правеното на защити и в трениране на психическата устойчивост.  :writer:

Подобното привлича подобно. Ако не ги искате наоколо, внимавайте какъв вътрешен свят градите и дали той е с добра хигиена. Също може да не си мислите за тях често (разбира се, ако са ви харесали това няма да има голям ефект)

Аз бих ви посъветвала, да има заповядате да не ви безпокоят повече, както и да им забраните да влизат в дома ви. Не знам дали има някакъв вселенски закон по темата, но ми прави впечатление, че често тази тактика сработва.


Все пак каквото и да представляват тези сенки, със сигурност стоят на по-високо ниво в йерархията от нас, така че е по-добре да не се "засичаме" много много с тях :).
Въобще не е "със сигурност"  :P Те са си сенки и си имат тяхна си йерархия, както има по-силни, които са по-рядко, така има и купчина малки мижави сенчици. 
Дали ще ги поставяме "над" нас си е наш избор.
Човек, ако сам не се прекърши отвътре, отвън е труден за смачкване.

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 931
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #34 -: Август 31, 2011, 01:10:50 am »
Сега се сещам и за друго.
В миналото да видиш черна фигура около къщата не е било рядкост. Монасите са носили подобни раса и така са висели около къщите да просят, защото истинските в миналото не са имали право на собственност и за всичко е трябвало да просят от другите хора. Храненето на монаси не е било кой знае какъв проблем. Монасите са вършили най тежката работа в миналото, строителството, носене на дърва и вода и подобни и то без никаква заплата и дори квартира, само срещу остатъци от храна и за това са висели около къщите по цяла нощ, в случай на дъжд да ги приберат на сухо.

Така че ако имате такъв сън или видение може би трябва да намерите някой наистина нуждаещ се не купчините наркомани и алкохолици и да му помогнете с нещо.
Soli Deo Gloria!

Неактивен vera

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #35 -: Септември 09, 2011, 15:01:49 pm »
Благодаря ти за полезната информация Sekhmet. :)
А кой ще обясни това че котките имат рептилоподобни очи защо мислите че ги плашат...нещо не се връзва

Неактивен Arcane

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #36 -: Септември 09, 2011, 23:11:03 pm »
Е...те и рибите, също като рептилите имат люспи, ако гледаме толкова детайлно на нещата. Аз лично съм чувал, че котките могат да "изсмукват" негативната енергия. Та може би има връзка с това, че т.нар. сенки се страхуват от тях, но не съм сигурен за достовереността и верността на този слух.

Неактивен mila79

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Фигура с черна качулка
« Отговор #37 -: Ноември 02, 2011, 13:59:26 pm »
Надявам се в този форум някой да може да ми даде отговор на видяното от мен, защото не ми дава спокойствие и се чувствам ужасно притеснена.
Преди две вечери си легнах в спалнята, но цяла нощ не можах да заспя. Било е към 4-5 часа, когато от гаредероба излезе една фигура облечена в черно расо и с остра качулка на главата, която мина през стаята и излезе през врата. Аз я видях в профил, не беше стъпила на земята и беше висока около 120 см., нямаше лице. Странното е че не се уплаших и това не породи някакво вълнение у мен. Това беше до момента, когато не го споделих на глас. От тогава обаче не мога да спя.Може ли някой да ми помогне, като ми даде някакво обяснение. Искам да подчертая, че това не е сън, аз бях будна. Благодаря предварително.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 16:23:46 pm от Mirotvorec »

Неактивен m2f

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 581
 • Животът е изумително приключение
Re:Фигура с черна качулка
« Отговор #38 -: Ноември 02, 2011, 14:18:05 pm »
Нямам подобен личен опит, но на пръв прочит разказаното изглежда като да става дума за призрак. Напоследък зачестиха подобни истории тук /във форума/, което показва две неща: или хората стават все по - възприемчиви към невидимия свят или пък невидимия свят се доближава до нашия все повече и повече. Или и двете.
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен KR.

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #39 -: Декември 12, 2011, 15:24:53 pm »
Здравейте, не бях влизал скоро, но преди 3 дена ми се случи нещо много странно и сега се разчетох из форума и намерих точно темата с този тъмен силует с качулка. Моят беше с наведена глава около 1.70 и имаше сякаш червено зеленикави очи много странен цвят. Случката става преди 3 дена петък с/у събота сутринта, към 5 се събудих от някакъв шум и си отворих очите и видях този тъмен силует с качулка, облегнат на гардероба (на около 2 метра) и ме гледа. Гледах го 3,4 секунди и се стреснах и скочих от леглото, хвърлих завивките и тръгнах към него с юмруци да го бия, но изчезна.
Преди година имах подобен случай на нисък тъмен силует около метър, който стоеше пред една бяла печка климатик подвижен. Пак чух шум и си отворих очите, видях силуета и в просъница се стреснах и интуитивно си се нахвърлих в/у него с удари и изчезна и си легнах. Равносметката на другата сутрин беше потрошения подвижен климатик дето съм го удрял. :Д 

П.С не бях пил. мн странни 2 случки, които бяха толкова реални и са се запечатали трайно в мозъка ми.
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 09:08:11 am от Mirotvorec »

Неактивен SiriusAngel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 170
 • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #40 -: Март 01, 2012, 13:48:17 pm »
 Мен ме преследва близо 3 години.  Искам да кажа че това не са извънземни.
Това са същества идващи от много черни сили, която цел е да обсебват  хора които надминават може би нормалното духовно ниво или на които вибрациите са по високи от нормалното. Аз искам да ви кажа че това същество . Последният път разговаря телепатично с мен на астрално ниво докато спяь. Разбира се знам че не беше сън, мога да правиа разлика. За първи път когато ми се появи беше в стаиат ми и стоеше прав и ме гледаше втренчено. Аз не се изплаших а на против станах и минах покрай него, но казваики на глас молитвата Отче наш...! Той изчезна.
Същата сила се опита да ме обладае по време на сън, абсолютно не очаквано и по много нахален,натрапчиф и брутален начин. 3 ри пъти ми се размина на косъм.
Опита се да влезе през носът ми?
По следния път стоеше на растояние по-не 3 метра от мен. Стоеше гледаше ме право в очите, Аз му показах отново че не се притиснявам и вярата ми в БОГ е истинска . Показах му че знам това че  той е истински и искам да ме остави намира. Той ме попита " искаш ли да доидеш с нас?" Аз му казах “ не”. Той ме попита искаш ли да ти се покажа кой съм АЗ в действителност и как изглеждам? Одговора ми беше веднага " НЕ " и се събудих на секундата.
Знам че няма да ме притеснява отново.  Но искам да ви кажа че го отделих от мен в момента в който сложих дървено кръстче от манастир.
Това е черна сила която може да се материализира но те напада само на астрално ниво. ( Само Предполагам)? Истината е че те са много опасни сили.  
« Последна редакция: Март 01, 2012, 14:33:54 pm от SiriusAngel »
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 889
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #41 -: Март 01, 2012, 14:03:56 pm »
Мен ме преследва близо 3 години.  Искам да кажа че това не са извънземни.
Това са същества идващи от много черни сили, която цел е да обсебват  хора които надминават може би нормалното духовно ниво или на които вибрациите са по високи от нормалното.
Добре, че не съм духовно напреднала за да не ме тормозят.  ;D

Неактивен SiriusAngel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 170
 • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #42 -: Март 01, 2012, 14:32:50 pm »
Казаното по-горе е само мое мнение!  :yes:
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен Еруин

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 38
Re:Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #43 -: Март 01, 2012, 16:07:02 pm »
Има едни, които доколкото успях да хвана(а не хващам много, къси са ми антенките) работят на принципа- астрална проекция/човек/, която призовава разни астрални простотии. Астралните простотии се вихрят, а проекцията си седи някъде наблизо и мързеливо си клати краката наблюдавайки и дирижирайки случващото се. Не че се случва нещо кой знае какво в повечето случаи.

Не знам, но като краен резултат, присъствието им беше изключително полезно за мен и им благодаря. Научиха ме на много нови неща и ми разшириха малко прозорчето- светогледа. :)
Жалко само, че бавно сгрявам и все се лутам до последно, а и появата им се засече с още едни манипулации и не успявам да разгранича на 100% кое точно откъде ми дойде, но има време ще поумнявам, надявам се.   :P

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 600
Re: Черна фигура с качулка ?!
« Отговор #44 -: Април 29, 2012, 12:04:49 pm »
Аз искам да ви попитам един такъв въпрос: Знаете ли какво е халюцинация?
a little help:

Цитат
Халюцинацията е най-общо казано, недействително възприятие, т.е. възприемане на неща, при отсъствието на външен стимул.
 
Халюцинациите се делят на няколко вида според начина им на усещане. Най-често срещаните са визуални, звукови, дактилни, обонятелни, вкусови, двигателни. Интензивността им варира от леки до обилни, при последните може да се изгуби всякакво чуство за реалност.
[...]


http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

Как установявате, че това което "виждате" е ... реално съществуващо пред очите, а не плод на някакви психологично-физиологични смущения?
Ако не го снимате, разбира се ... но поне няма да си чупите климатиците-печки, искайки да `набиеш` едно безобидно и невъоръжено безплътие.... :(

оффтопик: не знам защо ми стана много смешно днес от едно детско анимационно филмче, единият герой като каза : Лош въображаем приятел! Лош! Лош! :) (нали, като "лошо куче! лошо!")
« Последна редакция: Април 29, 2012, 12:13:21 pm от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27