Автор Тема: Вярвате ли в Ангелите Пазители?  (Прочетена 24789 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vegan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #60 -: Юли 27, 2008, 01:48:24 am »
Само не разбрах Бог личност ли е както Исус го описва(като баща) или Абсолют както Буда го описва(който не изпитва чувства)?
« Последна редакция: Юли 28, 2008, 19:49:13 pm от Mirotvorec »

Неактивен July

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #61 -: Юли 27, 2008, 14:30:15 pm »
Е, как по-точно се надяваш да разбереш? Наготово? От шепа постове във форум? Е, как ще стане? Не е възможно. Ако ставаше така лесно, щяхме само с питане и отговори да знаем всичко.  Ще се опитам да поясня.  Да речем,  аз ти давам отговор на въпроса , какво е Бог. Има два варианта.  Да ми повярваш или – не.  Нали? Първият те индоктринира моментално и ставаш поредната статистика в матрицата. Тоест, приемаш за вярно нещо, за което нямаш никакви доказателства.  Сляпо се доверяваш на,  да кажем,  една убедителна история. Убедителна, но дали е вярна?  Аз ти казвам ти вярваш,  това е матрица  – мечтата на Илюмината, ще кажат събратята конспиратори  :) ! Брилянтно. Те това искат от теб.  Втори вариант – не ми вярваш и изпускаш негативна въздишка към и без това вече  неимоверно дебелия пласт от  астрален  боклук  ( негативен  егрегор/елементал).  Аз имам обаче една карта изненада от ръкава си – има и 3-ти вариант.  Моят отговор , независимо дали си повярвал или не, те е провокирал,  САМ да откриеш какво е Бог.  И това е стъпката през вратата на матрицата,  навън,  в необятния Космос, където са отговорите на всичките ти въпроси, където  моментално знаеш всичко без да задаваш въпроси. 

Няма друг начин и забравете всичко друго, което са ви казали. Морфей  казва на Нео в „Матрицата” : „Аз мога само да ти покажа вратата, но ти трябва САМ да влезеш през нея” .   Тоест, моето знание ти е напълно безполезно;  за теб то има същата стойност, както и незнанието. Твоята крачка ще направи  разликата и затова  не случайно агитирам към съзнателни ОИТ и медтация.  От друга страна пък, ако не си достигнал определено ниво на съзнание, няма и да те тегли към медитация или съзнателни ОИТ.  И дори и случайно някога да ги изпиташ, не би научил нищо, защото съзнанието ти е в затвор.  Затвора на собственото си ограничение.  Ти си индоктриниран, затворен в затвора на собственото си невежество.  Не се обръщам лично към никого, не се обиждайте, просто трябва да си набиете в главите, че докато живеете удобния си живот , някъде  в бетонна кутийка,  на заплатка и си плащате тока и си спестявате парите в банката и си карате колата и си правите туршиите  на есен и си възпитавате  и децата  в същия дух и този живот ВИ УСТРОЙВА , за какво, аджеба,  ви трябва да знаете какво е Бог. Вашият живот е доволен така или иначе. Ако обаче се чувствате  на тясно, ако се чувствате затворник, а сте  уж „свободен” , ако сте патологично жаден за знания,  ако усещате, че по-горния живот е една илюзия,  значи можете да поемете пътя на познанието.
 Както вече споменах в друг мой пост ,  с развитие на съзнанието се променя и вашата атомна структура. Докато сте в  човешки костюм, възприятията ви са лимитирани .  Около вас  съществуват всепроникващи  се измерения, които никога няма да усетите, защото сте „затворен” в границите на собственото ви  ограничено съзнание .  Някои твърдят,  че  матрицата/илюминати/рептили/анунаки  контролират възприятията  ни чрез  подземни вибрационни  устройства, които излъчват определени честоти, които резонират с вашето тяло (по-точно с рептилната част от мозъка ви? ) и в същото време ви възпрепятстват да  възприемате необятния Космос около вас.  Аз не съм абсолютно сигурна,  дали  е точно така. Нали дори и най-големите конспиратори, като Дейвид  Айк са съгласни, че априори ние сме Божествени създания, чиста космическа енергия. И ако е така, как може чистата  космическа енергия да бъде възпрепятствана от възприятие.   Или  просто плътността на човешкия ни костюм ни пречи да възприемаме реалността около нас.   Както радиостанциите.  Преди да си настроил радиото си на определена честота, чуваш само пращене и шум ,  неразбираем говор.  В мига в който попаднеш на радиостанция,  почваш да възприемаш сигналите на тази честота, но това не значи, че другите сигнали и радиостанции са се „ самоизключили”, просто ти си престанал да можеш да ги възприемаш и възпримаш само онова, на което  е настроена твоята честота.  Така е и със съзнанието. Ако съзнанието ти е на определена честота, ти вибрираш с  тази честота. Високо  развито съзнание - бърза вибрация на атомите ти,   защото структурата им е  разредена и от там и енергията им е колосално по-голяма.   И твоето възприятие е увеличено.   Плътно тяло, плътна атомна структура, бавна вибрация, ограничено възприятие. Затова трябва да се стремим към разширяване на съзнанието си.. Но за жалост, когато отворих темата  за съзнанието  имаше само едно участие. Явно хората нямат интерес да разширяват съзнанието си, а искат наготово отговори и то не какви да е отговори, а  сензационни отговори, като: какво е Бог?  Някои получават тези отговори в книги и казват: гениален автор, супер! .. Ма , не че са получили отговора сами, а просто разчитат на някой, който може да разказва за своите халюцинации или чиста проба да лъже с цел да бъде сензационен.  Светът е пълен с такива книги и с шаблонно четящи и шаблонно реагиращи хора.  Чете, вика : „Тцтцтцтцтц ,   брееей ”  и вярва , вярва сляпо, точно както Матрицата очаква от него.  Затова никога не ми пука , дали някой вярва на това, което пиша, напротрив, предпочитам да провокирам хората по-скоро да НЕ вярват.
Само високото съзнание ще разшири възприятията и от там хоризонтите ви.  Не игнорирайте съзнанието в полза на сензационни шаблонни  твърдения, като какво е Бог.  При мен нещата стоят така, (като не казвам да следвате моя модел или матрица. Намерете си ваш.) Аз оставям настрана всичко, което съм изчела и се питам:  Добре,  На какво са базирани моите знания?  На прочетен  колосален литературен материал.  Добре, а личен опит?  Да знам нещо от тези неща от личен опит? Не, казано в книга или не, всичко е  илюзорно възприето от мен. Значи има  голям шанс всичко да е една тлъста илюзия.  Е, мен това не ме задоволява.  И от тук започва моето търсене. Аз трябва сама, да намеря отговорите, не да ги чета в книги и форуми. Това е помощен материал  за ориентация, а в повечето случаи, дори за заблуда.  Само аз, истинският космически аз, мога да разбера истината.  Затова захвърлям всичко казано ми на боклука и така напускам матрицата и започват да се отварят врати, през които трябва  или да влезеш или да не влезеш.  Имаш ли смелост?  Аз знам за себе си. Не знам за другите.  Едва тогава може да знаеш дали Бог е личност, или абсолют.   Но,  не забравяй, че може да има и 3-ти вариант, какво от това, че  не пише нищо за него  и че нито Христос, нито Буда говорят за него?  А той е, нито едно от двете...   
« Последна редакция: Юли 27, 2008, 23:24:43 pm от July »

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #62 -: Юли 27, 2008, 22:51:15 pm »
Хм..хубави коментари и наистина ме карат да се замисля. Който е чел мои постове знае, че не обичам религията. Дразня се когато каже някой, че съм богохулница или неверница, а аз хуля църквата, а не Бог и смятам, че религията няма нищо общо с вярата, понеже тя не е в религията, а в сърцето. Седяла съм с мой приятел сатанист и той се чуди на огромната вяра, която имам. Отричам Бог, но от гледна точка на църквата(прекалено много се използва думата Бог за користни цели и се е гаврило с това име векове наред), но аз знам, че има нещо и усещам, че има нещо. Усещала съм реда м/у доброто и лошото, а не добро-лошо, усещала съм, че има нещо до мен моя водач(ангел), който ме познава и ми е повече от баща, но така и не усетих Бог. Все си мисля, че е свръх душа, но докато четох коментарите се сетих как усетих баланса, как всичко е двойно и свързващо-жена-мъж, добро-лошо и тнт. и усещане за взаимовръзка на нещата, как се възпроизвеждаме и за това как са нужни двама и това, че щом ние се раждаме се раждат и нови души и все си мислих(свръх душа) ми тази душа от къде знае, че трябва да има нещо да допълва и за първи път се замислих от коментар на July:

АМИ АКО СЪЗДАТЕЛИТЕ НИ СА ДВАМА? Ако не е една свръх душа, а две, които ни изправят пред вечният дуализъм, за да усетим ин и ян? Да се превъплъщаваме и винаги да срещаме хора, които ни допълват и учат и този дуализъм да ни научи на балансиране и ни изгражда като личности. Ами ако сме родени като души и пак имаме майка и баща(чудя се заради непрекъснатият допълващ се дуализъм).
АМИ АКО СВРЪХ ДУШИТЕ СА ДВА ДОПЪЛВАЩИ СЕ?, ако не сме създанени от едно нещо, а от две и за това имаме непрекъснатото чувство за търсене на половинка, за да бъдем цялостни личности? И за това непрекъснато имаме приятели, които ни допълват?

П.П-Тази мисъл не съм я усещала истински, както усещах реда и както преди време усещах, че истината е прекалено голяма да се осъзнае и че човешкият потенциал е неограничен и има още много. Това е мисъл, за която се замисих преди 30 мин  и тепърва започвам да обмислям, даже се съмнявам, но е интересна мисъл поне според мен :) Знам ли и друг може да се чуди, макар и да е глупава мисъл:)

Вие какво мислите?:)
« Последна редакция: Юли 28, 2008, 19:54:24 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен July

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Относно: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #63 -: Юли 28, 2008, 13:45:26 pm »
Авиана, ако сама си направиш разбор  на думи и изрази в твоя пост , ще забележиш :  „не обичам”, „хуля”,  „ дразня се” , „отричам”  и т.н...  Това е ясен признак на матрично-шаблонно поведение.  Не го  приемай като критика   :) , казвам го,  защото има връзка  с  дуалността  и на кого тя е изгодна.  Запомнете , че при мен никога няма нищо лично, когато пиша. Аз съм преминала през  бариерата на полярност и дуалност, мразя и обичам ,  черно и бяло,  глупав и умен, красив и грозен, мъжко  и женско. 

 От хиляди години тази дуалност и полярност служи перфектно на целите на матрицата.  Когато има дуалност и полярност, има състезателност,  конкуренция, има добро и лошо и постоянна борба между тях.  Всъщност целта на матрицата е да се поддържа тази борба, за да няма цялостни личности и хармония  и... най-важното,  да  се отклонява вниманието  от  истинските  неща.  За да няма баланс и да няма завършени , балансирани хора, а разкъсвани от емоции, вариращи в полярности. 

Без войни и проблеми в обществото, без да се насаждат религиозни , расови и каквито и да било омрази, трудно може да се насъскват хората едни срещу други, а от там и да се управляват .  А когато има омраза и полярност, лесно хората се манипулират  едни срещу други.  Той е евреин затова го мразя. Той е мангал (любима форумска дума) , затова го мразя.

Докато съществува полярност, ще съществува омраза, ще съществува тази мания,  да съдим хората и техните убеждения , раса и начин на живот.  Така матрицата няма необходимост да ни следи непрекъснато, защото ние живеем в един глобален фашистки режим в който  сами  се следим ,  съблюдаваме и критикуваме едни други.  Това е най-елементарният начин за манипулация и управление.

В мига, в който започнеш да зачиташ правото на всеки да е уникален/т.е. различен от теб, независимо дали той ти харесва или не, ти се освобождаваш от матрицата.  Ти си непредсказуем и неуправляем за тях.  Балансираният човек е жена и мъж едновременно и той не мрази и не обича, той е наясно, че светът е такъв какъвто е и той не може да го промени,  ( от там и безмислието на омразата) . Балансираният човек може да променя само себе си.  Тоест,  или се нагаждаш към света и го приемаш такъв какъвто е и се придвижваш по-нататък, към по-важни цели; или се дразниш, мразиш и хулиш непрекъснато, което е буксуване,  не развитие и  разбира се,  чудесно устройва матрицата, защото полярността остава и с тази полярност овците се управляват най-лесно.  Защо? Защото самите те са си пазачи. Примерно: „Ах, този как се е облякъл.”  Или : „ Ах, този пресече на червено.”  Ама,  това твой проблем ли е? И защо ще е твой проблем, ти си имаш твоя личност и си гледай твойте проблеми.  Когато приемеш хората с тяхната различност и уникалност, а не ги съдиш за нея, ти се отделяш  от стадото.  Което не е удобно за теб , защото се набиваш на очи. Но в дългосрочен план е стъпало напред  към собственото ти развитие.  Всъщност е много лесно да се прекъсне тази порочна дуална менталност.  Когато човек мисли преди да каже нещо и брои до 110  и докато брои се пита: „Сега защо ще употребя думата „мразя”? . Защо да мразя еди си какво, и какво като го мразя? Променям ли го?  Променям ли моя живот? Променям ли човечеството? Променям ли света? Е , ако отговорите са – НЕ, НЕ, НЕ И НЕ,  защо да мразя? Ами няма смисъл. Значи да мразя  е , да похабявам ценната си енергия, която мога да използвам да се  САМО-изследвам,  САМО-развивам .  Докато си стигнал до 110, си омекнал и няма да употребиш думата „мразя”. Ще си кажеш: „ Я, ма аз мога и да не реагирам  реактивно, като робот, ами  да мисля самостоятелно.” Това ще ти хареса.  Постепенно ще почнеш да разбираш повече неща и да ставаш все по и по-толерантен  към света, който те заобикаля.

 Развивайки себе си и своето съзнание, ти неминуемо ще достигнеш до баланс.
И тук идва именно невъзможността Бог да е 2.  По начало  първите същества са били андрогени  и  са се самовъзпроизвеждали.  Те са били цялостни същества  - мъж и жена ведно и затова са и били балансирани.  Вижте сега , какво са мъжът и жената, вечно борещи се два пола, но всъщност са постояно и несъзнателно привлечени един към друг,  защото повикът на Космосът  е по-силен. Мъжът „вика” жената и обратното,  защото имат нужда едни от други. Но матрицата е опорочила и това.  Акцентира  се изключително много  (естествено отново с цел лесно манипулиране)  на мъжествеността у мъжете и женствеността у жените. Бащите искат синовете им да бъдат мъжки момчета,  мачовци, да не циврят като женки, да не са чувствителни .  Обратното е с жените, момиченцата може да са нежни, да си играйкат с кукли, не с камиончета,  а като порастнат , мястото им е в кухнята и до пералнята...  Отиваш в магазина за бебешки дрешки и ако искаш да купиш на сина си розова ризка, продавачката те гледа като , чели си й изял десерта. „Ма, как така розово за момченце? Ние имаме и синички”.  „Да, ма аз искам розово за моя син, какво му е на розовото?”.  „ Ми то е за момиченца.”

 И ето ти и дуалността /разделението и факта, че ние САМИ, наблягам на САМИ, следим тази матрично удобна дуалност да се спазва по стадния принцип и я втълпяваме и на децата си.  Да не би ,ако синът ми носи синьо, това  да го прави мъжествен. Аре бе!?!  .. Това е доста симплистично, примитивно и  шаблонно мислене, нали?!  И затова уважавайте децата си, не ги поляризирайте. Какво като един мъж може да плаче и да е чувствителен и какво, ако една жена може да забива пирони и да си оправя бушони, питам аз? Къде е трагедията в това?  Не бихме ли, така, се разбирали повече едни други, не биха ли били нашите връзки, вместо поляризирани, взаимнодопълващи се и ако не можем да бъдем  отново андрогени, то поне в партньорството си  мъж-жена  можем да бъдем цялостни завършени партньори,  а не вечно воюващи полове.  Допълващи се , толерантни, уважаващи уникалността си, правото си да грешим дори. 

В момента патрньорство между мъж и жена  поддържа една  ментална сервилност и употребата на натиск върху партньора.  „Ако ти не правиш това и това за мен,  значи не ме обичаш?”  „Ами аз мога да имам различен начин на обичане.”  Щом се изрекат подобни думи, пресата е спусната и почва да притиска. Щом има условия, които да се спазват в едно партньорство, скоро двамата партньори губят своята уникалност и започват да се „приспособяват” към „изискванията на другия” .  И така, рано или късно  загубват своята идентичност. Защо не си дадем свобода и не се уважаваме такива, каквито сме?  Толкова ли е трудно.  Не можем да се държим за каишка едни други, не е естествено и рано или късно се отразява на баланса в семейството/връзката.  Ако си дадем  изконното право на свобода едни на други, ако не употребяваме постоянен  ментален натиск  и емоционален шантаж  върху партньорите си , да бъдат , каквито ние искаме, те  ще бъдат това, което са.  Не искате ли да живеете с истинския човек, а не с изкуствено създадения му от вас имидж? 

Та, отклонението беше дълго,за което се извинявам, но ми беше необходимо, за да  обясня, че дуалнсотта , всъщност , не може да е  божествена.  Тя е  полярност,  разделяне,  ( обратно на цяло) защото поначало сме били ЕДНО, което с течение на стотици милиони години е разделяно и доведено до поляризация. 

Всичко започва от едно цяло.  Няма как да почва от  две. Ако има две, те трябва  да са произведени от нещо друго преди тях. А, знаем, че ЕДНО ЦЯЛО може да произвведе едно,  две  и трето и хилядно и трилионно.

 Тоест,  Две може да се пръкнат от Цялото.  Но Цялото не може да се пръкне от Две.  Поне аз мисля така. 
« Последна редакция: Юли 28, 2008, 14:40:49 pm от July »

Неактивен 3 in 1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #64 -: Октомври 15, 2009, 02:25:47 am »
Ама наистина, като има един негативен човек наоколо, доста дисхармонира и дразни.
Сега преведох за вас едно по-леко и популярно четиво, не знам кое е истина в него и кое не, но то много ми хареса и за това си направих труда. Поне съм сигурна, че е позитивно и не вреди.

ДА СИ ПОВИКАМЕ АНГЕЛИТЕ
di Doreen Virtue
 
Понякога ми се случва да срещна хора и да видя, че са заобиколени от гъста група ангели. Винаги се спирам и ги питам, данеби между другото те да са си ги повикали. Отговорът винаги е „да“:  „Да, помолих да бъда заобиколена от ангели!“.
Колото повече ние викаме ангелите, толкова повече те идват в наша помощ.
Ангелите искат да бъдат около нас и имат голямо желание да ни помагат. Нашата радост им дава огромно удоволствие. Обаче не могат да ни се притичват на помощ, ако самите ние не ги поискаме. Един Космически Закон , относно ангелите казва: „Никой ангел не се намесва в живота на човека, освен ако не е ясно помолен;  с едно-единствено изключение, в случай, че собственият живот е в опастност. Ангелът не ще взима решения вместо човека, но когато е поискано от него, ангелът може да дава съвети и  различни начини да се разгледа една ситуация“.
По тази причина един ангел може да ви призове към внимание и да ви окуражи. Може да създаде едно невероятно съвпадение за вас. При все това ангелът не може да ви помогне  докато вие не изберете сами да приемете неговата помощ , по пътя на вашата  Свободна Воля.
Да се повика помощта на ангела не е неоходима церемония.  Бог и ангелите не са комплицирани. Тяхната природа  е чиста и обикновена Любов. Само нашето Его вярва, че духоваността е сложна, тъй като не можа да схване как нещо  толкова голямо и мощно е лесно достъпно за всички  за части от секундата. Всъщност е точно така.
Ангелите чуват молбите на вашите сърца,  и мисловните молби : те се втурват (застават отстрани ) до вас .  Можете също да поискате нарочно много повече ангели да стоят около вас или около вашите скъпи хора. Родителите могат да помолят да имат ангелски baby-sitter , които да гледат и закрилят техните деца през деня. Ако някой ваш близък пътува, помолете Архангел Рафаил и ангелите да закрилят неговото пътуване. Помолете ангелите да помогнат на вашите приятели, които имат нижда от утеха и опора. 
Ето някои начина , с които можем да извикаме ангелите:
Да напишем писмо на ангелите
Отворете съцето си изцяло и им доверете цялото си убъркване,  тревоги и болки. Нищо не задържайте, така ангелите могат по-добре да ви помогнат.
Визуализация
Визуализиране на  ангелите е един мощен начин да ги извикате до вас. Представяйте си ангелите , които летят наоколо ви и около онези, които обичате. Визуализирайте силни, мощни ангели , които се скупчват около вас. Предствете си стаята в която се намирате , пълна с много ангели. Тези визуализации са силни призиви, които създават  вашата реалност.
Ангелите обикновено са светлина излъчваща любов и нямат физическо тяло. Понякога могат да приемат физически аспект като прожектират една мисловна картина , ако това би ни помогнало повече. Ако си представите големи и излъчващи светлина херувими или прекрасна жена-ангел , ангелите ще приемат тази форма за да ви помогнат да ги разпознаете.
Извикване на ангелите мисловно
Мислите си наум: „Ангели, моля, помогнете ми!“ и те ще дойдат за миг до вас. Ако сте искрени в повикването  , ангелите чуват вашият мисловен вик за помощ  незабавно.  Също така можете да изразите  повикването във форма на утвърждаване : “Имам стотици ангели около мен в този момент“ или: “ Ангели, сега съм в беда и имам нужда от вашата помощ“ . Можете да помолите Господ да ви прати ангели или може да повикате ангелите директно.
Да говорите с ангелите на висок глас
Можете да изговорите всяка молба . Доста пъти го правим неволно , като казваме   „О, Боже мой!“ в моменти на тревога . Да прекарвате времето сами в покой , особено сред природата , е една чудесна възможност да проведете разговор с ангелите на глас. 

Извадка от книгата:  “Angel Therapy” di Doreen Virtue
Спрете Земята, искам да сляза!

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Re:Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #65 -: Октомври 15, 2009, 09:20:44 am »
Много ти благодаря, 3 в 1, за този пост :-*, аз също го правя по този начин, даже в моменти, когато ми е тежко, си представям, че ангелът ми пазител (да не го наричам по друг начин :) ) е до мен и ме утешава, все едно изплаквам мъката си на рамото на добър приятел; винаги се получава и набързо се успокоявам. Въпреки, че си мисля, че усещането, а и самото същество, са само плод на въображението ми, ефект се забелязва и това е единствено важното. Да не навлизам в подробности, но мога само да го препоръчам, наистина действа- поискайте помощ и веднага някой от другата страна ще се притече, защото възможността да помогнат те я нямат в техния свят- какво можеш да дадеш на някого, който няма нужда от нищо?
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 13:20:36 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен 3 in 1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #66 -: Октомври 17, 2009, 02:16:14 am »
Eeeeee, браво, супер! Щом ти действа, а то действа наистина, значи е добро, на прав път сме! :yes:  И при мене действа.   Гледай вчера къде попаднах случайно: http://www.angeltherapy.com/about.php  . Английският не ми е на ниво, но схванах, че тази т.нар. Ангелотерапия набира голяма сила. Гледай ти!

Матей  26:53
Или мислиш, че не мога да се примоля на Отца Си, и Той би Ми изпратил още сега повече от дванадесет легиона ангели? 
(Тука много ми харесва количеството на ангелите. На колко ли е равен един легион?)

В Библията думата "Ангел" се споменава ок.288 пъти.
http://biblia.duh-i-istina.net/result.php?sw=%E0%ED%E3%E5%EB&type=1&tr_search=1
« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 15:00:48 pm от 3 in 1 »
Спрете Земята, искам да сляза!

Неактивен Atlantis

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
За Ангелите Пазители
« Отговор #67 -: Ноември 21, 2014, 12:13:05 pm »
Темата за ангелите пазители винаги ми е била много интересна. Представяла съм си, че те са вече отишли си от този свят роднини и хора, които са те обичали и се грижат за теб. Следното се случи лично на мен и ще ми е интересно да чуя мнения :) (само да подчертая, че попринцип съм човек, които вярва в паранормалното и необяснимите неща, но не съм от хората надарени със способност да го "виждат и чуват")

Мои близки роднини стопанисват става къща в Италия и се грижат за нея когато собствениците са на път. Преди 2 години решихме да им отидем на гости по Коледните празници. За мое "щастие" леля ми ме настани да спя в стаята на вече починалия собственик на къщата. А аз каквато съм страхлива първата вечер буквално не можех да си затворя очите. Само стоях и се оглеждах и самата мисъл че спя в леглото на починал човек не ми даваше мира. Въртях се 2-3 часа и стигнах до момента, в който от напрежение почва да ме боли глава и да ми парят очите. И тогава се случи следното - очите ми натежаха, буквално за няколко секунди бях почити заспала все едно някой ме накара да изпадна в транс. Вече със затворени очи усетих че нещо меко ме е обгърнало. Странното е че без да се мърдам или да отварям физическите си очи по някакъв начин успях да се обърна (бях легнала на една страна) и "видях" до себе си голям, черен кон (не се смейте  :D),а това пухено нещо което ме беше обгърнало беше крилото му. Имайте предвид, че реално не съм видяла нищо от това с очите си както вече акзах... беше по скоро сън.
На следващия ден се събудих добре наспана и спокойна. Разходихме се из града и аз реших да пусна 1евро в една от тези машини, които ти пускат кутийка с подарък вътре  :P Отворих кутийката и вътре имаше пинг-понг топче с много интересна картинка - кон, изправен на задните си крака, под него земя, над него небе. И тогава ми хрумна, че това аджеба е Пегас.
Последния път когато го видях беше преди година и половина и лежах на масата за операция. Вече ми бяха сложили упойката и преди да  заспя пак в просъница мернах 2 крила над мен и това беше.

Не знам дали това е моят ангел. Определено не ми прилича на такъв като от филмите, защото първо не е човек, второ не е както всички очакват от един ангел да е бял и да свети - конят както го виждам аз е черен, много черен и хич не ми изглежда мил, благ и всякакви други добродетели присъщи на ангелите.
Може и сама да съм си го създала по някакъв начин, не знам. Просто ще ми е интересно да науча повече за ангелите пазители :)

Неактивен de4i

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #68 -: Декември 07, 2014, 21:39:31 pm »
Аз самият вярвам в ангели-пазители. Попаднах в ситуация преди години, в която физическото оцеляване на трима е било чиста фантастика. Просто без сила, която не познавам, не би могло така да се преподредят нещата, че хората да са живи.

Неактивен File099

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 131
 • Търсач на НЛО
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #69 -: Януари 22, 2015, 18:17:55 pm »
Сигурно сте чували за ангелите пазители и в частност за теорията ,че всеки човек си има ангел пазител.На мен лично ми се е случвало няколко пъти сякаш ти "вкарват" някаква мисъл която ти чуваш като глас (както всъшност става и със собствените ти мисли) да не правиш нещо.Искам да попитам според вас съществуват ли такива сили и възможно ли е те да не са добри?

Имам ангел-пазител който ми се явява насън някъде от 1987ма година. Явява ми се насън много рядко и в повечето пъти в различни образи, но винаги женски образи. Той ми е давал изключително ценни съвети за живота. Последния път даже ми каза насън какво представлява любовта, но за съжаление нещо изтри споменът ми от това негово изречение.

Неактивен ranilota

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 115
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #70 -: Януари 22, 2015, 23:25:56 pm »
Знам, че за голяма част от форумисти и модератори това е откачено, но аз не само вярвам, а знам-от опит,че има. Това са онези случаи/всеки ги има поне веднъж/, в които, те са спасили живота, дали си правилно решение в труден миг, осъществили са неправдоподобен обрат. И, да, често като щура мисъл е появата им, например-" излез, горещо ти  е"  и ти излизаш, след малко има земетресение, ти си оцелял, както и да е... Дали си аспекти на Висшия Аз, или по-висока част от духовната йерарахия/нали е ясно, че и над а нас и под нас има нива, класификации/ те са тук за да ти се случи, точно това ,което трябва като условие, а твоята реакция си зависи от теб.
Защо е чудото, или извънредното, което те предоставят? Вероятно не за да "се чудиш на чудото" , а за  да си спомниш смътно, че си повече от тялото си, имаш дух.
 Четох, и съм убедена, че всеки от нас има един, или повече духовни водачи-ангели, които много фино манипулират съдбата ти точно така,както си пожелал да я има като твой опит, както за добро ,така и за предизвикателствата в нея.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
Re: Вярвате ли в Ангелите Пазители?
« Отговор #71 -: Февруари 05, 2015, 22:05:00 pm »
Знам, че за голяма част от форумисти и модератори това е откачено, но аз не само вярвам, а знам-от опит,че има. Това са онези случаи/всеки ги има поне веднъж/, в които, те са спасили живота, дали си правилно решение в труден миг, осъществили са неправдоподобен обрат. И, да, често като щура мисъл е появата им, например-" излез, горещо ти  е"  и ти излизаш, след малко има земетресение, ти си оцелял, както и да е... Дали си аспекти на Висшия Аз, или по-висока част от духовната йерарахия/нали е ясно, че и над а нас и под нас има нива, класификации/ те са тук за да ти се случи, точно това ,което трябва като условие, а твоята реакция си зависи от теб.
Защо е чудото, или извънредното, което те предоставят? Вероятно не за да "се чудиш на чудото" , а за  да си спомниш смътно, че си повече от тялото си, имаш дух.
 Четох, и съм убедена, че всеки от нас има един, или повече духовни водачи-ангели, които много фино манипулират съдбата ти точно така,както си пожелал да я има като твой опит, както за добро ,така и за предизвикателствата в нея.
Aaaa,нe!

Сори ма си има значение дали ще е сигнал/спасение/или квото там искате,подаден от самият Мен,или от някой "астрален патрул"/те без "кинти" не бачкат и рано или късно плащаш цената/ :P

Тук преди време имаше един потребител,дето все за водачите си говореше..
И все се пънеше като магаре на мост,че видиш ли,му мислели доброто,щото никога,ама никога не го били лъгали?!?
Е защо бре джанъм да те лъжат,като имат сметка да ти казват истина/обикновено силно манипулирана/...Имат файда да им вярваш,за да ги следваш..Най-малкото да си те похапват,когато решат/точат ти енергията/или просто за да те държат изкъсо в матрицата

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27