Автор Тема: Камуфлаж, рептили и още нещо  (Прочетена 5537 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен onlyflameone

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 39
Камуфлаж, рептили и още нещо
« -: Януари 04, 2011, 11:32:11 am »
Здравейте, това ми е първият пост тука.
Уточнявам, че аз не мразя рептилите или подобни- наясно съм, че те са можи би и основната ръка за положението, в което ние сме сега- изостанало духовно, невероятно страдащо и подчинено на страха и всичките му нюанси. Може и да са малък процент в сравнение с болшинството, но има и добри рептили(добър, лош, гледна точка). Човек не трябва да е наивен(не че е лошо качество- напротив! Наивните хора са запазили чистото в себе си- защото очакват насрещният също да отвърне с искренност, както него самият). А да и- просто човек трябва да вярва на себе си- когато започва да се чуди- кое е истина и кое не е- използвайки заложеният му капацитет -мозък- и/или да се научи да чува вътрешният си аз- Висшият Аз (висшото съзнание- което е не къде да е ами-> в теб самия).
стига оф-топик, че само локуми се разтягат май.
Интересува ме какъв е принципът за камофлаж, който рептилите използват за да ги виждаме, като хора.
Знам, че това е малко неточен въпросТ, тъй като има няколко варианта на рептили- поправете ме, може много и се бъркам, но ще се пробвам опиша събираемо:
Такива от 4Dimension и се настаняват в човешко тяло (аka. обсебване), поради слабата и неустойчива аура на самият потърпевш. Те се сливат с човешката душа или направо някой път буквално я 'изритват' от нейният 'дом'- физическото тяло.
Друг вид са тези, който са от 3D, но не са така напреднали като, своите братя от 4D и използват технология и/или частичен mindcontrol- който пък може да се изразява във втълпяване на команди в мозъка на човек- и чрез проста наложена деликатно команда като 'виж ме като човек' би лесно замъглила истинските очи на човек (под истински визирам- съзнанието, а не физичните... макар, че външният ефект е именно зрителната заблуда на физичните двечки очки)
Само май за тези варианти се сещам, може ли допълнения, може и цялата концепция да я грешно формирал съм си в главата, но има неща, които човек научава за пръв път, както и неща които е научил в предишни животи. И вторият вариант се проявява в повечето от нас под 'абе прости си знам и чуствам, не ми трябват потвърждения'. При мен е повече второто.
Прочетох едно интервиу с рептилка- в което, ако се анализира може да хванем невероятно много истини и лъжи mix. Просто трябва да се филтрира истината, която последно време се поднася директно- и поради голямата си очебииност- тя веднага се подлага на силен скептицизъм от страна на 'начетените' и 'разбирачите'. Та тя беше споменала, че чрез команда ни убеждава в това- какво да виждаме- а именно- човек. Но майнд контрола ми е ясен, лесно могат да използват и такива трикове освен яко технологии за крайният резултат- зрителна заблуда. Зависи и от нивото на рептила разбира се- някой могат само технология използват- но голяма, други малко технология и повече психични качества, трети направо могът да са мастери в майнд контрола (говоря за 3D рептилите тука. Тo 4D, само по себе си говори достатъчно- да бъдат в това измерение- е явно много по-високото качество на вибрация на съзнанието- а именно невероятно силен майнд контрол и лукави умствени качества). Ами за това дето казва (интервиуто с рептилката), че веднъж щом позволи да се разкрие ако приложи команда пак да я видят, като човек ще ги убие- е възможно най-глупавият типично рептилски комент. Направо отговора ще ви кажа- щом се е разкрикла- тя няма силата да заблуди ума и зъзнанието на тях. Това е все едно, някой предсавете си брутално да ви излъже, и после да ви каже, че няма да ви лъже- какво става- вие сте нащрек и Анти фаиар уол е активирана за защита и будност (е някои може да му повярват пак... така че и до потърпевшият си опира). Но веднъж активирал ли се е тоят защитен механизУМ за будност- няма значение колко наивен и прост може човек бъде (ниско ниво на съзнание)- факта си е налице- той все по трудно ще може да бъде ментално, а и в последствие зрително лъган. Е същият принцип става и в човешят мозък. А да и това с умирането- винаги човека бива контролиран, чрез най-големият му втълпен страх- а именно страхът от смъртта- което може да бъде просто разкодирано като- страхът от страха :Д
Та. Сами си правете изводи- но аз се радвам от повече инфо за камуфлажа (макар и нещата да са толкова много относителни). Това ме подсеща за нещата за края на света 2012- защо се карате толкова. Лесно е - карате се защото главно има 2-3 гледни основни точки със своите привърженици. Едните претендиращи за катаклизми и яко смърт. Втори за духовно израстване- красиво, топло и истинско- мир, любов, отричащи всички видове ужаси и страхотии от първата гледна точка. Трети- пълните скептицисти- повечето от които базиращи се на Изцяло логическо мислене (казвам изцяло и подчервам- защото човек трябва да има такова мислене но само дотам ако е се заключва в себе си- а има още много отвът- като openmind, вяра- не става въпрос за религиозна вяра- хаха- нищо общо! А за вяра в себе си- и красивите неща и т.н.) и отричат първите две. Дори четвърти- непокисти, скептични пресмивачи- които пък са са си дълбоко закопани в матрицата- че дори я удостояват с думи, като- Истина, Живот- ха. Вижте- трябва да видите всички гледни точки- и допуснете всичко, а не само вашето. Обединение= без разногласия- една идея- идеята за цялост. Така, че къде пише, че ще има катаклизми без духовно израстване- що пък не и двете??... Всички неща от гледните точки си противодействат! Затова става така. Математиката не допуска духовни мъдрости и ориентировки. Но, както всичко в този живот се стреми към баланс- така и вие трябва да баласирате нещата кото си противодействат- вземете и двете не избирайте едното. Ако се кача на лиулка от тия- конче ли се наричаха- където е една равнина с балансирана ос посредата- та ако съм се качил само аз- лиулката явно не е в баланс- и аз твърдя, че е- прав ли съм? Защо? Кога ще е?

Съжалявам, че малк се отплеснах, само че исках да подчертая, някои важни неща засягащи всичко и всички.

Аз само за рептили може да ми отговорите. Примерно, кога се получава срив на енергияата им, че тогава се 'разбулват', защо etc.
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 19:32:42 pm от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27