Автор Тема: СИСТЕМНО ТРИЕНЕ НА ПОСТОВЕ !!! Моите виждания за форума:)  (Прочетена 18813 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Не се е махнал споко. Или поне така мисля.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Публикации: 885
  • Атила - бич божи
ми на мене ми писа PM, че се е баннал (или хакна) сам себе си (акаунта си) и май нямя да чуем скоро от него

ако не е така съвсем скоро ще драсне тука ... то ще се види
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Eon

• Гост
Абе ще го питам.

llara

• Гост
Не мога да повярвам, че някои хора се правят на обидени ученички.
Не съм аз тази, която ще сдобрявам някого, но искам от цялото си сърце и душа да призова Оберон и Хорус да го направят, защото добрите хора си прощават. В името на това, за което се борим - извинете се един на друг и заровете словесните томахавки. Всички грешим. Нормално е да има цензура иначе всичко ще е хаос. Нормално е и да има бла-бла, но за това пък има правила и трима прекрасни люде, които следят всичко да е изрядно.

Хорус, Оберон спомнете си моля ви тези ваши постинги:

Хооооооооооооооооооооооооооор:))))
dead can dance - любима група:))))))
Лиза - най-яката музикантка, певица и жена на светааааааааааааааа:)))))
Ма що не каза по-рано бе брат:)))) Да се видим на по бира и да запеем Хост оф серафим:))))

Час? Място? Толкова много въпроси?! Че ние сме били един за друг :P

Моля ви разберете се.
Лара

Eon

• Гост
Знам ги и двамата. Ще се оправят. :P

Eon

• Гост
Хорус има проблеми с компютъра си.
Някакви бъгове и вируси. Затова не може да влиза.

Като си оправи машината ще дойде.

Айде лека вечер на всички.

llara

• Гост
Слава Богу!

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Крайно време е да се разбере едно, с което и заключвам темата:

Тук има правила, които са съгласувани от модераторите. Така - модератор е човек, който очевидно е натрупал опит/заслуги на дадено място (в случая това виртуално кътче, в което се събираме) - Администратора ни е дал права на тримата човека - следователно се смята, че ние сме тези, които ще решаваме кое да се трие и кое не - логично е - ние имаме най-голям опит тук. Затова мисля че темата е абсурдна. Правилата са ясни и точни и са публикувани няколко пъти. Ако някой има конкретни оплаквания, нека стават на ЛС към който прецените.

Поздрави на всички!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27